alekto Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Когато си включа мп3-то към сд в колата и мп3-то е със такава батерия, която се зарежда чрез usb , батерията зарежда ли се от сд-то или не става така? Малко разяснения няма да са ми излишни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Зарежда се. Поне моя се зарежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Работи ли още "Жарден Миро"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Май да. Но е мръсно, хлебарките са по-големи, депресивно тъмно, персоналът е ужасяващ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Може ли да имам 2 карти на договор към м-тел двете да се водят на мое име ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Може ли да имам 2 карти на договор към м-тел двете да се водят на мое име ? Доколкото знам може. Поне преди няколко години баща ми направи втори договор и даде картата на приятел, за да може като дългогодишен клиент да ползва промоция за по евтин телефон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Някой знае ли дали утре Адроит или JAR ще работят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Днес бях в Метро и питах дали продават това, дето ще питам тука...там нямаше, а и не е имало... Трябва ми самозалепващо прозрачно фолио формат А4 (или подобен), на което мога да печатам с принтер - някой да е виждал къде се продава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Имам едно питане.. И дано до утре някой ми каже, ако знае нещо по-въпроса ;] Така, та питането ми е: От къде мога да си взема хубава коледна шапка? Нямам предвид от тия за по 1-2лв, а от хубавите. По-хубава материя и бялото е пухкаво такова и топката е много по-яка.. Нещо подобно като на това коте - цък. И какви пари е евентуално Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Аладин доставят ли пици по домовете? Искаме да си вземем 7-8 пици и се чудя дали може да ми ги докарат у нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Някой знае ли дали утре Адроит или JAR ще работят? JAR -да.Но са с някакво ограничено работно време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Някой знае ли телефона на офиса на Евроком в Коматево? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Аладин доставят ли пици по домовете? Искаме да си вземем 7-8 пици и се чудя дали може да ми ги докарат у нас. Ако имаш предвид 7-8 парчета то по-добре си поръчай една голяма 12 са и принципно мисля , че доставят защотото съм засичал по техни коли телефон за достафка . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Ако имаш предвид 7-8 парчета то по-добре си поръчай една голяма 12 са и принципно мисля , че доставят защотото съм засичал по техни коли телефон за достафка . Имах предвид цели пици по 12 парчета. Смятаме с това да се изхранваме на нова година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Пиците на Аладин са 8 парчета 1во. И 2ро - да, правят доставка за големи количества. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Начо пропусна да попиташ: А до Катуница ша ни ги докарат ли тия пици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 По Коледа стават чудеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Начо пропусна да попиташ: А до Катуница ша ни ги докарат ли тия пици Аз ша ви ги докарам. Само да ме поканите за Нова Година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Кои са най-слушаните чалги в момента? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Има ли изобщо някакви програми за фотоапарат? Нещо като да си направиш настройките от компютъра...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 2-3-4 на тони стораро моят нов любовник на преслава скасе на ставрос ливикос може би точно ти на гергана и жоро рапа в клуба на илиян обичам всичките жени(руси или черни) - пак на тони стораро Това са няй-въртяните по чалготеките, съжалявам, че не са точните имена ама пиша по памет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Milko Kalaidgiev - Luda Krava запиши на диска малко ретро да има.Ако компанията ти не е много по-чалгата или пък са младички мнооого ще се посмеят на текста А ако има брачни двойки ще им е страшно познат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Има ли изобщо някакви програми за фотоапарат?Нещо като да си направиш настройките от компютъра...? https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=7737 А ако беше ползвал и търсачката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 А да ви е известно за места с останали новогодишни куверти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Някой да знае как са променени домашните телефони започващи с 44 ХХ ХХ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts