Rubbish Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ми не ... като е пуснато 1600 е прецизна , а бурзината трябва да си коригираш от настройките за мишката в C. Panel Е то има само 1 настройкна на скоростта.И като пусна 1600 става по-бърза. Няма значение и без това не ми харесва мишката. Ето един друг нестандартен въпрос Мога ли да върна закупена стока в Техномаркет?Преди 2 дена съм е взел и пазя всичките неща, които бяха към нея+касовата бележка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Няма такива оферти Това не е телешоп или наколенки на доктор Ливайн Моят въпрос е следният: има ли основателна и разумна причина за това, че не мога да спя по гръб? Не само, че не мога да спя, ами се и разсънвам. Нещо не ми е наред, усещам го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ако има причина за рекламация можеш и още как (обаче предполагам, че ти нямаш) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Моят въпрос е следният: има ли основателна и разумна причина за това, че не мога да спя по гръб? Не само, че не мога да спя, ами се и разсънвам. Нещо не ми е наред, усещам го Да бе и аз не мога да спя по гръб,нещо не съм свикнал.Настрани може и по корем ама по гръб... ъ ъ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Относно мишките - получих подарък такава при която може да се сменя чувствителността, има ли смисъл да я пускам на по-ниско от максималното? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Къде се намира ОП „Организация и контрол на транспорта", където трябва да ходя да си изкарвам транспортна карта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Малко по-нестандартен въпрос се заформи тук. Къде има от контейнерите за стъкло в района, очертан от бул. Шести септември, надолу по бул. Цар Борис III Обединител, към бул. Найчо Цанов до спортен комплекс Академик Приемам отклонение с около един километър в страни от главния начертан път. Хайде, че си блъскам блъските вече втора седмица. Edit: И към кого трябва да се обърна, за да поставят контейнер на дадено място? Edited August 30, 2007 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Къде се намира ОП „Организация и контрол на транспорта", където трябва да ходя да си изкарвам транспортна карта транспортните карти се вадят срещу магазин "байкал". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Малко по-нестандартен въпрос се заформи тук. Къде има от контейнерите за стъкло в района, очертан от бул. Шести септември, надолу по бул. Цар Борис III Обединител, към бул. Найчо Цанов до спортен комплекс Академик Приемам отклонение с около един километър в страни от главния начертан път. Хайде, че си блъскам блъските вече втора седмица. Edit: И към кого трябва да се обърна, за да поставят контейнер на дадено място? такъв контейнер няма , все още не са направили отделни за всяко нещо или поне аз още незнам за такива специални :ph34r: а можеш да си поръчаш контейнер за строителни отпадъци - малък 50лв , голям 100лв ако те интересува мога да ти дам телефона на фирмата която ги извозва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Доколкото знам, в Кичука има контейнери за стъкло, затова питам. Иначе иде реч за разделно сметосъбиране, не за строителни отпадъци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Как да няма? Тези зелените и жълтите тогава за какво са? В кичука са наредени навсякъде където има и контейнери за битови отпадъци. Ако си спомням правилно, зеления пишеше че е за хартия, пластмаса и още нещо, а жълтите за стъкло. EDIT: second.life.syndrome за малко ме изпревари EDIT2: Ето тук има със сигурност, ако ти върши работа. Но и преди това съм сигурен, че ще намериш по пътя. Edited August 30, 2007 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Благодаря ти, но ме интересува конктетният район, който описах по-горе. Иначе се бъркаш - жълтите са за платсмаса, хартия, метал, зелените са за стъкло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ама че съм и аз един разделник. Е има няма към 2 км. от начертания район. Ами освен от Найчо Цанов като свиеш към кичука през новия надлез, от божолето нататък ще срещнеш със сигурност. Друг вариант едва ли има, особено за района който казваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Търся железар (заваряване, рязане, малко огъване на ламарина ...). Навсякъде все голями фирми, които си работят тяхната продукция. Някакви идеи къде има някой, който би се занимавал с мен за една малко нестандартна поръчка. И най-важното е да изпипа работата, а не да си остави ръцете. Може и някой гаражен майстор, но със повечко стаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 транспортните карти се вадят срещу магазин "байкал". Навсякъде пише, че от тая година няма повече да се издават там. Не съм те питал къде си мислиш, че се издават, а къде се намира тва ОП „Организация и контрол на транспорта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 аз знам, че се вадят там. питаш и аз ти отговарям, каквото знам. там съм си вадил. не ми трябва да си вадя карта, не ме интересува какво пише навсякъде. защо полудя тка ми е много интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 ...Моят въпрос е следният: има ли основателна и разумна причина за това, че не мога да спя по гръб? Не само, че не мога да спя, ами се и разсънвам. Нещо не ми е наред, усещам го Вероятно започваш да хъркаш. По гръб най-много се хърка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 като легна по гръб ми става лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ти остави това че немога да спа по граб ами от около година като легна и си търкам краката един в друг това има ли някво обяснение защото полудявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Кой е серийният убиец, убил най-много хора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) .pdf форматите с коя програма се отваряха , че съм забравил и ако може линк от къде да я сваля да си има сички пачове и кракове ще е супер Edited August 30, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 .pdf форматите с коя програма се отваряха , че съм забравил и ако може линк от къде да я сваля да си има сички пачове и кракове ще е супер Adobe Reader Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Кой е серийният убиец, убил най-много хора? според мен и някои други учени е андрей чикатило 50 и кусур броя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Правилно ли чух одеве, че от догодина ще плащаме плосък 10%-ен данък общ доход или съм сънувал, че дремах през тва време ? ПП Ебати кефа Edited August 30, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Правилно ли чух одеве, че от догодина ще плащаме плосък 10%-ен данък общ доход или съм сънувал, че дремах през тва време ? Определено не си сънувал http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=60165 http://www.pyce.info/news,1,7005.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts