juji Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 expandable изглеждат като нормални банерчета, но като сложиш мишката на тях се увеличават, обикновено под формата на дроп даун спейс, в което може да има меню, полета за попълване, още реклами... каквото се сетиш. floating се появяват като картинка (обикновено анимация) "над" сраницата, обикновено щъкат нагоре-надолу по екрана. разбирай, че трябва да ги затвориш, за да видиш текста/контента под тях. between the page са когато от една страница минаваш в друга на същия домейн. примерно от основната страница на форума цъкаш на others и ти излиза реклама на цял екран, която седи определено време, след това зарежда оthers. in-stream са реклами, които се появяват върху стриймвано филмче - обикновено са полупрозрачни, могат да са самостоятелни или да са ... ъъъ кликаеми (?!), като съдържат линк към нещо. например отваряш нещо в youtube, както си го гледаш в долната част на екрана се появява/минава някакъв текст или картинка, които можеш (или не) да кликнеш, ако те заинтересоват. 100% си виждала такива по телевизията дано си ме разбрала, принципно не ме бива да обяснявам Хиляди благодарности за обяснението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Продава ли се някъде вестникарска хартия в А3 формат?И могат ли обикновените копирни машини да печатат на такава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Къде има магазин за плувни аксесоари? Arena, Speedo и др. До полигона на гребната... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ако някой ми каже от къде да си купя задна кора за Сеат Марбела,черпя шише ракия!!! Днеска обиколих 100 кила автоморги....никъде няма такова животно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ако някой ми каже от къде да си купя задна кора за Сеат Марбела,черпя шише ракия!!! Днеска обиколих 100 кила автоморги....никъде няма такова животно. питай тук, ако вече не си го направил... ако някъде могат да помогнат, там ще е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Къде има магазин за плувни аксесоари? Arena, Speedo и др. В люлю-то има също арена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Колко ще струва един ъпдейт на софтуера на gsm? (w810i) Да ми препоръчате някой който наистина си разбира от работата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Някой знае ли от кой филм е клипа на песента "Сестра" на група "Любе"? Клип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 (edited) Някой може ли да ми каже картата за намаление на влаковете (студентската) дали ще ми върши работа при пътуването с експрес и дали има разлика между експреса и УБВ ? edit: Благодаря Защото видях отзад на картата да е отбелязан следния текст "Дава право на учащи до 26 навършени години на пътуване с 50% намаление във 2-ри клас на бързите и пътнически влакове." Edited October 30, 2007 by Lord_Gudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 (edited) Някой може ли да ми каже картата за намаление на влаковете (студентската) дали ще ми върши работа при пътуването с експрес и дали има разлика между експреса и УБВ ? Върши ти работа.Няма разлика, освен ако не пътуваш с влака Пловдив - София - Враца.Той е най-скъпия влак. Продава ли се някъде вестникарска хартия в А3 формат?И могат ли обикновените копирни машини да печатат на такава? Дамяне, такава хартия знам, че се продава в Полиграфията.Обикновените копирни машини могат да печатат на нея, но май ще ти излезе по-евтино да идеш в Копи Центъра да ПУ.Доколкото си спомням, с Тольо като ходихме там, май беше 40ст едностранно. Edited October 30, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Относно транспорта в София: 1. Да не би да има негласно споразумение за НЕдаване на билетчета в маршрутките? Досега не съм видял нито един пътник, който да си поиска билетчето. Аз досега си трая, щото не съм си "вкъщи", но скоро това ще се промени и искам да знам правата си 2. Пак въпрос за билетчета. Пътувах два пъти с метрото - и двата пъти си взех билетче от касата и преминах въртележката, без да го пъхам никъде (съвсем никъде, честно). Жената от кабинката ли е активирала нещо, или просто е било случайност? Сега дали ще мога да използвам билетчетата? бтв, метрото рулз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Някой знае ли от кой филм е клипа на песента "Сестра" на група "Любе"?Клип Сериала "Гибель империи". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Сериала "Гибель империи". Много благодаря! Биричка --> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Относно транспорта в София: 1. Да не би да има негласно споразумение за НЕдаване на билетчета в маршрутките? Досега не съм видял нито един пътник, който да си поиска билетчето. Аз досега си трая, щото не съм си "вкъщи", но скоро това ще се промени и искам да знам правата си 2. Пак въпрос за билетчета. Пътувах два пъти с метрото - и двата пъти си взех билетче от касата и преминах въртележката, без да го пъхам никъде (съвсем никъде, честно). Жената от кабинката ли е активирала нещо, или просто е било случайност? Сега дали ще мога да използвам билетчетата? бтв, метрото рулз Аз в София досега пари за транспорт не съм давал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Колко ще струва един ъпдейт на софтуера на gsm? (w810i) Да ми препоръчате някой който наистина си разбира от работата? Ръчкаш кабела в телефона и компютъра и пускаш инсталацията на фирмуера??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Ами BG меню? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ами BG меню? Ами на голяма част от телефоните може да им се избира езика от ъпдейта. Иначе бг меню струва 5лв да ти го сложат в магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Дамяне, такава хартия знам, че се продава в Полиграфията.Обикновените копирни машини могат да печатат на нея, но май ще ти излезе по-евтино да идеш в Копи Центъра да ПУ.Доколкото си спомням, с Тольо като ходихме там, май беше 40ст едностранно. А къде точно е тоя копи център, щот аз не се сещам..И бтв, 40 ст едностранно, ако и двамата говорим за А3, е убер скъпо.По принцип трябва да е около 15ст. двустранно А3.. Благодаря за инфото! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Ами в уличката към "Пожарната".Малко след "Енфие" или там квото беше онова гадно заведение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Kакво означава думата "поргатив" Grimjaur благодаря много. Edited October 31, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 "пургатив" = "очистително" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 @Ghetto_Freak значи като знаеш къде е Фешъна (кафето) точно надоло по улицата, след 50-60 метра вляво една пвц врата...от години ползвам тяхни услуги и съм много доволен. Това кадето е на центъра ли ? Хммм ... Ще ида до там да видя . Ако е то де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Здравейте! Имам един въпрос - някой знае ли къде се намира Амадеус? Това трябва да е някакво заведение, но не знам какво e и къде е. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 (edited) Здравейте! Имам един въпрос - някой знае ли къде се намира Амадеус? Това трябва да е някакво заведение, но не знам какво e и къде е. Благодаря! На кръстовището на църквата Св.Петка тръгваш по посока Даяната..надявам се съм го обяснил г/д правилно.. edit: кафенце..но е много яко вътре..официално дори Edited October 31, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 На кръстовището на църквата Св.Петка тръгваш по посока Даяната..надявам се съм го обяснил г/д правилно.. Благодаря! А то какво е - кафене , ресторант, дискотека... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts