Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Затова сбаждаш се на 144 там казваш стария номер и ти казват кой е новия

:)

От каде мога да намеря Джойситци за Нинтендо ( SNES ) ? Купих днеска Два ама буксите им по големи от тези на играта ... На външен вид същите ама с по големи букси ... :( Кажете от каде мога да избарам едни два джойстика , че искам да си направя Нинтендото ...

Народе, я някой да каже за някакъв бар в Столипиново, който е с фейсконтрол, камери и т.н. Не пускали мангали и било много яко? От няколко седмици ми говорят за него и в началото не вярвах, но за него ми казват вече доста хора, та ми стана интересно. Някой ако знае да сподели ;)

Lucky Luciano Да не би да е в началото ? като влезеш през Хаджията и след това завиеш на дясно и се се пада малко по надолу . Преди беше Билярд и заведение . Ходил съм веднъж . Името не мога да си го спомня , но май беше нещо от рода на Джос или нещо такова ....

Народе, я някой да каже за някакъв бар в Столипиново, който е с фейсконтрол, камери и т.н. Не пускали мангали и било много яко? От няколко седмици ми говорят за него и в началото не вярвах, но за него ми казват вече доста хора, та ми стана интересно. Някой ако знае да сподели ;)

Стига с това Столипиново, в Изгрев си е. Лично аз не съм влизал, по ред причини, макар и да живея на 2 крачки, но са ми казвали, че не е лошо, вътре е яко и не пускат мургави, те много знаят к'во е това... :lol: яде ли се, пие ли се... :zzz

едит: Не е Джоса, но е точно на спирката, която е в близост до него. Пада се точно срещу стадиончето (Рома ФК :lol:)

Edited by Eleutherios

Номерът който ми трябваше се оказа наистина сменен с 25 и с метода проба грешка го налучках от раз :D Благодаря ви за помоща :)

Kaзва се Полинеро Плейс, пускат предимно хард-рок и входът е в Изгрев откъм улица Вратцата до Комплекса на слепите (близо е и до Джоса наистина).

Kaзва се Полинеро Плейс, пускат предимно хард-рок и входът е в Изгрев откъм улица Вратцата до Комплекса на слепите (близо е и до Джоса наистина).

Някакви телефони? :)

EDIT: Мерси за инфото :) Че слушам, чалга - да, така е, но да съм казал, че е само чалга? ;)

@sincity - Весела Коледа, Водолей такъв :laughing:

Edited by Lucky Luciano

Някакви телефони? :)

То е с фейсконтрол заведението. Тоест пускат те, само ако те харесат на място. Ти слушаш и чалга, така че няма да те пуснат. Веднага ще ти проличи :laughing: Бъзикам се, но наистина не мисля, че по телефона се правят резервации. Просто пичът си го е направил за подбрани хора, които са му симпатични - явно може да си го позволи.

Трябва ми свежа информация къде продава тютюн за наргиле , че в магазините индийските на гладстон и преди пещеходния мост удрят на камък .

Трябва ми свежа информация къде продава тютюн за наргиле , че в магазините индийските на гладстон и преди пещеходния мост удрят на камък .

Пробвай в двете будки на Опълченска. Падат се като идваш от "Билката" към "Капана" от дясно ;) Там имат всичко :)

Спиди предлагат ли услуга от типа на "обратно плащане", в смисъл аз пращам на човек стока а той ми връща чрез тях предварително зададена от мен сума? И ако те не го предлагат, тогава кой друг куриер го предлага?

Имам едно питане..

И дано до утре някой ми каже, ако знае нещо по-въпроса ;]

Така, та питането ми е:

От къде мога да си взема хубава коледна шапка?

Нямам предвид от тия за по 1-2лв, а от хубавите.

По-хубава материя и бялото е пухкаво такова и топката е много по-яка..

Нещо подобно като на това коте - цък.

И какви пари е евентуално ;)

:confused :confused :confused

Някакви идеи къде когат да се гледат онлайн филми, освен в арената?

не знам друго място за гледане филми онлайн,и аз търсих наскоро,но не намерих.

какво точно трябва да се инсталира,за да може в АРЕНА-та да е гледат филми онлайн?нещо не мога да се оправя :(

Edited by edeam

Млоя помогнете! Зписах снимкина диск и сега не щат да се отварят!!! Излиза са;о червено хиксче!!! Може ли да се поправи това? МОЛЯ!!! Показва че има 2.3 мб обем и т.н но не се отваря!!! :(

Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос)

И гругото ми питане. За да е по-ясно се опитах с картинка. :)

56657912tu2.jpg

Ще може ли този кабел да е и за нет и за кабелна и със сплитер ли трябва да се разклони? Или трябва да ги викам тия от ЕК ако трябва нещо по-специално да се прави. Хаха после да не се окаже, че нямам нито нет нито кабелна ако тръгна сам да пипам! :)

Можеш и сам, точно както каза. Но работата е че за да ти включат 2ри телевизор ти искат 10 кинта еднократно. Колко са 10лв, по добре легално.

пп ако става дума за ЕК де :bgrin: