Eleutherios Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 (edited) Някой разбиращ може ли да ми разясни това заграденото какво значи. 10x alchemy Edited November 19, 2007 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Някой разбиращ може ли да ми разясни това заграденото какво значи. D = Currently downloading (interested and not choked) d = Your client wants to download, but peer doesn't want to send (interested and choked) U = Currently uploading (interested and not choked) u = Peer wants your client to upload, but your client doesn't want to (interested and choked) O = Optimistic unchoke S = Peer is snubbed I = Peer is an incoming connection K = Peer is unchoking your client, but your client is not interested ? = Your client unchoked the peer but the peer is not interested X = Peer was included in peerlists obtained through Peer Exchange (PEX) H = Peer was obtained through DHT. E = Peer is using Protocol Encryption (all traffic) e = Peer is using Protocol Encryption (handshake) L = Peer is local (discovered through network broadcast, or in reserved local IP ranges) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Някой може ли да даде идея откъде да взема китарка за Guitar Hero III в България, особено пък ако е и на поносима цена За тия, които не са наясно за какво говоря, това е пример за такава китара. P.S. Ще я ползвам за PC, знам че всички/повечето са конзолни, но много хора си играят на РС с конзолните, така че поне някои, ако не всички, стават и за РС, евентуално с някакъв преходник (ако има по-просветени - да обяснят по-подробно). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Някой може ли да ми препоръча добър преподавател за уроци по математика за кандидатстване(в СУ и УНСС) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 някой може ли да ми даде правилата на покера с 5 карти ако може на бг 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 някой може ли да ми даде правилата на покера с 5 карти ако може на бг 10х предварително http://igrach.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Къде мога да намеря карикатури за Сухия режим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 http://igrach.com мерсии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Искам да Ви попитам дали няко знае дали има превоз от Пловдив до Цигов Чарк и колко е превоза от Пловдив до там . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Понеже в момента никой не гледа Софт-а, може ли някой да ми каже: Как да си направя папките на виста да изглеждат 3Д? Такива... Кат са подреждат и да са настрани, вместо да са успоредни една на друга, както е на ХП-то? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Абе то си е до иконка бре. Пробвай да сложиш темата на windows xp може и да стане. Ако ти се занимава можеш да си свалиш просто нови иконки и да ги смениш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Понеже в момента никой не гледа Софт-а, може ли някой да ми каже:Как да си направя папките на виста да изглеждат 3Д? Такива... Кат са подреждат и да са настрани, вместо да са успоредни една на друга, както е на ХП-то? Мисля, че трябва да избереш тема Aero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Кажете някой магазин за говорители, освен Викиват и Кузмов Електроникс. Трябват ми среди за тонколони Jamo, но в тея двата магазина нямаше същият размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Кажете някой магазин за говорители, освен Викиват и Кузмов Електроникс. Трябват ми среди за тонколони Jamo, но в тея двата магазина нямаше същият размер. Конрад(С/у хотел скт. Петербург), а може и още някъде да има, де да знам. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Какво означава "Fenomeno" нагръцки :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Какво означава "Fenomeno" нагръцки :? За тази дума ли говорим : φαινόμενο ? Означава си точно "феномен" , но в случая е среден род (на бг е нещо като "феноменче" мисля) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Трябва ми руско-български речник, по възможност да не е on-line. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Искам да Ви попитам дали няко знае дали има превоз от Пловдив до Цигов Чарк и колко е превоза от Пловдив до там . До Цигов Чарк едва ли ще има директен превоз. Поинтересувай се за автобус до Батак. От там хващаш автобусите за Ракитово и Велинград, минават точно през курорта. Тук има информация и разписание http://www.batak-bg.com/AVTOBUSNO_RASPISANIE.htm Има и телефон звънни и питай за цените и до колко им е актуална информацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 За тази дума ли говорим : φαινόμενο ? Означава си точно "феномен" , но в случая е среден род (на бг е нещо като "феноменче" мисля) . Глупости. Родът на думата на гръцки няма никакво отнощение към превода в случая. Означава си феномен и няма нужда от умалителни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Искам да Ви попитам дали няко знае дали има превоз от Пловдив до Цигов Чарк и колко е превоза от Пловдив до там . Автобусът до Батак се качва и до Цигов чарк. Тръгва от автогара Юг. Аки ще го ползваш за 8-ми декември- винаги е супер пълен, дори някои си пътуват прави. Цената не я помня, върти ми се нещо около 6 лева, но не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Трябва ми руско-български речник, по възможност да не е on-line. Polyglot 7 http://www.persof.com/talk.aspx Добър е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Как мога да забраня на файърфокса да отваря даден адрес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Автобусът до Батак се качва и до Цигов чарк. Тръгва от автогара Юг. Аки ще го ползваш за 8-ми декември- винаги е супер пълен, дори някои си пътуват прави. Цената не я помня, върти ми се нещо около 6 лева, но не съм сигурен. Благодаря . А може ли да се запазят места Знаеш ли ? Направо да ода да резервирам няколко места за отиване и връщане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Току-що ми снесоха слух, че имало проект зала "България" да се превърне в търговски център?Вярно ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Току-що ми снесоха слух, че имало проект зала "България" да се превърне в търговски център?Вярно ли е? да даже по новините го казаха ама уж било проект само за обновяването на зградата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts