sMARTBomber Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Мерси много, а нещо в Тракия някой знае ли дали има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) На пазарчето в Тракия пишеше на една будка за вестници, че приемат обяви за Марица, сигурен съм, ама дали още е там не зная. Edited November 5, 2007 by Rattlebrain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Хора ай някой ако случайно или не случайно знае какво означава думата "ЧАРТИЗЪМ" да сподели Че немоа намера никаде па ми трябва за даскало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Хора ай някой ако случайно или не случайно знае какво означава думата "ЧАРТИЗЪМ" да сподели Че немоа намера никаде па ми трябва за даскало. Масово революционно движение в Англия.Обхваща изцяло разботническите среди през 30-те и 40-те години на 19-ти век.По история ли ти трябва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Ахам по история 10x много. А може ли да разясниш малко за какво точно движение става въпрос кви са му идеалите и вярванията за какво се борат чартизтите и тнт? Edited November 5, 2007 by Akimoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Така, цитирам дословно, като предупреждавам, че инфото може да е малко остаряло като правилно виждане.Все пак отдавна съм го учил. Малка корекцийка "Първото политическо работническо движение е чартизмът.Чартистите се борели за всеобщо избирателно право, неограничено от условия, поставени с оглед грамотността и имотното положение на гражданина.Те написали молба до парламента и излезли на мирна демонстрация, но полицията разгонила участниците.Искали 8-часов работен ден/тогава се е работило по 12-16ч/, да се увеличат надниците, да се подобрят условията във фабриките." Това имам, осъзнавам, че е малко. Нека съфорумците с повече компетентност и по-малко самочувствие добавят нещо.Дано съм ти бил в полза. Edited November 5, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Това може да се каже че е за buy/sell, но тъй като не търся да го купя от който и да е, а чисто нов от магазин, ще питам тук... Някой знае ли дали в Пловдив някъде се продава този GSM? ( Siemens M75, модел 2005 ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Мога ли в интернет да проверя номера на банкова сметка, ако приемем, че дебитната карта е пред мен и знам номера й? За Борика на Пощ.Банка става въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Мога ли в интернет да проверя номера на банкова сметка, ако приемем, че дебитната карта е пред мен и знам номера й? За Борика на Пощ.Банка става въпрос. Не. За да провериш сметките през интернет ти трябва он-лайн банкиране. За което съответно ти трябва потребител и парола. Виж в сайта на банката. Там трябва да има повече подробности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Спешно ми трябва Оценка на войните на цар Симеон... Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Оказва ли влияние върху gsm-a ми това че той стои на 20на сантиметра от тонколоната на уредбата ? Един приятел ми каза че си беше оставил телефона върху говорителя на бас касата и 2 дни телефона му бил адски странен. Започна да праща сам празни ммс-и. Pls help! edit: JDFU мерси! Edited November 5, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Спешно ми трябва Оценка на войните на цар Симеон... Благодаря предварително 6+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Pls help! Много е вероятно. Все пак това са силни магнити и финна електроника....не много добра комбинация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Колата ми беше с бургаски номера , карах я с генерално пълномощно , но вече се налага да я бракувам Та въпросът ми е - тук ,в Пловдив, мога ли да върна номерата с талона или е необходимо да ходя до КАТ-Бургас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Мога ли в интернет да проверя номера на банкова сметка, ако приемем, че дебитната карта е пред мен и знам номера й? За Борика на Пощ.Банка става въпрос. Не. За да провериш сметките през интернет ти трябва он-лайн банкиране. За което съответно ти трябва потребител и парола. Виж в сайта на банката. Там трябва да има повече подробности. Или с регистрация в epay, като дебитната карта трябва да се регистрира първо чреа банкомат. Взимат се по 20 ст. за проверка, мисля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Колата ми беше с бургаски номера , карах я с генерално пълномощно , но вече се налага да я бракувам Та въпросът ми е - тук ,в Пловдив, мога ли да върна номерата с талона или е необходимо да ходя до КАТ-Бургас Трябва да го направиш в Бургас с талона и номерата. Като пари е нещо от типа на 6 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 (edited) Благодаря за бързия отговор Само ще помоля за малко допълнение - нали аз мога да свърша тази работа ( не е задължително собственика по талон) . Мисля си , че пълномощното ми даваше това право , но то не е при мен сега и не мога да погледна. Едит: А иска ли се платен данък на МПС-то за годината Edited November 5, 2007 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Не се иска, но собственикът трябва да го направи. Не знам относно пълномощното - пробвай, но не знам ти какво имаш, като нищо може да ти искат нотариално заверено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Спешно ми трябва Оценка на войните на цар Симеон... Благодаря предварително Седни си на задника и попрочети.Или поне ползвай форумите на Бойна слава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 kolko sa bombonite v malkata kutiq na figaro , tezi s leshnik vytre , zelenata kutiq mislq 4e sa ednakyv broi s tezi aisha s top4encata vytre , sinqta kutiq. trqbva mi to4niq broi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Трябва ми информация, за какво точно са служили утлегарът и брашшпилът на платноходите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 kolko sa bombonite v malkata kutiq na figaro , tezi s leshnik vytre , zelenata kutiqmislq 4e sa ednakyv broi s tezi aisha s top4encata vytre , sinqta kutiq. trqbva mi to4niq broi. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Като си запиша аудио диск и после където и да го пусна песните прескачат за по 1-2 сек... ? На 4х или на 48х няма значение. Настройките в нерото не съм ги пипал. 5 различни диска изхабих... Някои да има идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Трябва ми информация, за какво точно са служили утлегарът и брашшпилът на платноходите.Заради подобни въпроси, гугъл ще фалира. брашпил хол. braadspil, англ. windlass Корабен подемен механизъм за вдигане на котвите и за натягане на въжетата при швартоване. утлегар англ. jib-boom Корабно... "дърво", на което се прикрепя първото платно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Ако го пускаш на някоя уредба може да е от нея.И мойта прави така с някои записани дискове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts