WriteR4e Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) Къде могат да ми направят бродерия върху шапка и каква е цената?. И къде мога да боядисам бели кожени обувки? Тоест да станат пак бели, че се изтъркаха. Edited November 28, 2007 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Всъщност имат ли правото кондукторките да искат да ми видят картата при закупуване на билет от 30 стинки, защото аз съм на мнение, че картата ми може да се изисква само от контрола. И още един абсурден въпрос - кой стана кмет на район централен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Slay То си пише . " ПОКАЗВАЙТЕ КАРТИТЕ СИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО " на 70% от рейсовете . Но си задължен при тяхно поискване . Нали ако ти дадат билет от 30 , а ти нямаш карта и контролата и двамата ще е^е ... За кмет не знам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 (edited) от къде да си купя декоративна завеса за врата понеже в заведението ми зад барплота ми се намира вратата за офиса и искам да я покрия с нещо а прички за врата не ми се дават , в някой заведения съм виждал декоративни завеси за врати от разни топчета (мъниста) които стоят доста добре дори и с интериора ми ще се връзва , някой ако знае от къде мога да купя подобно нещо получава веднага 1 бира edit : имам и още 1 въпрос , имам един стар сейф обаче ключа му е само 1 понеже другият без да искам го счупих правят ли някъде копия на такива ключове или не понеже само с 1 е крива работа алп го загуба някъде ето така изглежда горе долу ключа (по простичък е) само че е жълт явно е от някаква друга сплав http://swiss-banking-antiques.com/images/s...box-key-600.jpg Edited November 28, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 исках да попитам знаете ли хубав магазин на Bulldozer в Плд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 от къде да си купя декоративна завеса за врата понеже в заведението ми зад барплота ми се намира вратата за офиса и искам да я покрия с нещо а прички за врата не ми се дават , в някой заведения съм виждал декоративни завеси за врати от разни топчета (мъниста) които стоят доста добре дори и с интериора ми ще се връзва , някой ако знае от къде мога да купя подобно нещо получава веднага 1 бира edit : имам и още 1 въпрос , имам един стар сейф обаче ключа му е само 1 понеже другият без да искам го счупих правят ли някъде копия на такива ключове или не понеже само с 1 е крива работа алп го загуба някъде ето така изглежда горе долу ключа (по простичък е) само че е жълт явно е от някаква друга сплав http://swiss-banking-antiques.com/images/s...box-key-600.jpg Би трябвало почти всички ключари, да не кажа всички, да могат да ти направят копия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 исках да попитам знаете ли хубав магазин на Bulldozer в Плд? До тъй наречения КАМЕЛ в кичука . Там има Булдозер ( рейсове - 16 , 116 , 7 , 27 ) МИсля , че имаше и на центъра малко преди халите след Джумаята , но там не съм много сигорен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Някой да знае свестен таксономичен речник?Но не NomTax. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 исках да попитам знаете ли хубав магазин на Bulldozer в Плд? На Шести септември,до жп прелеза, в посока Гребната,има фирмен магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Е мн се ядосах . Да видя една обява която ме вълнува в купувам/и бягам и да я затворят Е бивали такива. Вижте за какво става въпрос Прасето КОГА ЩЕ ОТВОРЯТ ТЕМАТА ЗА ПРАСЕТО? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Някой да знае свестен таксономичен речник?Но не NomTax.Речник за какво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Понеже сим картата ми е от няколко години,не ми се появява в менюто Мтел+ . Колко ще ми струва закупуването на 64к сим ,че в сайта на мтел не видях цена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 само замяната в нова , мисля че беше около 5лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Речник за какво? За влечугите, но беше, аз си намерих един дърт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 За влечугите, но беше, аз си намерих един дърт.Ако е дърт, ползата ще е точно 0. Само по мое време, имаше на три пъти таксономични промени в българската херпетофауна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 (edited) Понеже сим картата ми е от няколко години,не ми се появява в менюто Мтел+ . Колко ще ми струва закупуването на 64к сим ,че в сайта на мтел не видях цена? 6 лева по принцип. Обаче моята я смениха безплатно, не знам защо. Може би защото съм абонат от 9 години и картата ми беше много архивна .При всички положения си свали контакти, СМС-и изтрий всичко от старата карта, защото остава при тях - тоест, дават ти нова 64К и взимат старата, номерът се запазва. Edited November 30, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Само по мое време, имаше на три пъти таксономични промени в българската херпетофауна. Мхм....Промени относно Malpolon monspessulanus и Coronela austriaca има ли?/Това е от '74г./ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Къде се намира поделение 1430? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 (edited) Къде се намира поделение 1430? Целият номер?По принцип са 5-цифрени... Ако не ме лъже акъла, това е Свързочния полк,до ВСИ се намира. Някъде тук --> http://bgmaps.com/services/maps/link_step1...0399586ce4836a7 Edited November 30, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 За Пловдив става дума. Така е даден номера в jobs.bg и дядото се интересува. Вероятно е свързочния полк. Той на старото си място до ВСИ ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 (edited) Хъм, в джобс-а... Да, на старото си място е. Edited November 30, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 От къде мога да си купя: нитроетан и n-бутиламин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 (edited) Тц-тц-тц...И аз съм опасен за обществото, ама ти ме фърли в тъча...Аре, нитроетана се ползва в тунинга, разбирам...ама n-бутиламина? Забранени са за продажба на крайния потребител т.е. - няма да намериш...законно. Edited November 30, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Мхм....Промени относно Malpolon monspessulanus и Coronela austriaca има ли?/Това е от '74г./Coronella austriaca Вдлъбнаточел смок: Malpolon insignitus (Geoffroy, 1827) Malpolon monspessulanus – Буреш & Цонков (1934); Beљkov & Beron (1964) Malpolon monspessulanus insignitus – Бешков & Нанев (2002) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 ..... Много благодаря, Орльо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts