w00x Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Спиди предлагат ли услуга от типа на "обратно плащане", в смисъл аз пращам на човек стока а той ми връща чрез тях предварително зададена от мен сума? И ако те не го предлагат, тогава кой друг куриер го предлага? И те и всички други куриери предлагат такава услуга. Наложен платеж се казва Ти пускаш стоката и Спиди прибират толкова пари, колкото си им казал. После отиваш от офиса на Спиди и си ги взимаш. Еконт също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос)И гругото ми питане. За да е по-ясно се опитах с картинка. Ще може ли този кабел да е и за нет и за кабелна и със сплитер ли трябва да се разклони? Или трябва да ги викам тия от ЕК ако трябва нещо по-специално да се прави. Хаха после да не се окаже, че нямам нито нет нито кабелна ако тръгна сам да пипам! точно така съм вързан и аз,само че го направиха хората от ЕК като ми пуснаха кабелната и нета.ако е 10 лв еднократно,по-добре ги викни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) И те и всички други куриери предлагат такава услуга. Наложен платеж се казва Ти пускаш стоката и Спиди прибират толкова пари, колкото си им казал. После отиваш от офиса на Спиди и си ги взимаш. Еконт също. Аха. Мислех че наложен платеж означава да се плати само таксата за доставката но не и допълнителни пари. Мерси. Спиди обаче предлагали тази услуга само на юридически лица, предварително сключили договор с тях Еконта пък нещо им се ебава сайта, ще трябва да търся други куриери Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос) Те могат да искат и десеторно да им доплащаш, на теб ти трябва само една специална разклонителна букса за около левче и малко допълнителен кабел (или да резнеш малко от стария ако е в повече). Останалото са грешни пари на вятъра. Edited December 26, 2007 by kamen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 току що проверих модела на сплитера ми и той е-DTP 1-2P малко е изтъркан,но това успях да разчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Благодаря на всички за инфото! Ако си го разделя би трябвало и нет да имам и кабелна да имам без да им се обаждам и да им казвам и те от там да ми пускат сигнал или там каквото е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) Идея с какво да отворя файл с разширение .ram Спеишно, help Edited December 26, 2007 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Идея с какво да отворя файл с разширение .ram Спеишно, help google... http://www.fileinfo.net/extension/ram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 не мога да влизам във форума през Мозилата,някой има ли същия проблем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) Аз съм 6 с мозилата, но имах проблеми с бета 3. Edited December 26, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satana_JO Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Предлагам в тая темичка да са питаме по нестандартни въпроси.Бих казал също и спешни.Нещо от личния живот и т.н.Тази темя няма цел спам,а просто нещо по-различно.(Поне аз не съм видял такава тема до сега). neka az vi popitam ne6to.malko nestandartno, no me tormozi dosta.samo na 21 godini sam a ve4e sam zapo4nal da opleshivqvam....luda rabota. mojebi e ot prekalenata upotreba na alkohol , cigari i stres no vse pak sam samo na 21????????????????????????????????? molq pomognete!ako nqkoi znae ne6to ili e 4uval neka sppodeli! :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
club135 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 neka az vi popitam ne6to.malko nestandartno, no me tormozi dosta.samo na 21 godini sam a ve4e sam zapo4nal da opleshivqvam....luda rabota. mojebi e ot prekalenata upotreba na alkohol , cigari i stres no vse pak sam samo na 21????????????????????????????????? molq pomognete!ako nqkoi znae ne6to ili e 4uval neka sppodeli! :ph34r: Като за начало можеш да започнеш да пишеш на кирилица. Следващият ми съвет е да започваш да си пускаш перчем "заемка" от едната страна, че да можеш да си прикриеш плешивостта - работи безотказно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Трите неща, които изброи, са си кажи-речи главната причина.Един приятел оплешивя тотално заради алкохола и стреса, но основната причина при него беше кутия червена боя.Както и да е, това е друга тема на разговор.Възможно е и да е генетично заложено, но да се прояви толкова рано - не ми се вярва.Ако си много зле, ти препоръчвам Себорал Форте/знам от личен опит, че помага, спря ми косопада/.Може също да опиташ и с отвара от чемерика, но при нея задължително се изисква съвет от лекар-дерматолог/щото е малко, таковата, отровна, видиш ли... /.И на края - но не на последно място - посъветвай се с лекар.Все пак затова са учили хората. И за такъв сериозен проблем в никакъв случай не ти препоръчвам самолечение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Аха. Мислех че наложен платеж означава да се плати само таксата за доставката но не и допълнителни пари. Мерси. Спиди обаче предлагали тази услуга само на юридически лица, предварително сключили договор с тях Еконта пък нещо им се ебава сайта, ще трябва да търся други куриери FedEX, InTime, LEO Express, DHL, TNT. С Еконт колегата получи обектив от София и куриера му прибра паричките. Така че, явно предлагат и на частни лица. Някой има ли си представа от отглеждането на Бонзай? От къде мога да купя тор, кога да го подкастря, кои клони да кастря, как да заздравявам раните, така че да не остава белег и т.н. Също.. мисля, че моят е бряст. Някой знае ли дали Бряст-а има цветове? Edited December 27, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Някой има ли си представа от отглеждането на Бонзай? От къде мога да купя тор, кога да го подкастря, кои клони да кастря, как да заздравявам раните, така че да не остава белег и т.н. Също.. мисля, че моят е бряст. Някой знае ли дали Бряст-а има цветове? Ето Заповядай.Може би не ти казвам нищо ново.Май Психара беше споменал,че има. Редакция - теб те интересува първия линк. Edited December 27, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Някой може ли да ми каже телефона на Инфинити ? Дали е този ? 088 / 828 14 31 Edited December 27, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Преди време имаше тема във форума с една страница. Страницата беше българска и продаваше всякакви видове играчки и зарибявки. Нещо от сорта на zakachka.com беше. 80% съм сигурен, че имаше Z в името. Някой да се сеща? Мисля, че автора беше zlobil, но не съм сигурен. П.П. Намерих страницата и темата. Автора наистина е zlobil. Страницата е bezpanika.com Edited December 27, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 не мога да влизам във форума през Мозилата,някой има ли същия проблем? Да аз съм с Mozila FireFox . Доволен съм от нея и само нея ползвам . Тя помни всичките пароли . Лошото е сега като ида на гости и не знам нито една парола ... Мал шанс ... Карай иначе е стабилна . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Някой знае ли къде има целия клип на Rammstein - Ohne Dich vs Чистилище? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 В сайта на Тото има опция за проверяване на фиш.Та въпроса ми е следният.Само на мен ли не ми дава да си въвеждам числата там за да си проверя фиша?Излиза ми той ама не ми дава да цъкам върху него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 В сайта на Тото има опция за проверяване на фиш.Та въпроса ми е следният.Само на мен ли не ми дава да си въвеждам числата там за да си проверя фиша?Излиза ми той ама не ми дава да цъкам върху него Просто се бави. Изчакай след като цъкнеш първите 1-2 числа. След това тръгва почти нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Просто се бави. Изчакай след като цъкнеш първите 1-2 числа. След това тръгва почти нормално. Ей на вече 2 минути го чакам и не ми дава да цъкам никъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Има ли български програми, които могат да се гледат със sopcast/tvu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Имам инсталиран бг фонетик на пс-то, но проблемът ми е, че тръгва навсякъде другаде(различни файлове, интернет и т.н.) но на skype не ще и не ще...Като реша да пиша в скайп на бг и ми изписва някакви убийствени символи Някой да има идея защо става така?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Имам инсталиран бг фонетик на пс-то, но проблемът ми е, че тръгва навсякъде другаде(различни файлове, интернет и т.н.) но на skype не ще и не ще...Като реша да пиша в скайп на бг и ми изписва някакви убийствени символи Някой да има идея защо става така?? Погледни в менюто - шрифт --> фонт и си го настрой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 В сайта на Тото има опция за проверяване на фиш.Та въпроса ми е следният.Само на мен ли не ми дава да си въвеждам числата там за да си проверя фиша?Излиза ми той ама не ми дава да цъкам върху него При мен няма никакво забавяне. Пробва ли с друг браузър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts