DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) Някой знае ли дали в събота (29ти) ще работи Панаира? И има ли вход? Edited September 26, 2007 by DELUXe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Някой има ли представа кой е вносител на авточасти с малката VALEO за Пловдив?Интересуват ме фарове,стопове и тн.... http://www.autoplus.bg/products.php#- би трябвало да имат каквото търсиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Някой знае ли дали в събота (29ти) ще работи Панаира? И има ли вход? Vsqka godina panaira se zakriva v Nedelq. I razbira se che ima vhod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Vsqka godina panaira se zakriva v Nedelq. I razbira se che ima vhod. Знам, че тогава се закрива, но примерно в неделя по обяд ще има ли нещо или да не си правя труда да ходя. Колко е входа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) Хора, аз ли съм в грешка или вие... ? МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР От: 24 Септември 2007 До: 29 Септември 2007 29 е събота. http://www.fair.bg/bg Работно време: От понеделник до петък - 09.00 - 18.00 часа Последен ден: 09.00 - 16.00 часа Edited September 26, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Колко струва прехвърлянето на автомобил от един собственик в друг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Хора, аз ли съм в грешка или вие... ?МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР От: 24 Септември 2007 До: 29 Септември 2007 29 е събота. http://www.fair.bg/bg Работно време: От понеделник до петък - 09.00 - 18.00 часа Последен ден: 09.00 - 16.00 часа Опс за събота става въпрос объркал съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Одеве излизам на терасата и гледам няква нова светеща реклама - "нескафе голд бар кафе", в посока светещата реклама на рилон сентър, за някъв новооткрит бар ли става дума и къде точно се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Как да разбера дадено IP от къде е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Как да разбера дадено IP от къде е? http://bgwhois.com/ Пробвай тук. Или напиши в Гугъл IP Whois. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Одеве излизам на терасата и гледам няква нова светеща реклама - "нескафе голд бар кафе", в посока светещата реклама на рилон сентър, за някъв новооткрит бар ли става дума и къде точно се намира Мани мани, тая реклама ме дразни като излезна на моята тераса - представям си как се чувстват хората, дето прозорците им са близо до нея... Пак някакво "гениално" решение е изпълнено там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Как да разбера дадено IP от къде е? Свали си NeoTrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Здравейте! Проблемът е такъв: когато се опитам да отворя vbox7.com автоматично ми се отваря vbox.bg . Моля за предложения какъв може да е проблемът и как да се отстрани! Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Здравейте! Проблемът е такъв: когато се опитам да отворя vbox7.com автоматично ми се отваря vbox.bg . Моля за предложения какъв може да е проблемът и как да се отстрани! Благодаря предварително! че вбокс вече е http://zazz.bg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 че вбокс вече еhttp://zazz.bg/ Ми хубаво, благодаря, но пак не ще да ми го отвори, а ме препраща автоматично към vbox.bg ? Ако ще ви е от помощ съм абонат на евроком на модем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ми хубаво, благодаря, но пак не ще да ми го отвори, а ме препраща автоматично към vbox.bg ? Ако ще ви е от помощ съм абонат на евроком на модем. Тъй като и аз съм на ЕК с модем реших да пробвам: като напиша http://www.vbox7.com/ си ме оставя там и не ме препраща никъде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Извинявам се на всички! Проблемът е в мен. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат! ВНИМАНИЕ ВИРУС! Боги каза на 18 август 2007 в 20:37 ч. : Важно съобщение до всички потребители! В никакъв случай НЕ сваляйте и НЕ инсталирайте програмата D1Downloader. Въпросната програма променя HOSTS регистъра на вашия компютър и вие повече не може да отворите vbox7.com както и десетки други популярни Български сайтове! Това е вирусна програма! Рекламира се като лесен начин да сваляте видео клипове от интернет. Въпросът ми сега е имали възможност да се поправи този регистър или става само с преинсталиране? Още един път - извинете! Ето и решението на такъв проблем : http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=57734&hl= Edited September 27, 2007 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Въпросът ми сега е имали възможност да се поправи този регистър или става само с преинсталиране? Още един път - извинете! C:\WINDOWS\system32\drivers\etc - тук се намира hosts файла. Отваряш го с нотпад и изтриваш всичко, оставяш само един ред 127.0.0.1 localhost Ctrl+S и готово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Колко дълго живее една пеперуда? От момента на излюпване, и от момента, в който се превръщат от какавиди в пеперуди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Колко дълго живее една пеперуда? От момента на излюпване, и от момента, в който се превръщат от какавиди в пеперуди. Ако се водя по спомените ми от училище и това дето съм чел, пеперудата минаваше май през 4 стадия - яйце, гъсеница, какавида и пеперуда. Това дето питаш е доста относително, защото при различните видове (а те са ужасно много) пеперуди, стадиите продължават различно време...като май бях чел, че за някои видове какавидите мога да седят така с години. Иначе при гъсениците имаше т.нар. "линеене" (обикновено няколко на брой) преди да преминат в стадий какавида....а като дойде време да излезе пеперудата, обикновено тя не живее повече от седмица-две. Може и да не съм точен, предвид далечните ми спомени и нямам нищо против някой по-начетен да ме поправи. П.П. Да ни е честито пинването на една от любимите ни теми за писане (благодарение на светкавичната намеса на TAZ ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Къде точно се намира "Безистен" . Било някакъв бар на центъра.. Edited September 27, 2007 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Къде точно се намира "Безистен" . Било някакъв бар на центъра.. значи тръгваш от ...... къде,от джумаята,сещаш ли се? тръгваш към пощата,подминаваш екселсиор и след около 10м в дясно има една пресечка влизаш в нея,изкачваш 2 стъпала после още 8 или 9 стъпала в ляво дървената врата е входа на бара ето ти и карта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Пише се Безистенъ... учуден съм, че има хора които не го знаят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Пише се Безистенъ... учуден съм, че има хора които не го знаят... човека е от Пазарджикъ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 аааа... макар това да не е извинение - аз съм от Пловдив, но знаиш ли колко заведения и кръчмета знам и в Пазарджик, и в Станимака, и в Стара Гъзора... и да не продължавам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts