Grimjaur Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Колко нестандартен отговор искаш?По-нестандартен беше следният въпрос:"Какво ще правят войски на НАТО в Русия?"Отивам за обмяна на опит и по една програма на ЕС.Еднопосочен, щото може да остана дългичко там, особено ако се бракувам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 http://www.flybulgaria.bg/bg/flights_from_...cow-russia.html Знам, щото и аз имам планове да ходя до там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ммм, много мерси,като стигна до Москва, ще видим..Сигурно влак до Нижни, то не е далече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Някой може ли да ми даде саит в който да играя фрий покер други хора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 yahoo.com има hold `em, за друг вид незнам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 (edited) Някой може ли да ми даде саит в който да играя фрий покер други хора? Защо ли ми се струва, че написването на фразата "free poker online" в гугъл е с по-малко букви от горното изречение ама карай... ...ето ти само първите 3 резултата (без да съм ги проверявал и играл там...тъй че може и да се играе с бот): резултат 1 резултат 2 резултат 3 Btw, разгледай тука - има много фрий, има и шеър...с вторите няма да те уча какво да правиш, защото има много лесни начини, които със сигурност ги знаеш. Edited December 10, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Мда, намерих, обаче ми съобщиха, че ми променят дестинацията към Нижни Новгород...Е за там вече немам си на идея кво да правя...Намерих на Астрал Холидейс за 854 евро, ама бахти, това е тройно над нормалното. Сигурно е толкова пари, защото включва повече от 1 самолетен билет. Може да има прикачания някъде. Питай в Solvex. Ние във фирмата с тях работим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 някъде в Пловдив да се продава "Закачалка за Снимки" ? инфо: http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=1162&id=10499 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Някое да знае конвертор за .dat видео файлове към някакъв по-човешки формат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ами според това което гледам в нета, почти всеки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Някои да има идея от каде мога да си закупя книгата на Робърт Луис Стивънсън - " Странният случай на доктор Джекил и мистър Хайд" Търсих из online книжарниците не е намерих. Искам да уточна, че ми трябва да на книга а не на някакви док фаилове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Старичка е.При антикварите пробва ли?Защото не съм чувал за ново издание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 В другите религии има ли алтернатива на анатемосването от християнската религия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Има.Но обикновено е смъртно наказание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Е в будизма надали е точно смърт За някой друг религии съм съгласен, че може и да се трепят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Някои да има идея от каде мога да си закупя книгата на Робърт Луис Стивънсън - " Странният случай на доктор Джекил и мистър Хайд" Търсих из online книжарниците не е намерих. Искам да уточна, че ми трябва да на книга а не на някакви док фаилове. http://www.mobilis.bg/shop/i/DETAILS.ASP?ItmID=37601 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 (edited) Е в будизма надали е точно смърт За някой друг религии съм съгласен, че може и да се трепят. След малко ще ти дам точен отговор. В будизма е изгнание от обществото.Равносилно пак на смърт.Което донякъде прилича на комунистическия чл.68-а:екстрадиране от "светлото общество на социализма" Edited December 11, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Което донякъде прилича на комунистическия чл.68-а:екстрадиране от "светлото общество на социализма" Off/...обикновено придружено с изселване в посока някои "гъстнонаселени" райони с "хубав" климат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Off/...обикновено придружено с изселване в посока някои "гъстнонаселени" райони с "хубав" климат... Мне, всъщност точно обратното - екстрадирали са ги на Запад, без право на амнистия и връщане.Колкото и странно да звучи, някоя партийна тиква е решила, че там ще им е много гадно и прочие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 http://www.mobilis.bg/shop/i/DETAILS.ASP?ItmID=37601 Поредицата "Златни детски книги" Tova i az go namerih iskam originala a ne nqkakva smlqna detska istoriq...do kolkoto znam originala e roman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 ВиК отговарят за водата и налягането й във водопроводната мрежа. Щом си на висок етаж, вероятно ви захранва хидрофор. Пробвай на тел. 6157, имат и аварийни групи. По-пълно инфо тук. Благодаря, ще звънна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 В комплекта на звуковата ми карта имаше само драйвери за Vista. Creative X-fi. Свалих драйвера от интернет, но панела, който върви с него не е това което съм гледал по ревюта и няма особени настройки. Просто един прозорец с таб-ове горе. Искам да си сложа този. Някой има ли някаква идея от къде мога да го намеря или как се сменя режима от нормален на такъв (ако се сменя изобщо). Или някой да си е купил карта от серията и да има диск с драйвери за XP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Как мога да изтрия Линукс, за да инсталирам Уиндоус? Четох из нета, но навсякъде обясняват как става с дискета с fdisk и разни debug файлове. Всичко ок, ама нямам такава дискета, а и да имам, лаптопчето няма флопи Инструкции? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Как мога да изтрия Линукс, за да инсталирам Уиндоус?Четох из нета, но навсякъде обясняват как става с дискета с fdisk и разни debug файлове. Всичко ок, ама нямам такава дискета, а и да имам, лаптопчето няма флопи Инструкции? По време на инсталацията на всяка една дистрибуция ще имаш възможност да променяш дяловете. На коя дистрибуция си се спрял? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Аз нищо не съм избирал, лаптопът по дефолт си е с Линукс - Линпус. Опитвам се с буутабъл диск на уиндоус да започна инсталацията, ама ми казва, че не открива харда. Разбрах, че това било нормално при наличието на Линукс, и затова искам да го махна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts