alchemy Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Аз май ще се разболявам, ат ова не ми се е случвало от около 4-5 години насам. Дере ми гърлото и носа се опитва да ми се запуши. Я кажете какво да си купя преди да съм се разболял, че да ми пресече болестта. Фервекс ли, кво ли? Тайлол хот върши добра работа и има чудесен аромат на лимон. 3-4 пликчета, + витамини, особено C. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Аз май ще се разболявам, ат ова не ми се е случвало от около 4-5 години насам. Дере ми гърлото и носа се опитва да ми се запуши. Я кажете какво да си купя преди да съм се разболял, че да ми пресече болестта. Фервекс ли, кво ли? Pii ferveks i Vitamin C. Ot tezi malkite hapchenca. Ako pocnesh da kashlqsh, vednaga ACC. Raztvorimo e i pomaga mnogo s kashlicata. Az tova lqto na 3 pyti pochvah da se razbolqvam, no s ferveks, eferalgan, vitamin C i paracetamol se opravih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Кой спечели колата от панаира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Pii ferveks i Vitamin C. Ot tezi malkite hapchenca.Ako pocnesh da kashlqsh, vednaga ACC. Raztvorimo e i pomaga mnogo s kashlicata. Az tova lqto na 3 pyti pochvah da se razbolqvam, no s ferveks, eferalgan, vitamin C i paracetamol se opravih. фервекса си е парацетамол с витаминC по хубаво да си пиеш както по горе казаха vitC на хапченца и аспирин ако имаш температура пий и парацетамол защото аспирина има също антипиритично действие(сваля температурата)!а да можеш да пиеш по 3 хапченца vitC,каквото е излишно ще си го изпикаеш,vitC е много добър защото и той има противо -възпалителен ефект!! П,С да не забравиш и топлите чайчета с меед,и ментови бонбонки за гърлото(става и ефизол) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 @letalis, искам да те питам нещо (нали май следваше медицина)...а и друг може да отговори. По всичките чужди филми, когато някой го боли глава, непременно му препоръчват аспирин. Тъй като мен често ме боли глава и още в самото начало, докато установя кое как ми действа, пих всичко възможно дето имаше на пазара. Установих, че аспиринът, в каквито и да е количества, няма никакво въздействие върху мен (поне що се отнася до главоболието). Само при мен ли се получава така или всъщност аспиринът е толкова слабо обезболяващо вещество, че хората повече се настройват психически да им минава главоболието, просто защото са пили някакво 'лекарство'... П.П. Ей го...и на д-р Хаус му даваха само аспирин за болките, ама оня не се връзва толкова лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 @letalis, искам да те питам нещо (нали май следваше медицина)...а и друг може да отговори.По всичките чужди филми, когато някой го боли глава, непременно му препоръчват аспирин. Тъй като мен често ме боли глава и още в самото начало, докато установя кое как ми действа, пих всичко възможно дето имаше на пазара. Установих, че аспиринът, в каквито и да е количества, няма никакво въздействие върху мен (поне що се отнася до главоболието). Само при мен ли се получава така или всъщност аспиринът е толкова слабо обезболяващо вещество, че хората повече се настройват психически да им минава главоболието, просто защото са пили някакво 'лекарство'... П.П. Ей го...и на д-р Хаус му даваха само аспирин за болките, ама оня не се връзва толкова лесно. Midex проверявал ли си как ти е кръвното? Не е нормално да те боли толкова често колкото го описваш. Мини най - добре да те види лекар. Може да се окаже някоя алергия или синузит и т.н. Честно казано за доста варианти се сещам без да съм лекар . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Midex проверявал ли си как ти е кръвното? Не е нормално да те боли толкова често колкото го описваш. Мини най - добре да те види лекар. Може да се окаже някоя алергия или синузит и т.н. Честно казано за доста варианти се сещам без да съм лекар . Не бе...зае*и главоболието ми...питах за аспирина, като продукт за облекчаване на главоболието по принцип. (иначе имам сравнително нормално кръвно...леко ниско) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Някой ще ми обясни ли какво е попърс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Някой ще ми обясни ли какво е попърс? Обяснено просто с 2 думи- еротичен ароматизатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Какво значи съкращението D.C. слагано след Вашингтон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 District of Columbia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 "кОНЦЕРТНА ЗАЛА", ПЛОЩАД "ЦЕНТРАЛЕН"к'во ще рече( там е откриването на новата уч. година на ПУ )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 "кОНЦЕРТНА ЗАЛА", ПЛОЩАД "ЦЕНТРАЛЕН"к'во ще рече( там е откриването на новата уч. година на ПУ )? филхармонията, партиййния дом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) С някаква програмка или някъде из Уиндоуса може да пусна да се записва говора от микрофона и после да се сейва? Хихи! Кой да се сети да погледне там. Мерси! Edited September 30, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 С някаква програмка или някъде из Уиндоуса може да пусна да се записва говора от микрофона и после да се сейва? Strart>Programs>Accessories>Entertaiment>Sound Recorder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Какво значи съкращението D.C. слагано след Вашингтон? District of Columbia.Щото има 2 Вашингтона - има и Washington State със столица Seattle,и този който е столица за USA и се пише с DC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 С каква боя мога да си боядисам панела на gsm-a? Или спрей? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) Може би тъп въпрос но тъй като никъде не мога да открия информация някой може ли да ми каже защо Кевин Ричърдсън е напуснал бой бандата Бекстрийт бойс? Edited September 30, 2007 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) Може би тъп въпрос но тъй като никъде не мога да открия информация някой може ли да ми каже защо Кевин Ричърдсън е напуснал бой бандата Бекстрийт бойс? мързи ме да го превеждам, надявам се да ти е добър английския (общо взето казва, че е напуснал за да се занимава с други неща и да отвори нова глава в живота си... било му трудно, обича момчетата, хубави спомени бля-бля) ... взето е от wikipedia In June 2006, Richardson left the Backstreet Boys to pursue other interests and "move on with the next chapter of [his] life." He issued the following statement on the band's website on June 23, 2006: "After 13 years of what can only be described as a dream come true, I have decided that it is time to leave the Backstreet Boys. It was a very tough decision for me but one that was necessary in order to move on with the next chapter of my life. Howard, Brian, Alex and Nick will always be my little brothers and have my utmost love and support. I would like to thank the Backstreet fans for all the beautiful memories we have shared together and look forward to including you in the next phase of my life. I wish my brothers continued success and look forward to their new album." Edited September 30, 2007 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 (edited) имам следния въпрос, понеже бях от "късметлиите", които ги хвана новия закон и ми дадоха книжката с 27 точки. въпросът ми е автоматично ли стават 39, ако първите 2 години нямам нарушения, или трябва да ходя до кат, за да подавам някаква молба? и ако трябва да ходя до кат къде и как стават нещата? благодаря предварително Edited September 30, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 имам следния въпрос, понеже бях от "късметлиите", които ги хвана новия закон и ми дадоха книжката с 27 точки. въпросът ми е автоматично ли стават 39, ако първите 2 години нямам нарушения, или трябва да ходя до кат, за да подавам някаква молба? и ако трябва да ходя до кат къде и как стават нещата? благодаря предварително И аз съм така Обаче какво става , ако през този период имам едно произшествие Нима оставам с 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 И аз съм така Обаче какво става , ако през този период имам едно произшествие Нима оставам с 27 трябва 2 години да нямаш нарушения и ти се възстановяват. същото важи и за шофьорите с 39 точки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 трябва да залея едно място с чакъл но от този дребният или дори с трошен камък интересува ме колко е цената на 1 самосвал и от къде мога да го поръчам , колко вземат за път и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 трябва да залея едно място с чакъл но от този дребният или дори с трошен камък интересува ме колко е цената на 1 самосвал и от къде мога да го поръчам , колко вземат за път и т.н. Провери от къде можеш да поръчаш и валяк. Преди години написвах на едно място и поръчах и валяк за да може да го отъпче поне малко. Телефони не мога да ти дам. Преди доста време беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Колко време ще правят този сайт (сайта на Технополис)... => http://www.technopolis.bg/ Може би вече станаха 1-2 седмици...или се бъркам? Искам да видя едни неща и ... трябва да се разкарвам до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts