Psihara^^ Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Е па качи си играта на компа и се поразрови из файловете :Р Много хитро... Щях ли да питам толкова настоятелно ако не бях опитал всичко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Трудна работа,Психар...OST устройва ли те? Ако да --> OST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) я виж дали с тази програма дали няма да стане... Edited November 2, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Всички тия ги опитах.. Не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Какъв стил изповядват свирещите утре в "Гепи" Krossfire? В смисъл на кои групи са им кавърите? (предполам няма да залагат само на авторски творби ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ами не знам дали Захари е още в групата...Абе стават за слушане, ако не си много претенциозен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 (edited) edit: Сам си отговорих... Edited November 3, 2007 by Rubbish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Някой ще ми разясни ли каква точно е идеята на bluetooth-usb? Ако на два компютъра се сложи такова нещо, ще може да се прехвърля информация - прав ли съм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 То е напраено за ГСМ-и... Ама ша може.. Макар и бавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Някой ще ми разясни ли каква точно е идеята на bluetooth-usb?Ако на два компютъра се сложи такова нещо, ще може да се прехвърля информация - прав ли съм? Прав си. Софтуерът (например BlueSoleil) създава още една мрежа с помощта на USB BT - устройството. Съвместимите устройства в обхвата му (GSM, принтер, някои фотоапарати, слушалки и пр.) се вързват към него като към хъб и позволяват трансфер на данни. Нищо не пречи (освен разстоянието) да се осъществи връзка между два компютъра по този начин, но, както каза Психара, скоростта е много ниска (~1 мб/с, ако не се лъжа). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 С 2 думи - евтин телефон -> нов телефон ; скъп телефон -> нов дисплей...горе-долу така стоят нещата. Телефона ми е Samsung SGH D500 и се чудя дали си заслужава да се оправя или да си зема Alcatel OT E805 с карта 1gb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Някой да е бил снощи в Инкогнито на откриването и да сподели дали пускаха чалга или музика, и ако музика - ква? чалга се пуска основно но споко и то няма да просъществува много дълго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Как мога да разбера, дали дадена марка има в официален вносител или фирма която държи правата за БГ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Някой има ли идея защо Брезовско шосе е затворено и има супер много патрулки ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Търся си звуците на юнитите от Старкрафт... Някой може ли да ми помогне? zna4i ne sym 100% siguren dali stava. probval sym da si pravq karti na sc , no pove4e sym se zanimaval na wc ta na wc stava ot world editor-a , tova s koeto se pravqt karti ta taka puska6 q posle otiva6 na sound editora ( f5 ) izbira6 unit tam ima si4ki zvuci koito kazva , dqsno kop4e export. taka e na wc, na sc predpolagam e sy6toto,vse pak interface dokolkoto si spomnqm e podoben i sa na blizz i dvete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Дали някой може да ми каже от къде да си изтегля или гледам Островът На Изкушението - Епизод 2(епизода от вчера 02.11.2007). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (edited) bakker виж там дали ще ти свършат работа мисля , че има http://www.zazz.bg/tag:%D0%B8%D0%B7%D0%BA%...%BE?&page=1 Edited November 3, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 (edited) http://www.neterra.tv/bg/ намери си я сам , че мен ме мързи да ти я търся Там е първото място където гледах, но няма. Изобщо в нетера е наблегнато само на бТВ и това ми прави впечатление от много време насам.. Явно ще трябва да изчакам... Едит: И там гледах.. мерси все пак. Май наистина не е качен никъде още Едит2: Предполагам е това http://zazz.bg/play:4add66a8 и http://zazz.bg/play:00811443 или http://ostrov.ntv.bg/index.php?navPage=episodes&e_id=2 Ще се разбере. Edited November 3, 2007 by bakker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Много хитро... Щях ли да питам толкова настоятелно ако не бях опитал всичко? A опита ли моето момче тия бози ТУК ??? По-специално ТВА нещо? Не бе примерно така питам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Защо в раздел FootBall не се обръща достатъчно модераторско внимание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 A опита ли моето момче тия бози ТУК ??? По-специално ТВА нещо? Не бе примерно така питам... Banned съм от всички девятки... mobile9, starcraft9, и тн... Но благодаря. Свалиха го и ми го пратиха... Евалата мацко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 (edited) Ми чеденце де да те знам че са те изгонили хората хахахахах Аз за 2 мин ти ги намерих звуците, дори гледам съм ги свалил и тествал рано сабаля на Х бири и водки. И освен това си ми се маркирал като една кучка на телефона без дори да звънне хахахахаха Ни тъ ли и срам да ме дигаш преди да мръкне хахахахах Edited November 4, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Трябва ми да пусна една обява а не знам къде са им офисите (или павилионите) в които се приемат. В Тракия или в Кършака ако имат ще е супер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Оня офис на входа на пощата откъм часовника не беше ли на "Марица"? Даже съм пускал там обяви, но забравих за кой вестник бяха...май за "Марица" все пак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Да, едно от местата, където приемат обяви е точно под часовника в павилиона. Друг офис имат срещу Алеко Константинов на ъгъла. И на бул. Христо Ботев №94 - след гарата посока Смирненски, където е централният им офис. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts