asd Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Около остта си .Но като се замисля е възможно и на дясно Edited September 12, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 отговора ще е някав тап нали ама според мен се варти от дясно на ляво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 От дясно на ляво с постоянен наклон следващ въртенето и постоянно издигане нагоре-надолу (кво е пила искам и аз). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Погледната отгоре - по часовниковата стрелка. Така го виждам аз. EDIT : Айх ша му *ба мамата, ся се вгледах и ако го погледна по друг начин почва се върти наобратно Mila, тва е военна разработка сигурно ! Edited September 12, 2007 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ми аз от където и да го гледам си се върти по часовниковата стрелка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 100% обратно на часовниковата стрелка го виждам аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Хаха, научих се как да го правя, става всеки път. Просто си изместете погледа малко надолу ( да кажем към написаното от Мила ) и става, сменя си посоката . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) Taq madama moga da q vyrtq na koqto posoka si pojelaq az. Tva oznachava che sym umen Ne.. seriozno. Na kydeto si iskam na tam se vyrti. Edited September 13, 2007 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) колкото и да я гледам все се върти на нейно ляво, а циците й не се подрусват въобще, както и прическата. няма целулит, ама май е изкуствено махан. в общи линии силуета май е с изкуствен произход, щото нещо ми изглеждат нарушени естествените пропорции, а извивката на гръбнака е доста трудна за постоянно поддържане без болки в кръста с тия тежки цици. какъв ли цвят са й очите? абе сигурни ли сте че тия дето я въртите наобратно не сте просто с по-развито въображение? едит: ааааа най-сетне и аз я видях да се завърти наобратно. явно се искало повече чакане за да смени цикъла на изобразяване. Edited September 13, 2007 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 според мен се върти по часовниковата стрелка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 можете ли да ми препоръчате нещо изпитано, от което бързо да ми оздравее гърлото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Имаше едно Tircinе, ама ми се струва, че не го внасят вече. Ако си намериш - взимай, действа безотказно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 можете ли да ми препоръчате нещо изпитано, от което бързо да ми оздравее гърлото Бисептол + Трахизан (по-евтин е от Стрепсилс и т.н.) + смучи млечен шоколад и го оставяй да се стича по гърлото - страшно облекчава болката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Само на мен ли ми се струва че се върти и на двете страни. Първо е по часовниковата стрелка и после си сменя посоката. На определен период от време става. Поне така ми се струва на мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Само на мен ли ми се струва че се върти и на двете страни. Първо е по часовниковата стрелка и после си сменя посоката. На определен период от време става. Поне така ми се струва на мен. Абсолютно на същото мнение съм. Не е зрителна измама, просто си сменя посоката на въртене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Сега очакваме Мила... @slay Спирт + прополис... Боли - много.. След няколко часа ще забравиш, че някога, някъде те е боляло гърло... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) в момента в който застане в профил си сменя посоката и така може да го прави цяла вечност , 10 мин. я гледам мацката (заболяха ме очите) само забелязах че и зърна са й направили даже Върти се и в двете посоки! Edited September 13, 2007 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) Накъде смятате, че се върти мацката от снимката? Това е тестче. Който иска - да пише какво вижда, по-късно ще ви кажа отговора. Да предупредя - няма правилни и грешни отговори цък Гледайте към пръстите на краката или в някой друг край на компютъра и ще си я въртите на където си искате. Колкото повече сте разконцентрирани, толкова е по-лесно. Edit: Ако си я качите на GSM-a става по-лесно, защото се върти по-бавно. Edited September 13, 2007 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 е, добре, само че така излиза, че повечето хора ,които дадоха мнение са левичари, а само аз съм десничар, защото в обяснението, което е дал sMARTBomber пише : "Ако момичето, което виждате се върти по часовниковата стрелка, то у вас е развито повече дясното полукълбо на мозъка, ако е обратно, то лявото." а в гугъл пише : "Леваци: доминиращо дясно полукълбо. Десняци: доминиращо ляво полукълбо." а ся де? около 10% от населението на земята е левичари. а в наши форум ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ми аз съм аи левичар по deafult, така, че правилно си виждам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 е, добре, само че така излиза, че повечето хора ,които дадоха мнение са левичари...Eми че колко му е? Аз по принцип си я виждах да се върти обратно на часовниковата стрелка, значи съм си наред.Ако е имало десничари, които са я виждали да се върти по часовника, значи явно не са открили своите скрити заложби. И още нещо. Ако се вгледате добре, ще видите, че всъщност когато се върти обратно на часовниковата стрелка, дясната й ръка е изпъната. А когато се върти по часовниковата стрелка, тя е сгъната. Т.е. чиста проба зрителна измама, плюс някой умен мозък, който да я измисли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 в зависимост на къде се върти , едната ръка е изпъната , другата леко сгъната, същото е и с вдигнатия крак и крака на който се върти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Колко ли пъти трябва да ви се обяси че си сменя посоката... Чак намесихте и това дали си левичар или не... Ето ви 2 screenshot-а, разгледайте ги добре. Мнооогооо добре и тогава пишете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meg4o Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 (edited) Някой да знае къде мога да си полирам часовника ? Става въпрос за драскотини по стъклото ... и дали може да се полира екранче /примерно на mp3 player/ ----- Момиченцето аз го завъртам по часовниковата, като гледам в ръката. Обратно на часовниката в крака дето не е разпънат . Edited September 13, 2007 by Meg4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Колко ли пъти трябва да ви се обяси че си сменя посоката... Чак намесихте и това дали си левичар или не...Ето ви 2 screenshot-а, разгледайте ги добре. Мнооогооо добре и тогава пишете. Глупости, не си сменя посоката - 34 кадъра гифче, освен и да си сменя посоката Вече спокойно си я въртя накъдето си искам. Затвори си очите за секунда и почни да си мислиш, че се върти наобратно, погледни я и виж, че наистина го прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts