Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Погледни в менюто - шрифт --> фонт и си го настрой

Добре, направих го Cyrilic, но пак ми изписва същите символи и автоматично си се настройва пак на Script-western... Мисля, че си прави каквото си иска :unsure:

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Значи търся това -> http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1422

Някой знае ли дали го има вече в България и къде?

До колко разбрах трябва да е излезнал тука началото на тоя месец...

Парите ги знам..само не знам дали го има в тука.

При мен няма никакво забавяне. Пробва ли с друг браузър?

Пробвах и с Експлорера ама и с него същото.Май само с Опера само не съм пробвал.

Един приятел току що ми звънна от Англия с един въпрос, но аз си нямам и идея как стоят нещата, затова ще помоля някой който знае да ми отговори:

Колко ще струва разкодирването на телефон, донесен от споменатата държава. Ако е от значение става въпрос за Nokia N-сериите. :)

Един приятел току що ми звънна от Англия с един въпрос, но аз си нямам и идея как стоят нещата, затова ще помоля някой който знае да ми отговори:

Колко ще струва разкодирването на телефон, донесен от споменатата държава. Ако е от значение става въпрос за Nokia N-сериите. :)

около 150лв.

Някой има ли идея кога ще се появят Resurrecting the champ и Sweeney Todd по българските тракери? Вече са излезнали по кината в нормалните държави. А обикновено у нас идват дори преди премиерата, но пък никъде не срещам реклами, дискусии и т.н?

Ед. Странно тогава, защото в IMDb относно Sweeney Todd като дата е обявено 21.12.2007

Release Date:21 December 2007 (USA)
Edited by Zaec

Sweeney Todd изобщо не е излезнал на сцената, така че няма как да го намериш колкото и да търсиш.

Resurrecting the champ е излезнал на 27-ми август с УЖАСНО качество и от тогава има само един нюкнат TELESYNC от 5-ти Септември.

@woox, Sweeney Todd e излезнал по кината 101%, ама нямам идея кога ще е по тракерите.

Аз не говоря за кината. Аз говоря за сцената. The scene. И ви казвам, че там го няма изобщо. Дори с гадно качество.

Canada 21 December 2007

USA 21 December 2007

Japan 25 December 2007 (Yurakucho) (premiere)

Japan 7 January 2008 (Kudanminami) (premiere)

UK 10 January 2008 (London) (premiere)

При положение, че няма официална премиера все още, къде го търсите?

Edited by w00x

някой да знае дали някъде в Пловдив мога да намеря тази клавиатура... Chicony KB-0173

tastatura-chicony-kb-0173ab.jpg

Edited by Yorikkk

Къде мога утре да намеря евтин принтер да ми се принтират няколко страници от нета ?

Сигурен съм, че от ксероксите до ТУ все някой ще работи ;)

Ако не има копирни центрове които бачкат доволно, пак около ТУ има един, или пък този до Лъкито

Къде мога утре да намеря евтин принтер да ми се принтират няколко страници от нета ?

улица "Царевец 2" в Смирненски... зала "Академик" в студентските общежития... работи до 17ч.

15ст. на страница е принтирането... ако има снимки на страницата - 30ст... :)

Edited by Yorikkk

Кажете плс спешен стоматологичен кабинет, който да работи днес! ЩЕ се побъркам от болка..

Намерих сам. На бул. Руски има такъв!

Edited by Белов

Някой да знае как се ползват тези фойерверки дето се слагат на земята и изстрелват по няколко фойерверка? :)

Купих си такива за новата година, а не се сетих да питам как се ползват.

В смисъл, има си фитил отвън, но отгоре са покрити с найлонче. Трябва ли да се махне предварително или няма нужда?

Само се пали фитила, оставят се на земята и се бяга назад. За римските светлини ли става въпрос или не?

Римските светлини са пръчка, която вътре е пълна с няколко изстрела. Броят варира. Ако е такова, пали се фитила, пръчката се хваща на другият край и се държи напред и нагоре докато не свършат изстрелите.

Не, мисля че се водиха батерии или нещо такова. Кутия, която се оставя на земята и изстрелва няколко

фойерверка един след друг, накрая прави огнен фонтан около нея. Бе красива работа. Ама отгоре е покрито с найлон и се зачудих дали не трябва да се маха. Но като гледам, не са написали нищо за това а и фитила си е отвън, та явно не трябва.

Закрепи го добре на земята, че последния път като палих такова нещо щеше да убие сума ти хора като се килна на една страна и изтреля това чуда право към нас!

За много години на всички!

Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд.

За много години на всички!

Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд.

За много гадини :)

Аз имам един метод, за който използвам Уинамп.

1. Зареждаш в Уинамп папките от диска за описване.

2. Поглеждаш най-долната част на плейъра и щракваш 2 пъти върху иконката "MISC". Показва се това:

2003635292152639366_rs.jpg

3. Цъкваш върху GENERATE HTML PLAYLIST

4. Излиза това:

2004479482737798065_th.jpg

Оттам лесно можеш да си копираш списъка в един Word-документ.

Разбира се, още по-лесният начин е "Ctrl+Alt+G" и ефектът е същият :)

:zzz

Edited by kopche

За много гадини :)

Аз имам един метод, за който използвам Уинамп.

1. Зареждаш в Уинамп папките от диска за описване.

2. Поглеждаш най-долната част на плейъра и щракваш 2 пъти върху иконката "MISC". Показва се това:

2003635292152639366_rs.jpg

3. Цъкваш върху GENERATE HTML PLAYLIST

4. Излиза това:

2004479482737798065_th.jpg

Оттам лесно можеш да си копираш списъка в един Word-документ.

Разбира се, още по-лесният начин е "Ctrl+Alt+G" и ефектът е същият :)

:zzz

М-м-м--ммм ; ) благодаря ти много.Не знаех за тоя пиниз, защото откакто се помня си бачкам с медия плеъра и ми се струва по-удобен и по лесен за сърчване и подреждане от уинамп, но ся веднага слагам ампа за тази работа. ; )

Закрепи го добре на земята, че последния път като палих такова нещо щеше да убие сума ти хора като се килна на една страна и изтреля това чуда право към нас!
Късно е вече, но следващия път ще го имам предвид. Или ще гледам да са по-големи кутии, за да има по-голяма тежест. :) Последната ни изигра такъв номер, на предпоследното топче се обърна. Добре че стрелна на другата страна и пак се върна и изстреля последното нагоре. Лошото само е че сега улиците са като след война.