hosta Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Дават ли по някоя от излъчваните от Евроком телевизии мачове от Примера Дивизьон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Дават ли по някоя от излъчваните от Евроком телевизии мачове от Примера Дивизьон? не за съжаление Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Ако заредите сайта на Министерството на земеделието, излиза ей това: BULGARIAN GOVERNMENT WEBSITES HACKED BY AYYILDIZ TEAMTHIS IS A PROTEST AGAINST ATAKA - Volen Siderov ATAKA PARTISI VE Volen Siderov'un Sacma Sapan Soylemleri Sebebiyle Bazi Devlet Siteleriniz Ayyildiz Team Tarafindan Hacklenmistir Son zamanlarda Turkler'e karsi yapilan eylemlerde(Turk cesmesine yapilan saldiri) Bulgar Hukumeti'nin sessiz kalmasi nedeniyle simdilik 2 bakanlik siteniz hacklenmistir. HACKED BY AYYILDIZ TEAM ENO7 [ TURKISH ] www.mzgar.government.bg/ Намира ли се някой с по-силен турски да преведе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (Хайде и тук ще постна ?-а, че другата тема падна надолу и не се забелязва) Защо героите от една игричка се движат като на забавен кадър. Какво ми липсва, за да върви играта гладко? Не че не може да се играе, но ефекът се губи и е доста мъчително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Ако заредите сайта на Министерството на земеделието, излиза ей това:www.mzgar.government.bg/ Намира ли се някой с по-силен турски да преведе? до два чАса ще се видя с приятелката ми и ще го преведе. ако преди това някой друг успее, ще е хубаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 до два чАса ще се видя с приятелката ми и ще го преведе. ако преди това някой друг успее, ще е хубаво Да, ето за какво става дума. Мерси, groover! :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Хаха, ебати гпупаците, сайта на министерстовто на земеделието ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 еми то си е тяхно министреството, могат си правят каквото искат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Някой може ли да даде линк към въпросния клип? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (Хайде и тук ще постна ?-а, че другата тема падна надолу и не се забелязва)Защо героите от една игричка се движат като на забавен кадър. Какво ми липсва, за да върви играта гладко? Не че не може да се играе, но ефекът се губи и е доста мъчително... Слабичко ти е компито и вади по-малко кадри в секунда, fps. За човешкото око са предостатъчни 24 кадъра, толкова трябва да вади минимум за да не виждаш тоя "забавен кадър" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (Хайде и тук ще постна ?-а, че другата тема падна надолу и не се забелязва)Защо героите от една игричка се движат като на забавен кадър. Какво ми липсва, за да върви играта гладко? Не че не може да се играе, но ефекът се губи и е доста мъчително... Flash li e igrata ili si e syvsem normalna PC igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Flash li e igrata ili si e syvsem normalna PC igra? Нормална рс игра - във формат ISO ed: Оправих се Edited September 2, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Кажете някоя програма за редактиране на субтитри, искам да ги изместя с няколко секунди напред??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Кажете някоя програма за редактиране на субтитри, искам да ги изместя с няколко секунди напред??? В BSPlayer-a става с Ctrl + ->, докато тече филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Нормална рс игра - във формат ISO Slabichka ti e videokartata ili procesora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 В BSPlayer-a става с Ctrl + ->, докато тече филма. Мерси, стана перфектно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Какви автобуси има и има ли изобщо след 18ч. за хижа Здравец? Edited September 2, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Какви автобуси има и има ли изобщо след 18ч. за хижа Здравец? Автогара "Родопи"телефон: 032 / 657 828 Пловдив - хижа Здравец 07.50; 14.30; 17.30 (сезонна) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Интересувам се в какъв формат трябва да запиша текстов файл, за да мога да го отварям от мобилния си телефон? Опитах се да го запиша в .html, но напразно. Става дума за Nokia 5300. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 (edited) Интересувам се в какъв формат трябва да запиша текстов файл, за да мога да го отварям от мобилния си телефон? Опитах се да го запиша в .html, но напразно. Става дума за Nokia 5300. .txt ??? Edited September 2, 2007 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Не става... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Имам часовник Cerruti купен от магазин Галдини на Витошка. Наскоро явно ми се е надраскало стъклото когато го купувах ми обясниха че е минерал-кристал и доста трудно се драска. Та погледнах в двугодишната международна гаранция и до колкото успях да разбера в гаранцията влизат само механични повреди и т.н...Един приятел ми спомена за човек тук в Пловдив по спомен мисля че работеше някъде на Джумаята ли къде който мажел с някаква паста и г/д можело да се заличи. Какво бихте ме посъветвали да направя или какво бихте направили на мое място? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Горния пост ми напомни да попитам някой знае ли къде в пловдив правят полиране на очила, че нещо са ми се надраскали слънчевите очила пък бях в 2-3 оптики и ми казаха че не правели такава услуга... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 (edited) Интересувам се в какъв формат трябва да запиша текстов файл, за да мога да го отварям от мобилния си телефон? Опитах се да го запиша в .html, но напразно. Става дума за Nokia 5300. Според мен единствения начин е да го направиш като картинка. Неудобното в случая е, че трябва да си поиграеш с големината на шрифта и размера на картинката.Другото, което се сещам е да си инсталираш Java Notepad. Има такъв, но не съм го пробвал. Едит: Пробвах го. Не чете външни файлове а само тези, които са създадени от него. Edited September 3, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Имам часовник Cerruti купен от магазин Галдини на Витошка. Наскоро явно ми се е надраскало стъклото когато го купувах ми обясниха че е минерал-кристал и доста трудно се драска. Та погледнах в двугодишната международна гаранция и до колкото успях да разбера в гаранцията влизат само механични повреди и т.н...Един приятел ми спомена за човек тук в Пловдив по спомен мисля че работеше някъде на Джумаята ли къде който мажел с някаква паста и г/д можело да се заличи. Какво бихте ме посъветвали да направя или какво бихте направили на мое място? гейчо, дай ми го на мен, аз ще се погрижа за него. както се погрижих за дупенцето ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts