Psihara^^ Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Някой да разбира от МатЛаб и да има желания да ми помогне? Зависи до колко и за какво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Скиновете за лаптопи какво са и как се слагат? За персонализация, гъзария и каквото там се сетиш...повечето се лепят. Някой знае ли откъде мога да намеря нотите за интрото на Amaranth на nightwish. Става дума за пиано/синтезатор. По възможност да са от сорта на B A G G E F и т.н., защото истински ноти не мога да чета . Нямам много време да слушам музика, но ако ми го пратиш...ще ти извадя буквите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Има водно легло. Има ли водна възглавница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Гледам пред Папараци спряла лимузина Hummer (и видео). Някой знае ли подробности? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Гледам пред Папараци спряла лимузина Hummer (и видео). Някой знае ли подробности? Онзи ден я даваха по новините,а вчера я мернах из някой вестник. Още била с транзитните номера ама май била софийска. (поне така казаха тогава) Няма да се учудя ако се окаже на някоя майничка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Къде се намира клуб ВАГАБОНДС на рокерите?Преди беше на Данаил Николаев...но новото място ми трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Колко според вас би струвал златен лабрадор и от къде могада си купя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Golden retriever ли имаш предвид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ами май има разлика между Лабрадор Ретривър и само Ретривър. Ретривърите са май с по-дълга козина и май са по-високи. Аз търся ето това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Това е лабрадор. С по-дългия косъм е голдън ритривър. От друга страна няма такова нещо като златен лабрадор... има yellow labrador. Май си смесил двете породи... http://en.wikipedia.org/wiki/Labrador_Retriever http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Retriever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Triabvat mi fini dleta za darvorezba.Proverih v tukashnia magazin na SBH, a te samo me izgledaha kato tramvai pri PTP.Syshto taka tarsia i kaliev bihromat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Защо не могат да се трият профили на юзъри в този форум? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ? Как да не могат? Не си питал който трябва. Или ако си питал - не си дал достатъчно разумна причина да се изтрие... Няма невъзможни работи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 някой може ли да ми каже точно колко часа е пловдив -софия с рейса и евентуално някъв друг рейс от автогарата до летището Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Triabvat mi fini dleta za darvorezba.Proverih v tukashnia magazin na SBH, a te samo me izgledaha kato tramvai pri PTP.Syshto taka tarsia i kaliev bihromat. Не знам колко фини длета ти трябват, но си спомням един мой приятел преди години си правеше фини длета от спици на чадър (трябва да е пак от старите, не тези от 1-2-3 лв). Калиев бихромат има при Иван Гривов ВАКИ-ХИМ: ул. С. Веркович 2, тел. 652056, 696603или при баба ти Тодорка (хихихи): РАЙ 48-Т. КАВАЛДЖИЕВА, ул. Х. Дюкмеджиев 6, тел. 626026. Ако правилно надушвам, искаш да правиш байц. В този случай перфектна работа ще ти свърши и перманганат от аптеката. Става хубав орехов цвят. някой може ли да ми каже точно колко часа е пловдив -софия с рейса и евентуално някъв друг рейс от автогарата до летището Пловдив - София го брой около 2 часа, като поне 30-40 минути има има градско мотане. И питай водача дали не е по-добре да слезеш на Болницата (забравих как точно се водеше спирката преди Плиска) и да хванеш нещо към летището, отколкото да те лангърка до автогарата, че пак обратно... Edited October 10, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 някой може ли да ми каже точно колко часа е пловдив -софия с рейса и евентуално някъв друг рейс от автогарата до летището 2 часа ще ти отнеме. Всъщност и по - малко. За да стигнеш до летището е най - добре да слежеш още на Окръжна болница и от там да си хванеш друг рейс или такси. Ако те интересува утре мога да ти кажа кои рейсове могат да ти свършат работа. Окръжна болница е първото място където спира рейса. Доста преди хотел Плиска е . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Ако правилно надушвам, искаш да правиш байц. В този случай перфектна работа ще ти свърши и перманганат от аптеката. Става хубав орехов цвят. Pravilno nadushi.No mi triabwa za edna recepta. farell--->Link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Pravilno nadushi.No mi triabwa za edna recepta. Имам 2 рецепти за орехов байц, една за махагон, и една за дъб. Ако те интересува, ще ги сканирам и ще ти пратя линк. А пък ако става дума за 10-20 г бихромат (както е по едната рецепта) ще измисля нещо. Щото едва ли някой ще ти продаде по-малко от 1 кг. Edited October 10, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 (edited) Ne, spoko.Tiq sa recepti na starite majstori i bihromat mi triabwa ne poweche ot polovin kilogram.Ostanaloto sa obshtodostapni i lesno namirashti se veshtestva(edno ot koito e kraveshka urina) .S edin pisch se machim tuka da vazstanovim tehnologiata na obrabotvane na oltara na Pazardjishakata "Sveta Bogorodica".I zatova. Puk ako prodadat poveche ot 4-5kg(kakto, mislia sa standartnite opakovki) nishto ne prechi da gi vlojim i v drugi dejnosti Edited October 10, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 някой може ли да ми каже точно колко часа е пловдив -софия с рейса и евентуално някъв друг рейс от автогарата до летището В зависимост от задръстванията и мястото на слизане в София, времето варира м/у 1:40 и 2:30. Специално за летището най-добре да се слезе на хотел Плиска и от там да се хване (от отсрещната страна на пътя) 84 за 1ви терминал или 284 за 2ри терминал на летището. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 благодарско момчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Някой може ли да предложи място, където мога да направя 2 табели за парко места? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Някой може ли да предложи място, където мога да направя 2 табели за парко места? ако си си ги платил в общината - те сами ти ги дават, защото влизат в цената. ако искаш незаконно - във произволна фирма з арекламни материали. в софия имаше и неква фирма само за пътни знаи и маркировки, ама не си спомням името й. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Ами в общината са платени ама табелите нещо ги няма. Пък и никой не ги е споменавал. Говоря за табелите, които се слагат да пазят местата. Тези които са тип пирамида. Общината до колкото разбрах ще предотставят тази на която да пише, че местата са наети и ще бъдат вдигани колите. Edited October 11, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) А какъв е начинът да се оправи avi-файл, който като го отворя пише: Can't locate video streаm? Само сваляне наново ли го оправя? Edited October 11, 2007 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts