UzITo Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Има ли по-евтин вариант от "при бачо" за празнуване на рожден ден с 20-25 човека Освен на домашно другаде по-тънко лично не се сещам аз . Даже може и по-скъпо да излезне като се сметнат и мизериите след празника . Къде най-евтино се изкарва курс за компютърна грамотност имам предвид след завършването му да имаш сертификат за Excel , Power point , word и другите програми от този сорт ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 (edited) Колко точно е висок Дани Де Вито Edit:Не е Сашо.За това има такива гении на мисълта като теб да учат непросветените като мен Edited December 14, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Еми мисля, че е коло 1.55 1.60 max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Колко точно е висок Дани Де Вито How tall is Danny De Vito? в гугъл ... явно не е по силите на всеки да го измисли сам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Някой знае ли дали в София на централната автогара или гара може да си наемеш шкафче и да си държиш някакъв багаж там за известно време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 (edited) Някой знае ли дали в София на централната автогара или гара може да си наемеш шкафче и да си държиш някакъв багаж там за известно време... Може таксата е два и петдесе или един и петдесе беше, но важното е че може, и ми е спасявало живота това доста често. Не е шкафче. Просто плащаш и оставяш и те ти дават бележка. Сигурно е. Edited December 14, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Защо всичко в neterra.tv ми върви на бързи обороти? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 някой да има идея колко върви килото желязо в изкупните пунктове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 (edited) 30 ст. "дебело" ти излиза чисто с удръжката разни дреболии и тенекии са доста по евтини Edited December 14, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 30 ст. "дебело" ти излиза чисто с удръжката разни дреболии и тенекии са доста по евтини а да знаеш случайно и цена на кило платки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Това вече май освен за контейнер в жълт цвят за друго не става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Шукар тенкю.А колко броя ? И също така, знаеш ли какво значи "хиляда къса цигари"?5 стека? За броя не съм сигурен, но на билета ти трябва да пише. Мисля, че можеш да вземеш 100, стига да не надвишиш 23кг. За цигарите не знам. Непушач съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 искам да спра колата от движение.какво освен платени данъци и да занеса номерата в КАТ трябва да имам? дано не кажете и талона,щото не съм го виждал от 4 години,май съм го изгубил.в такъв случай какво трябва да се направи?трябва ли да се вади нов?имам само един щото е от старите,не както сега голям и малък и още нещо.преди около 1516 години имахме една ЛАДА,която майка продаде на...та оня ден в данъчното,когато плащах данъка на ОПЕЛ-а,видях че колата още се води на нейното име.не мога обаче да открия договора за покупко-продажба.как може да се изкара нов?и как мога да докажа че колата не е вече наша собственост? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Талонът е задължителен. Що се отнася до Ладата - много кофти проблем. Трябва да намериш купувача, иначе ще ви се трупат данъци до откат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 и аз така си мислех за талона а за данъците си прав,ама явно човека е що-годе сериозен и не ги е плащал само за 3 години.може ли да се разбере кой е кара в момента и да взема копие от неговия договор,ако още го пази,и да отпиша колата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) Някой знае ли колко струва нова карта Micro SD 1 GB и колко гаранция дават ? Edit: Намерих цената и гаранцията колко е. Edited December 16, 2007 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 kak taka tva pokazva ip-to na tozi koito go gleda знам че zlobil е питал преди 1,5 години,ама не видях някой да е отговорил та затова питам и аз.как ства тва нещо?някакъв софтуер ли се инсталира или....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 знам че zlobil е питал преди 1,5 години,ама не видях някой да е отговорил та затова питам и аз.как ства тва нещо?някакъв софтуер ли се инсталира или....? Не, просто влез в сайта и си направи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 мерси много Eleutherios веке даже го сложих в подписа ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) Някой да знае дали има сайт от който могат да се пращат смс-и на вивател ? Edited December 16, 2007 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Някой да знае дали има сайт от който могат да се пращат смс-и на вивател ? http://www.wadja.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Защо, по дяволите, все още не съм с warn и на moderated mode, въпреки че пуснах репорт с нарушенията си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 http://www.wadja.com/ Благодаря !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Защо, по дяволите, все още не съм с warn и на moderated mode, въпреки че пуснах репорт с нарушенията си? Или си от силовия борчески "клуб" или някой там от модераторите те харесва и ти ги е опростил! Нали знаеш: Признат грях не е грях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Те за тва му викат "Гримьор"! Наско без лоши чувства! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts