Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

Спиди предлагат ли услуга от типа на "обратно плащане", в смисъл аз пращам на човек стока а той ми връща чрез тях предварително зададена от мен сума? И ако те не го предлагат, тогава кой друг куриер го предлага?

И те и всички други куриери предлагат такава услуга. Наложен платеж се казва :) Ти пускаш стоката и Спиди прибират толкова пари, колкото си им казал. После отиваш от офиса на Спиди и си ги взимаш. Еконт също.

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос)

И гругото ми питане. За да е по-ясно се опитах с картинка. :)

56657912tu2.jpg

Ще може ли този кабел да е и за нет и за кабелна и със сплитер ли трябва да се разклони? Или трябва да ги викам тия от ЕК ако трябва нещо по-специално да се прави. Хаха после да не се окаже, че нямам нито нет нито кабелна ако тръгна сам да пипам! :)

точно така съм вързан и аз,само че го направиха хората от ЕК като ми пуснаха кабелната и нета.ако е 10 лв еднократно,по-добре ги викни

И те и всички други куриери предлагат такава услуга. Наложен платеж се казва :) Ти пускаш стоката и Спиди прибират толкова пари, колкото си им казал. После отиваш от офиса на Спиди и си ги взимаш. Еконт също.

Аха. Мислех че наложен платеж означава да се плати само таксата за доставката но не и допълнителни пари. Мерси.

Спиди обаче предлагали тази услуга само на юридически лица, предварително сключили договор с тях :angry: Еконта пък нещо им се ебава сайта, ще трябва да търся други куриери :angry1

Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос)

Те могат да искат и десеторно да им доплащаш, на теб ти трябва само една специална разклонителна букса за около левче и малко допълнителен кабел (или да резнеш малко от стария ако е в повече). Останалото са грешни пари на вятъра.

Edited by kamen

току що проверих модела на сплитера ми и той е-DTP 1-2P

малко е изтъркан,но това успях да разчета

Благодаря на всички за инфото!

Ако си го разделя би трябвало и нет да имам и кабелна да имам без да им се обаждам и да им казвам и те от там да ми пускат сигнал или там каквото е? :ghost

Предлагам в тая темичка да са питаме по нестандартни въпроси.Бих казал също и спешни.Нещо от личния живот и т.н.

Тази темя няма цел спам,а просто нещо по-различно.(Поне аз не съм видял такава тема до сега).

neka az vi popitam ne6to.malko nestandartno, no me tormozi dosta.samo na 21 godini sam a ve4e sam zapo4nal da opleshivqvam....luda rabota. :punk mojebi e ot prekalenata upotreba na alkohol , cigari i stres no vse pak sam samo na 21?????????????????????????????????

molq pomognete!ako nqkoi znae ne6to ili e 4uval neka sppodeli! :ph34r: :sayjin

neka az vi popitam ne6to.malko nestandartno, no me tormozi dosta.samo na 21 godini sam a ve4e sam zapo4nal da opleshivqvam....luda rabota. :punk mojebi e ot prekalenata upotreba na alkohol , cigari i stres no vse pak sam samo na 21?????????????????????????????????

molq pomognete!ako nqkoi znae ne6to ili e 4uval neka sppodeli! :ph34r: :sayjin

Като за начало можеш да започнеш да пишеш на кирилица. Следващият ми съвет е да започваш да си пускаш перчем "заемка" от едната страна, че да можеш да си прикриеш плешивостта - работи безотказно.

Трите неща, които изброи, са си кажи-речи главната причина.Един приятел оплешивя тотално заради алкохола и стреса, но основната причина при него беше кутия червена боя.Както и да е, това е друга тема на разговор.Възможно е и да е генетично заложено, но да се прояви толкова рано - не ми се вярва.Ако си много зле, ти препоръчвам Себорал Форте/знам от личен опит, че помага, спря ми косопада/.Може също да опиташ и с отвара от чемерика, но при нея задължително се изисква съвет от лекар-дерматолог/щото е малко, таковата, отровна, видиш ли... :unsure: /.И на края - но не на последно място - посъветвай се с лекар.Все пак затова са учили хората. ;) И за такъв сериозен проблем в никакъв случай не ти препоръчвам самолечение.

Аха. Мислех че наложен платеж означава да се плати само таксата за доставката но не и допълнителни пари. Мерси.

Спиди обаче предлагали тази услуга само на юридически лица, предварително сключили договор с тях :angry: Еконта пък нещо им се ебава сайта, ще трябва да търся други куриери :angry1

FedEX, InTime, LEO Express, DHL, TNT.

С Еконт колегата получи обектив от София и куриера му прибра паричките. Така че, явно предлагат и на частни лица.

Някой има ли си представа от отглеждането на Бонзай? От къде мога да купя тор, кога да го подкастря, кои клони да кастря, как да заздравявам раните, така че да не остава белег и т.н. Също.. мисля, че моят е бряст. Някой знае ли дали Бряст-а има цветове?

Edited by w00x

Някой има ли си представа от отглеждането на Бонзай? От къде мога да купя тор, кога да го подкастря, кои клони да кастря, как да заздравявам раните, така че да не остава белег и т.н. Също.. мисля, че моят е бряст. Някой знае ли дали Бряст-а има цветове?

Ето

Заповядай.Може би не ти казвам нищо ново.Май Психара беше споменал,че има.

Редакция - теб те интересува първия линк.

Edited by Grimjaur

Преди време имаше тема във форума с една страница. Страницата беше българска и продаваше всякакви видове играчки и зарибявки. Нещо от сорта на zakachka.com беше. 80% съм сигурен, че имаше Z в името.

Някой да се сеща? Мисля, че автора беше zlobil, но не съм сигурен.

П.П. Намерих страницата и темата. Автора наистина е zlobil. Страницата е bezpanika.com

Edited by w00x

не мога да влизам във форума през Мозилата,някой има ли същия проблем?

Да аз съм с Mozila FireFox . Доволен съм от нея и само нея ползвам . Тя помни всичките пароли . Лошото е сега като ида на гости и не знам нито една парола ... :bgrin: Мал шанс ... :) Карай иначе е стабилна .

В сайта на Тото има опция за проверяване на фиш.Та въпроса ми е следният.Само на мен ли не ми дава да си въвеждам числата там за да си проверя фиша?Излиза ми той ама не ми дава да цъкам върху него :blink:

В сайта на Тото има опция за проверяване на фиш.Та въпроса ми е следният.Само на мен ли не ми дава да си въвеждам числата там за да си проверя фиша?Излиза ми той ама не ми дава да цъкам върху него :blink:
Просто се бави. Изчакай след като цъкнеш първите 1-2 числа. След това тръгва почти нормално.

Просто се бави. Изчакай след като цъкнеш първите 1-2 числа. След това тръгва почти нормално.

Ей на вече 2 минути го чакам и не ми дава да цъкам никъде. :angry1 :angry1 :angry1

Имам инсталиран бг фонетик на пс-то, но проблемът ми е, че тръгва навсякъде другаде(различни файлове, интернет и т.н.) но на skype не ще и не ще...Като реша да пиша в скайп на бг и ми изписва някакви убийствени символи :wir Някой да има идея защо става така??

Имам инсталиран бг фонетик на пс-то, но проблемът ми е, че тръгва навсякъде другаде(различни файлове, интернет и т.н.) но на skype не ще и не ще...Като реша да пиша в скайп на бг и ми изписва някакви убийствени символи :wir Някой да има идея защо става така??

Погледни в менюто - шрифт --> фонт и си го настрой

При мен няма никакво забавяне. Пробва ли с друг браузър?