alekto Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Погледни в менюто - шрифт --> фонт и си го настрой Добре, направих го Cyrilic, но пак ми изписва същите символи и автоматично си се настройва пак на Script-western... Мисля, че си прави каквото си иска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Дано не ми се смеете много но : Може ли двд система за се върже към компютър или се искат специалните 5.1 за компютри ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Може. Нищо не се иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Значи търся това -> http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1422 Някой знае ли дали го има вече в България и къде? До колко разбрах трябва да е излезнал тука началото на тоя месец... Парите ги знам..само не знам дали го има в тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 При мен няма никакво забавяне. Пробва ли с друг браузър? Пробвах и с Експлорера ама и с него същото.Май само с Опера само не съм пробвал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Един приятел току що ми звънна от Англия с един въпрос, но аз си нямам и идея как стоят нещата, затова ще помоля някой който знае да ми отговори: Колко ще струва разкодирването на телефон, донесен от споменатата държава. Ако е от значение става въпрос за Nokia N-сериите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Един приятел току що ми звънна от Англия с един въпрос, но аз си нямам и идея как стоят нещата, затова ще помоля някой който знае да ми отговори:Колко ще струва разкодирването на телефон, донесен от споменатата държава. Ако е от значение става въпрос за Nokia N-сериите. около 150лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 (edited) Някой има ли идея кога ще се появят Resurrecting the champ и Sweeney Todd по българските тракери? Вече са излезнали по кината в нормалните държави. А обикновено у нас идват дори преди премиерата, но пък никъде не срещам реклами, дискусии и т.н? Ед. Странно тогава, защото в IMDb относно Sweeney Todd като дата е обявено 21.12.2007 Release Date:21 December 2007 (USA) Edited December 29, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Sweeney Todd изобщо не е излезнал на сцената, така че няма как да го намериш колкото и да търсиш. Resurrecting the champ е излезнал на 27-ми август с УЖАСНО качество и от тогава има само един нюкнат TELESYNC от 5-ти Септември. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 @woox, Sweeney Todd e излезнал по кината 101%, ама нямам идея кога ще е по тракерите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) @woox, Sweeney Todd e излезнал по кината 101%, ама нямам идея кога ще е по тракерите. Аз не говоря за кината. Аз говоря за сцената. The scene. И ви казвам, че там го няма изобщо. Дори с гадно качество. Canada 21 December 2007 USA 21 December 2007 Japan 25 December 2007 (Yurakucho) (premiere) Japan 7 January 2008 (Kudanminami) (premiere) UK 10 January 2008 (London) (premiere) При положение, че няма официална премиера все още, къде го търсите? Edited December 30, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) някой да знае дали някъде в Пловдив мога да намеря тази клавиатура... Chicony KB-0173 Edited December 30, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Къде мога утре да намеря евтин принтер да ми се принтират няколко страници от нета ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Къде мога утре да намеря евтин принтер да ми се принтират няколко страници от нета ? Сигурен съм, че от ксероксите до ТУ все някой ще работи Ако не има копирни центрове които бачкат доволно, пак около ТУ има един, или пък този до Лъкито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 (edited) Къде мога утре да намеря евтин принтер да ми се принтират няколко страници от нета ? улица "Царевец 2" в Смирненски... зала "Академик" в студентските общежития... работи до 17ч. 15ст. на страница е принтирането... ако има снимки на страницата - 30ст... Edited December 30, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 (edited) Кажете плс спешен стоматологичен кабинет, който да работи днес! ЩЕ се побъркам от болка.. Намерих сам. На бул. Руски има такъв! Edited December 31, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Някой да знае как се ползват тези фойерверки дето се слагат на земята и изстрелват по няколко фойерверка? Купих си такива за новата година, а не се сетих да питам как се ползват. В смисъл, има си фитил отвън, но отгоре са покрити с найлонче. Трябва ли да се махне предварително или няма нужда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Само се пали фитила, оставят се на земята и се бяга назад. За римските светлини ли става въпрос или не? Римските светлини са пръчка, която вътре е пълна с няколко изстрела. Броят варира. Ако е такова, пали се фитила, пръчката се хваща на другият край и се държи напред и нагоре докато не свършат изстрелите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Не, мисля че се водиха батерии или нещо такова. Кутия, която се оставя на земята и изстрелва няколко фойерверка един след друг, накрая прави огнен фонтан около нея. Бе красива работа. Ама отгоре е покрито с найлон и се зачудих дали не трябва да се маха. Но като гледам, не са написали нищо за това а и фитила си е отвън, та явно не трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Не, не трябва да се маха. Само оставяш на зимята и палиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Закрепи го добре на земята, че последния път като палих такова нещо щеше да убие сума ти хора като се килна на една страна и изтреля това чуда право към нас! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За много години на всички! Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 (edited) За много години на всички!Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд. За много гадини Аз имам един метод, за който използвам Уинамп. 1. Зареждаш в Уинамп папките от диска за описване. 2. Поглеждаш най-долната част на плейъра и щракваш 2 пъти върху иконката "MISC". Показва се това: 3. Цъкваш върху GENERATE HTML PLAYLIST 4. Излиза това: Оттам лесно можеш да си копираш списъка в един Word-документ. Разбира се, още по-лесният начин е "Ctrl+Alt+G" и ефектът е същият Edited January 1, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За много гадини Аз имам един метод, за който използвам Уинамп. 1. Зареждаш в Уинамп папките от диска за описване. 2. Поглеждаш най-долната част на плейъра и щракваш 2 пъти върху иконката "MISC". Показва се това: 3. Цъкваш върху GENERATE HTML PLAYLIST 4. Излиза това: Оттам лесно можеш да си копираш списъка в един Word-документ. Разбира се, още по-лесният начин е "Ctrl+Alt+G" и ефектът е същият М-м-м--ммм ; ) благодаря ти много.Не знаех за тоя пиниз, защото откакто се помня си бачкам с медия плеъра и ми се струва по-удобен и по лесен за сърчване и подреждане от уинамп, но ся веднага слагам ампа за тази работа. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Закрепи го добре на земята, че последния път като палих такова нещо щеше да убие сума ти хора като се килна на една страна и изтреля това чуда право към нас!Късно е вече, но следващия път ще го имам предвид. Или ще гледам да са по-големи кутии, за да има по-голяма тежест. Последната ни изигра такъв номер, на предпоследното топче се обърна. Добре че стрелна на другата страна и пак се върна и изстреля последното нагоре. Лошото само е че сега улиците са като след война. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts