velvet_underground Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Благодаря . А може ли да се запазят места Знаеш ли ? Направо да ода да резервирам няколко места за отиване и връщане Миналата година не можеше- редиш се и ако успееш да пробиеш в навалицата-сядаш.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Някой може ли да ми даде линк от който да разглеждам моделите и цените на маратонки пума.В www.puma.com не ми вади даже и модели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 (edited) Ами виж . Пумитеса превят от некачествени материали . Адидас са по добрия вариант ( да не кажа и идеалния вариант ) . Нещо по евтино : Umbro , Kengaroo . Но това е лично мое мнение де . Не знам ... Искам да попитам дали някой вече е спечелил колите от Chio Chips ? Изобщо печелят ли се тези коли ? Edited November 21, 2007 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Ако имам Prima карта с изтекъл срок, който изтича днес, мога ли да направя нещо по въпроса и да я активирам пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 (edited) Ами виж . Пумитеса превят от некачествени материали . Адидас са по добрия вариант ( да не кажа и идеалния вариант ) . Нещо по евтино : Umbro , Kengaroo . Но това е лично мое мнение де . Не знам ... Голям разбирач.. Edited November 22, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 какъв номер се води , номер в който всички цифри за еднакви освен две пример 0888*8*888 , 0899*9*999 , сребърен ли е какъв е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Ами значи аз бях при МИлко Манолов ( Манолев - Винаги му бъркам фамилията ) . Добър е . Преподавател е в Механото . Готви мен и брат ми ( аз съм в ПУ , а брат ми е във военният във Варна ) . Добре преподава , но малко късно си се сетил да питаш за такова нещо . Аз започнах уроците от началото на миналия месец , но ако си дадеш зор може да наваксаш ( стига да искаш ) . В момента нямам телефона му да ти го дам , но мога да ти кажа каде живее ... До Белите Брези в Кичука . Ако искаш повече инфо ще ти пратя на лични Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Каквото и да правиш НЕ ОТИВАЙ НА УРОЦИ при Милко Манолов, стария динозавър е луд. Ще ти съсипе цялата подготовка освен ако не си на високо ниво, пълен 6-так!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Знаех си че ще се ядосвам дето се занимавам с Датабг.... Опитвам се да си направя регистрация, изпратен ми е мейл, в който има линк за активация Колкото и пъти и с каквото и да го пускам излиза празен фон с едно no username? в средата и активация не се осъществява. Що за простотия е това и някой може ли да ми го обясни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Нестандартен въпрос: какъе е бил старият ник на Белов? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 (edited) Нестандартен въпрос: какъе е бил старият ник на Белов? I`GoT`Da`PoWeR... Edit... не че помня много, но има едно нещо Member's Display Name History... помага в такива случаи... Edited November 23, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 /офф Е как пък така стана дума за мен !? Копче шокиран съм Yorikkk помниш дори правописа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 (edited) Днес е св. Екатерина, нали? Edited November 24, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Как е английското наименование на хемороидите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Как е английското наименование на хемороидите? Hemorrhoids Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Hemorrhoids Мерси. Тъкмо го намерих и влизах за да пиша . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Кое върви повече със спагети - бяло или червено вино? Аз лично във всяка ситуация предпочитам бяло, но поводът е специален и ме интересува дали има някакви неписани закони за случая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Червено Копченцето ли ще изненадваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Как става преводът чрез Western Union. Говоря за прехвърляне на пари от Канада към България. Спешно е, благодаря на отзовалите се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 (edited) Червено Що пък да е червено? А и зависи с какво са спагетите! Edited November 24, 2007 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Как става преводът чрез Western Union. Говоря за прехвърляне на пари от Канада към България. Спешно е, благодаря на отзовалите се. ами даваш някви кинти... премерно за 350 долара, даваш 35 за превода ама май не е 10%, а е различно...питай си в банката или бюрото, където ще ти го правят превода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Кое върви повече със спагети - бяло или червено вино? Аз лично във всяка ситуация предпочитам бяло, но поводът е специален и ме интересува дали има някакви неписани закони за случая Ако ще са с доматен сос, червеното вино е добра идея. При бял сос със сирена, по-добре бяло вино. И ще един съвет (ако ти ще ги приготвяш): може да запечеш нарязания лук на сухо в тигана, докато добие лек карамелен оттенък. Едва тогава сложи мазнина и/или водичка. Вкусът се подобрява неимоверно. Това, ако слагаш лук. За други свещенодействия по соса може да ми пишеш на кю-то например, за да не разводняваме темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 (edited) Нормално ли е вече 2ри ден след като са ми направили ваксина да се чувствам все едно ще се разболявам и мястото където ми е бита ваксината да ме боли малко? Edit: Заушка Edited November 24, 2007 by INCINERATOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Коя ваксина? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts