UzITo Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Виждал съм го в Пловдив, над река Марица. Мостът е Герджика или този западния (не му знам името). Предметът е завит в хартия. Не съм го виждал отблизо. Поне 5 пъти съм виждал как специално спират автомобили за да хвърлят нещото в реката. (И не е хартийка от баничка.) Явно наистина е някакъв ритуал. Какво пък, не е чак толкова странно. По-странно щеше да е ако "предметът" бе компютър... Дам възможно е да си видяла и мен kopche е била най-права принципно се хвърля куршум в хартия а пък вече куршума за какво е бил лят само човека който го хвърля си знае . За тези другите ритуали за стинки и предмети с негативна енергия не бях чувал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Къде мога да си напълня касетите на мастилно-стуйния Hp 5440? Аз си пълна главата на принтера в Д & Е Computers.. пълнят е до 10мин.. зимат ми 4лв.. ето и къде се намират Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Кво се случва в панаира в момента? Аз живея наблизо и има бая кълбета черен дим над него.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Голямо благодаря за бързия отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Тонерът на лазерния ми принтер "умря". Сега нов ли трябва да си купя и ако да откъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Кво се случва в панаира в момента? Аз живея наблизо и има бая кълбета черен дим над него.. Димът е от Изгрев, нещо яко горя там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 (edited) Имам питане. На Word-а искам в ъгълчетата на страницата да има някакви мотиви (завъртулки или нещо подобно). Някой да знае как става? За нещо такова става въпрос => Мерси! Ще погледна какво има! Edited October 17, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 (edited) Ами най-лесно е да ползваш Templates.Ako niamash, chertaesh tablichki i sled towa Insert ->Picture, tam kakwoto si reshil Moje i s Header and Footer ot View. Edited October 17, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 (edited) Word 2003 - Insert - Picture - Autoshapes, Clipart. AutoShapes често са изведени и на бутон отдолу на прозореца. Общо взето в Isert има с какво да си поиграеш по въпроса Едит: Също и във Format - Borders & Shading има интересни неща Edited October 17, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Къде мога да си напълня касетите на мастилно-стуйния Hp 5440? Центъра - над входа за драматичният театър. Ще видиш рекламата. Входа е в черната врата отдясно на входа за драматичния театър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Колко е висок Славчо Атанасов? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Въпросът е с насоченост към химиците повече...Трябва ми лактоза в чист вид.Някой има ли идея откъде да я намеря?Сухото мляко и някои бебешки разтворими храни вършат ли ми работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Защо не попиташ в аптеката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Tam ima samo gliukoza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 имаше цяла тема за внос на автомобили от чужбина ,някой спомня ли си как се казваше ,че не мога да я открия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Колко е висок Славчо Атанасов? 1.80 изглежда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Интересно ми е дали нокиа Н95 може да се ползва като навигация в колата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Колко струва билета за цирка в Тракия?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Интересно ми е дали нокиа Н95 може да се ползва като навигация в колата ? Да.. Поне аз знам така.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 имаше цяла тема за внос на автомобили от чужбина ,някой спомня ли си как се казваше ,че не мога да я открия Предполагам е втората от тези двете: https://www.bulforum.com/index.php?showtopi...hl=%EC%E8%F2%EE https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=52969&hl= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 (edited) Колко струва билета за цирка в Тракия?? Билетите са различни в зависимост от местата и възрастта. Ако не се лъжа най-евтините за възрастни бяха на къра за 8 лева, а централно на манежа са 12 лева. 4 лева повече ама си заслужава! Приятно гледане! (не вярвам за 1 седмица да са променили цените ) Edited October 18, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Виждал съм го в Пловдив, над река Марица. Мостът е Герджика или този западния (не му знам името). Предметът е завит в хартия. Не съм го виждал отблизо. Поне 5 пъти съм виждал как специално спират автомобили за да хвърлят нещото в реката. (И не е хартийка от баничка.) Явно наистина е някакъв ритуал. Какво пък, не е чак толкова странно. По-странно щеше да е ако "предметът" бе компютър... Щом в хартийка е било завито начи почти сигурно,че е част от леенето на куршум.Едно време брат ми като беше малък нещо са беше изплашил(куче ли какво беше не помня) та след като му ля майка куршум при една бабка си спомням,че трябваше да хвърли един предмет в марица точно увит в хартиика Може да има бум на хората,които си леят куршум (мале тфа що го написах да се чуди човек.Както и да е ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Да.. Поне аз знам така.. А виждал ли си или само си чувал ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Виждал съм към едно 300C ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Няма проблеми с навигацията в кола. Точно е идеята. Проблемът е с картите и софтуера. Има много малко софтуер за Symbian. В това отношение най - добрият вариант е pocket pc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts