Grimjaur Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) Стига бе, хора!Никой от форума не съм бил..все още А пък някой от модераторите да ме харесва... Отсега да си кажа - не си падам по мъжи!! Може би само бате Жоро има някъв шанс хахахах! Edited December 17, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз съм сигурен, че ако Весо реши да си негов... Негов си!!! :) Ето 1 нестандартен въпрос : Каква е регистрацията на Шкодичката на Рапторчо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз съм сигурен, че ако Весо реши да си негов... Негов си!!! :) Нема да стане!Един въпрос и от мен - кой знае какво представлява "печатарска сплав" - знам, че е олово с някакви примеси, ама какви и колко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз съм сигурен, че ако Весо реши да си негов... Негов си!!! :) Ето 1 нестандартен въпрос : Каква е регистрацията на Шкодичката на Рапторчо? Иване Да не говорим че си я карал тая кола, а и още нещо хахахахах Кво ти дреме ква й е регистрацията??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Къде мога да си намеря превръзка за око от ония като пиратските по филмите. Не ми трябва да си играя с нея, а за носене. И не аз съм си повредил зрението. Благодаря предварително, спешно ми е, до сряда трябва да съм намерил! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 В магазините за детскит играчки или иди на кожар да ти направи. Няма да питам за какво ти е.... . Скенера на летището оказва ли негативно влияние върху ел апаратура. Знам че гугел знае, ма тука по лесно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Къде мога да си намеря превръзка за око от ония като пиратските по филмите.Не ми трябва да си играя с нея, а за носене. И не аз съм си повредил зрението. Благодаря предварително, спешно ми е, до сряда трябва да съм намерил! В Кuku-bg.com продават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 В магазините за детскит играчки или иди на кожар да ти направи. Няма да питам за какво ти е.... . Скенера на летището оказва ли негативно влияние върху ел апаратура. Знам че гугел знае, ма тука по лесно... Не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Колко горе-долу струва заден фар на трабант ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Сега ако препоръчате и кожар? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Колко горе-долу струва заден фар на трабант ? цял трабант е 200 лв така че стопа не повече от 15 отзад са стопове,не фарове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ам....отскоро имам папагалчета и исках да попитам... като са накукушинени това какво означава- че им е студено ли? И...защо се чоплят едно друго по главите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) Понякога това е признак на болест. Ако се ровичкат е възможно да имат и буби. Най-точен отговор ще ти даде Aquila Edited December 17, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ооо Пък аз си мислех, че нещо се закачат :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Някой знае ли дали се продават преходници от ps2 към USB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) не намерих подходящ форум и тема,затова го пускам тук.въведете тези координати-50 00'37.70"N,110 06'49.11"W в http://maps.google.com/ и вижте какво ще излезе как мислите,дали природата го е създала или нещо друго? П.П дайте на сателит Edited December 17, 2007 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Някой знае ли дали се продават преходници от ps2 към USB? Би трябвало да се продават Провери във Викиват или в Конрад Електроникс там трябва да има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 не намерих подходящ форум и тема,затова го пускам тук.въведете тези координати-50 00'37.70"N,110 06'49.11"W в http://maps.google.com/ и вижте какво ще излезе как мислите,дали природата го е създала или нещо друго? П.П дайте на сателит Много ясно, че е природата, това са си просто възвишения, и изчанченото човешко съзнание ги асоциира с нещо познато. Като се загледам вдясно, знаеш ли коко очи и лица виждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Много ясно, че е природата, това са си просто възвишения, и изчанченото човешко съзнание ги асоциира с нещо познато. Като се загледам вдясно, знаеш ли коко очи и лица виждам аз виждам само едно лице,и то перфектно изваяно.очи могат да се видят навсякъде,ама такава индианска глава в профил досега не съм засичал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 не намерих подходящ форум и тема,затова го пускам тук.въведете тези координати-50 00'37.70"N,110 06'49.11"W в http://maps.google.com/ и вижте какво ще излезе как мислите,дали природата го е създала или нещо друго? П.П дайте на сателит Има цели филмчета в Ютубито и Вбокса така че бате нищо странно няма по белия свят. Квито неща съм гледал в Гугъл ърт мали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 А да знаете защо на мястото на Евгени Йотов от Ку-Ку бенд е някъв чичец . Къде е Евгени ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Защо всички посещават тоя глупав сайт vbox7, при положение, че: 1. всичко е изкопирано от YouTube и Metacafe. 2. страницата е супер лагава. 3. имената на филмчетата и таговете са ужасни. 4. коментарите просто трябва да се забранят ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ето още нещо интересно-Navy SEAL barracks-San Diego http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&...002596&om=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Някой да има идея дали може да се намери шрифт за старобългарски(кирилица)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 (edited) Някой да има идея дали може да се намери шрифт за старобългарски(кирилица)? Имам някакви TT, ама не знам дали са unicode. След малко ще едитвам поста с линк. Edit: oldcyr.ttf Edit2: уффф, датата не може да се види отвън. Дай на IM. Edit3: link Edited December 17, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts