letalis Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Питай на 144 от там сте ти кажат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Някой да знае как са променени домашните телефони започващи с 44 ХХ ХХ???? с 25 започват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Някои започват и с 68... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Моя от 44 го смениха на 99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Затова сбаждаш се на 144 там казваш стария номер и ти казват кой е новия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Някой може ли да ми предложи добър Horror за гледане? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Къде мога да продам косата си?Някъде в Пловдив изкупуват ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 От каде мога да намеря Джойситци за Нинтендо ( SNES ) ? Купих днеска Два ама буксите им по големи от тези на играта ... На външен вид същите ама с по големи букси ... Кажете от каде мога да избарам едни два джойстика , че искам да си направя Нинтендото ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Народе, я някой да каже за някакъв бар в Столипиново, който е с фейсконтрол, камери и т.н. Не пускали мангали и било много яко? От няколко седмици ми говорят за него и в началото не вярвах, но за него ми казват вече доста хора, та ми стана интересно. Някой ако знае да сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Lucky Luciano Да не би да е в началото ? като влезеш през Хаджията и след това завиеш на дясно и се се пада малко по надолу . Преди беше Билярд и заведение . Ходил съм веднъж . Името не мога да си го спомня , но май беше нещо от рода на Джос или нещо такова .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 (edited) Народе, я някой да каже за някакъв бар в Столипиново, който е с фейсконтрол, камери и т.н. Не пускали мангали и било много яко? От няколко седмици ми говорят за него и в началото не вярвах, но за него ми казват вече доста хора, та ми стана интересно. Някой ако знае да сподели Стига с това Столипиново, в Изгрев си е. Лично аз не съм влизал, по ред причини, макар и да живея на 2 крачки, но са ми казвали, че не е лошо, вътре е яко и не пускат мургави, те много знаят к'во е това... яде ли се, пие ли се... едит: Не е Джоса, но е точно на спирката, която е в близост до него. Пада се точно срещу стадиончето (Рома ФК ) Edited December 25, 2007 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Номерът който ми трябваше се оказа наистина сменен с 25 и с метода проба грешка го налучках от раз Благодаря ви за помоща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Народе, я някой да каже за някакъв бар в Столипиново, който е с фейсконтрол, камери и т.н. Не пускали мангали и било много яко? От няколко седмици ми говорят за него и в началото не вярвах, но за него ми казват вече доста хора, та ми стана интересно. Някой ако знае да сподели Kaзва се Полинеро Плейс, пускат предимно хард-рок и входът е в Изгрев откъм улица Вратцата до Комплекса на слепите (близо е и до Джоса наистина). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 (edited) Kaзва се Полинеро Плейс, пускат предимно хард-рок и входът е в Изгрев откъм улица Вратцата до Комплекса на слепите (близо е и до Джоса наистина). Някакви телефони? EDIT: Мерси за инфото Че слушам, чалга - да, така е, но да съм казал, че е само чалга? @sincity - Весела Коледа, Водолей такъв Edited December 25, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Някакви телефони? То е с фейсконтрол заведението. Тоест пускат те, само ако те харесат на място. Ти слушаш и чалга, така че няма да те пуснат. Веднага ще ти проличи Бъзикам се, но наистина не мисля, че по телефона се правят резервации. Просто пичът си го е направил за подбрани хора, които са му симпатични - явно може да си го позволи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Трябва ми свежа информация къде продава тютюн за наргиле , че в магазините индийските на гладстон и преди пещеходния мост удрят на камък . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Трябва ми свежа информация къде продава тютюн за наргиле , че в магазините индийските на гладстон и преди пещеходния мост удрят на камък . Пробвай в двете будки на Опълченска. Падат се като идваш от "Билката" към "Капана" от дясно Там имат всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Някакви идеи къде когат да се гледат онлайн филми, освен в арената? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Спиди предлагат ли услуга от типа на "обратно плащане", в смисъл аз пращам на човек стока а той ми връща чрез тях предварително зададена от мен сума? И ако те не го предлагат, тогава кой друг куриер го предлага? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Имам едно питане..И дано до утре някой ми каже, ако знае нещо по-въпроса ;] Така, та питането ми е: От къде мога да си взема хубава коледна шапка? Нямам предвид от тия за по 1-2лв, а от хубавите. По-хубава материя и бялото е пухкаво такова и топката е много по-яка.. Нещо подобно като на това коте - цък. И какви пари е евентуално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 (edited) Някакви идеи къде когат да се гледат онлайн филми, освен в арената? не знам друго място за гледане филми онлайн,и аз търсих наскоро,но не намерих. какво точно трябва да се инсталира,за да може в АРЕНА-та да е гледат филми онлайн?нещо не мога да се оправя Edited December 26, 2007 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 какво точно трябва да се инсталира,за да може в АРЕНА-та да е гледат филми онлайн?нещо не мога да се оправя To preview videos online please install MOP by clicking here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Млоя помогнете! Зписах снимкина диск и сега не щат да се отварят!!! Излиза са;о червено хиксче!!! Може ли да се поправи това? МОЛЯ!!! Показва че има 2.3 мб обем и т.н но не се отваря!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Съществува ли това, че за 2-ри или 3-ти или н-ти телевизор трябва да се доплаща повече? (за кабелната става въпрос) И гругото ми питане. За да е по-ясно се опитах с картинка. Ще може ли този кабел да е и за нет и за кабелна и със сплитер ли трябва да се разклони? Или трябва да ги викам тия от ЕК ако трябва нещо по-специално да се прави. Хаха после да не се окаже, че нямам нито нет нито кабелна ако тръгна сам да пипам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Можеш и сам, точно както каза. Но работата е че за да ти включат 2ри телевизор ти искат 10 кинта еднократно. Колко са 10лв, по добре легално. пп ако става дума за ЕК де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts