the_alien Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Ще може ли да дадете линк към последно качените файлове в data.bg. Не знам дали още го има това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Колко струва пълненето на тонер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Колко струва пълненето на тонер? Зависи от принтера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 [3:58:43 PM] dani says: значи исках да те питам нали знаеш че се правят такива възглавнички с лика на някого[3:58:56 PM] dani says: например даваш снимка и те ти я правят с лика на този на снимката-знаеш ли къде се правят такива възглавници? Някой знае ли нещо относно тези възглавници, че на мацката й трябва спешно и искам да й помогна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Няма ли да ти свърши работа някъде, където правят щампи на фланелки. И вместо нея, да сложат въпросната калъфка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Зависи от принтера. Samsung ML-1610 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Кога сменяха времето, събота срещу неделя или неделя срещу понеделник? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Кога сменяха времето, събота срещу неделя или неделя срещу понеделник? събота срещу неделя...и по точно в 3,00 АМ в неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Кво беше станало на пътя за новия надлез - 5-6 патрулки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Къде в Пловдив се пълнят бутилки с СО2, в събота и неделя работят ли и колко струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 На кой принадлежи "гениалната" мисъл, че кучето е най-добрият приятел на човека? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 И мен ме интересува това за кучето ,вчера ми го повториха 100000 пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 На кой принадлежи "гениалната" мисъл, че кучето е най-добрият приятел на човека? Mай тук пише. http://www.almostheaven-golden-retriever-r...g/old-drum.html Не съм сигурен не го четох цялото и не му разбрах много много ама май е това: Senator George Graham Vest won a court battle and the hearts of dog lovers everywhere when he paid his famous tribute to the dog during the 1870 Burden vs. Hornsby court case in Warrensburg. The speech included the line, "The one absolutely unselfish friend that a man can have in this selfish world, the one that never deserts him, the one that never proves ungrateful or treacherous, is his dog." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Някой сеща ли се къде се продават якета на Nautica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) В България някой внася ли устройства за четене на електронни книги като описаните в този сайт? -------------------------- На сайта има една книжарница в София където я продават. В Пловдив май засега ги няма. Edited October 26, 2007 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 nqkva ideq kude v pld moje da ima topki za amerikanski futbol ? am. futbol ne rugbi ? ako moje i na wilson da sa perfektno 4e ina4e trqbva da 4akam ot usa da mi pra6tat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Какво става при взет аналгин и след това алкохол ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Зависи колко аналгин си взел и колко алкохол си поел с него... От една таблетка - нищо... И все пак - не съм лекар... Става интересно ако имаш проблеми със стомаха и след взет аспирин пиеш четири-пет бири... не бих искал да си около мен. nqkva ideq kude v pld moje da ima topki za amerikanski futbol ? am. futbol ne rugbi ? ako moje i na wilson da sa perfektno 4e ina4e trqbva da 4akam ot usa da mi pra6tat ? Има ли в Пловдив магазин на Интерспорт? Ако не - хващай пътя за София и право в Mall of Sofia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 (edited) Какво става при взет аналгин и след това алкохол ? Знам какво става при аспирин+алкохол=драйф парти и/или главата много много се въртииии. Edited October 26, 2007 by D-Devil666Hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Здравейте . Искам да Ви попитам каде мога да дам якето ми за да ми сменят ципа ? Скъса се ципа , а якето много ме кефи Та искам да ми кажете каде мога да го сменя и да не си оставят пръстите простите хора ами да го направят както хората . Има едно ателие до нас ,но мноого лошо работят и не ми харесва ... Та кажете каде мога да ида да го дам . От Кичука съм и е желателно да е в квартала , но ако се налага може и в друга част на града да ида Благодаря . Честит имен ден на Адашите Приятно изкарване на празника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 @Ghetto_Freak значи като знаеш къде е Фешъна (кафето) точно надоло по улицата, след 50-60 метра вляво една пвц врата...от години ползвам тяхни услуги и съм много доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Какво става при взет аналгин и след това алкохол ? Мисля, че снощи осъзна какво става, ако си пил аналгин де защото алкохолчи доволно си пийна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Някой може ли да ми каже къде и дали в пловдив има магазин в който продават часовници реплика на Breitling. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) Някой може ли да ми каже къде и дали в пловдив има магазин в който продават часовници реплика на Breitling. До колкото знам в Пловдив няма. Но в София на Витошка има. може и да греша за Пловдив нз. Edited October 27, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 (edited) ...... Edited November 1, 2007 by lada_1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts