simbata Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Кажете ми спешно Как да изпратя 10 лв. на абонат на мтел, чрез SMS. нещо от сорта беше на 10 088X XXX XXX на някакъв номер, ама как точно ставаше, не помня. Благодаря предварително ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Пишеш 10,088х ххх ххх и пращаш на 1616 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Пишеш 10,088х ххх ххх и пращаш на 1616 Мерси за бързия отговор Всъщност и аз го намерих в същия момент - обратното е, ако на някой друг му потрябва : 088х ххх ххх,10 на 1616 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Някъде в Пловдив мога ли да намеря бръснач като този на снимката? Това са доста страи бръсначи (още се произвеждат, ама в Блъгария не знам дали има въобще) с едно острие, което се сменя и изглежда така: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Уф доста неудобно решение за бръснене Дядо ми има няколко такива и не ги ползва вече, май сега е на Gillette Blue II Plus На теб чисто нов ли ти трябва? Имай в предвид, че дори и да намериш, едва ли ще е толкова лъскав като на снимката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Има един почти неизползван наследство в къщи,обаче го оставих че мн са режа с него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 някой може ли да ми каже как са се наричали якичките с които се е тръгвало на училище по времето на комунизма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Някой знае ли на какво се дължеше километричното задръстване на центъра по обед вчера ? Става въпрос към 11:30-12:30 ми се наложи да минавам през тунела и задръстване започваше от там та чак до колелото на Панаира ? Да не би да правят ремонт някъде пак ако да къде ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (edited) Някой знае ли на какво се дължеше километричното задръстване на центъра по обед вчера ? Става въпрос към 11:30-12:30 ми се наложи да минавам през тунела и задръстване започваше от там та чак до колелото на Панаира ? Да не би да правят ремонт някъде пак ако да къде ? Последно като минавах от там правеха ремонт на другата част от пътя -иначе казано откъм Азията .Май май на това се дължи това задръстване на тунела Тогава си нямам идея Edited September 11, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (edited) Последно като минавах от там правеха ремонт на другата част от пътя -иначе казано откъм Азията .Май май на това се дължи това задръстване на тунела Не си в час . Откъм Азията е направен от двете страни срещу панаира също е оправено от двете страни след колелото на панаира също е оправено . Вчера именно на тези участаци имаше адско задръстване и адски много коли . Edited September 11, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Понеделник. 1ви работен ден от 4 дни почивка... Цяло село идва у градо.. Кво искаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Уф доста неудобно решение за бръснене Дядо ми има няколко такива и не ги ползва вече, май сега е на Gillette Blue II Plus На теб чисто нов ли ти трябва? Имай в предвид, че дори и да намериш, едва ли ще е толкова лъскав като на снимката. Ако е нов ще бъде достатъчно лъсакв . А бръснарски ножове поне намират ли се? Нови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ако е нов ще бъде достатъчно лъсакв . А бръснарски ножове поне намират ли се? Нови. виж в магазина на солинген(май се казва "Двата щъркела", ама не съм сигуренn) до кукления театър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Някой да може да ми каже съдържанието на "Остинил" ? Че му нямам опаковката пък требе намеря някъв заместител на това лекарство. Благоря предварително.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Преработват ли се дискове ? Имам към 10 които са непотребни и се чудя дали да ги изхвърля ако ги преработват някъде може да ги дам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Преработват ли се дискове ? Имам към 10 които са непотребни и се чудя дали да ги изхвърля ако ги преработват някъде може да ги дам . Един пич в темата "Какво работите" беше казал че произвежда дискове в Тракия може него да питаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Някой да има представа кви пари ще ми вземат за разкодирането на 6630 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 10 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Сега ако кажеш и къде направо си златен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Абе сещате ли се сайт с модни идейки. Т.е. да има снимки на някви манекени в определени стилове и т.н. Оффф, искам да кажа да има снимки на хора, които се обличат според модата в най-различни стилове. Ако някой ме е разбрал ще се радвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Човек...като те е ударил естрогена разходи се из Главната и си харесай нещо.Шопинг направи :) Иначе чича Гугъл ако напишеш trend +сезона който те интересува може и да ти каже туй-онуй. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 По колко пари вървят графичните калкулатори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 По колко пари вървят графичните калкулатори? Около 40-50лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Накъде смятате, че се върти мацката от снимката? Това е тестче. Който иска - да пише какво вижда, по-късно ще ви кажа отговора. Да предупредя - няма правилни и грешни отговори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Накъде смятате, че се върти мацката от снимката? Това е тестче. Който иска - да пише какво вижда, по-късно ще ви кажа отговора. Да предупредя - няма правилни и грешни отговори На място се върти . Периодично си сменя посоката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts