sandman Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Абе не мога да се конектна с нито един сървър в еМуле. Защо става така? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 я даи линк или кой е този сайт, нещо не го знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 я даи линк или кой е този сайт, нещо не го знам Deto se vika - Don't bother. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 я даи линк или кой е този сайт, нещо не го знам Не е сайт, а нещо подобно на DC++Deto se vika - Don't bother.Не схванах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Не схванах. Човекът искаше да каже "Като не ще мулето да тегли...има магарета, коне, катъри и др." Btw, сега пробвах...всичко си е ОК - и KAD мрежата работи...и ED2K също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Не е сайт, а нещо подобно на DC++Не схванах. Kato ne znae kakvo e eMule, ima li smisyl da se zahvashta izobshto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Човекът искаше да каже "Като не ще мулето да тегли...има магарета, коне, катъри и др." Btw, сега пробвах...всичко си е ОК - и KAD мрежата работи...и ED2K също. Цък. При мен нИще! А толкова ми трябва тва муле. Преинсталирах го и пак същия х.. успех . Kato ne znae kakvo e eMule, ima li smisyl da se zahvashta izobshto? Аха, яснУ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Цък. При мен нИще! А толкова ми трябва тва муле. Преинсталирах го и пак същия х.. успех. Качи друга версия (напр. 0.47а) и я стартирай без да е пуснат торент клиент...абе най-добре си я стартирай самостоятелно за проба, а ако трябва изключи временно и файеруола докато търси връзка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Свалих я, де що ползва мрежов ресурс изключих всичко - скайп, биткомет, че и антивирусна, файеруол и пак не тръгва. Пише ми следния лог: 9/23/2007 3:43:54 PM: Свързване с DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242)... 9/23/2007 3:44:15 PM: DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) е недостъпен Имам и още един въпрос - ловните пушки имат ли нарези в цевта? Edited September 23, 2007 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 (edited) Някои знае ли как се взимат пари от paypal ? Funds Withdrawal Not Available For Your AccountPayPal accounts opened in this country or region currently cannot withdraw funds. We regret any inconvenience this may cause you. We are continually expanding our global network to give valued users like you greater access to the wide range of PayPal options. все още нямам пари в акаунта , ама ако не мога да ги взимам на ръка както се казва , няма да ми трябва. имам дебитна карта виза електрон. 10x w00x Edited September 23, 2007 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Nqma i da poluchish pari v accounta. To si pishe tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Откъде мога да поръчам тениска на националния отбор по футбол с името на Стоичков на гърба? Става дума за модел, с който националите са се обличали едно време - примерно от 1994 г. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 ОТ някой търг, и ще е купиш за 129048129048129048 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Deto se vika - Don't bother. знам какво е DC++ и си го ползвам , просто досега не съм се сблъсквал с Мулето :ph34r: гипс тиква Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 абе къде продават рамки за картини или за плакати и размерите универсални ли са или правят и по поръчка трябват ми 10тина рамки , също така ме интересува къде има готови плакати като по различните клубове казаха ми че в бриколажа има но избора беше изключително беден. интересувам се също каква трябва да е снимката за да се принтира като за плакат ? има ли някакви изисквания или всяка снимка или картинка която занеса в някоя рекламна фирма могат да ми я направят да кажем 50х50 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 абе къде продават рамки за картини или за плакати и размерите универсални ли са или правят и по поръчка трябват ми 10тина рамки , също така ме интересува къде има готови плакати като по различните клубове казаха ми че в бриколажа има но избора беше изключително беден. интересувам се също каква трябва да е снимката за да се принтира като за плакат ? има ли някакви изисквания или всяка снимка или картинка която занеса в някоя рекламна фирма могат да ми я направят да кажем 50х50 ? Snimkata trqbva da e sys golqma rezoluciq inache se omazva pone na men taka mi kazaha kato hodih da davam edna snimka za plakat. Inache vyv vsqko foto mogat da ti svyrshat rabotata ako razbira se ne celish neshto profesionalno. A za ramkite v bricolage pravqt za gobleni taka che predpolagam i za plakati shte pravqt... PS sry za 6likovicata ma nof win ... 3ti za poslednite 2 sedmici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Аз съм разпечатвал 4мп снимка на размери метър и нещо (не помня колко точно) на 70 см на мастиленоструйка в синдикалния дом отдолу (ама много взимат) и стана прилично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Някой може ли да снесе инфо за това какви коли са изложени в Панаира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Аз съм разпечатвал 4мп снимка на размери метър и нещо (не помня колко точно) на 70 см на мастиленоструйка в синдикалния дом отдолу (ама много взимат) и стана прилично. колко много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Някой може ли да снесе инфо за това какви коли са изложени в Панаира? Аз само заради колите ще отида! Тук пише кои са участниците => http://www.fair.bg/bg/events/avto07.htm Както и тук (в ексел) => http://www.fair.bg/NR/rdonlyres/7E4D4C23-4...salonBG2007.xls Дано съм ти бил полезен поне мъничко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 къде в пловдив може да се купи качествена италианска кафеварка ? (освен може би от метро/кауф етц.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 (edited) Сетих се най-после. За нетерра ставаше дума. Съжалявам за флуда Edited September 25, 2007 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Колко струва прехвърлянето на автомобил от един собственик в друг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 къде в пловдив може да се купи качествена италианска кафеварка ? (освен може би от метро/кауф етц.) San Marco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Някой има ли представа кой е вносител на авточасти с малката VALEO за Пловдив?Интересуват ме фарове,стопове и тн.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts