WriteR4e Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) Откъде да си взема такава маска като на НСФАСУЛ с изрязани очи и уста? Такава (тоя е крадец де, ама друго не намерих) Edited August 27, 2007 by WriteR4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 мисля че в някои оръжейни магазини има такива, а можеш и ти да си я направиш. Взимаш от онези зимните двойни шаоки, режеш дъното за да можеш да си я слагаш, изрязваш очи и нос и готово Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Някой може ли от някъде да ми намери някаква информация за карти за игра... Кога за измислени... защо са от 2 до туз.... защо за подредени 10 вале дама поп туз .. и все такива интересни неща :? Защото така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Някой знае ли от къде мога да си купя въглени за наргиле ??? Дали ще стане парче от дървени въглища ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Откъде може да се дръпне Държавен вестник или да си го купя Трябва ми брой 66 от 2007г Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Откъде може да се дръпне Държавен вестник или да си го купяТрябва ми брой 66 от 2007г http://dv.parliament.bg/?page=content Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) http://dv.parliament.bg/?page=content тук са само заглавията ,няма го съдържанието би трябвало целия да го публикуват на саита им обаче пуста българска деиствителност Edited August 27, 2007 by lada_1500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 За наргиле можеш да си вземеш от гладстоун магазина срещу спирката на 10 и 66 точно до кръстовиштето на руски.Попринцип магазина е за подаръци но вътре продават и такива неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Откъде може да се дръпне Държавен вестник или да си го купяТрябва ми брой 66 от 2007г Кое ти трябва от него? Някои неща се намират на други места, не само в ДВ... Примерно обявления за държавни поръчки, регистрации, призовки... Имам Апис - мога да проверя за това което ти трябва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Кое ти трябва от него? Някои неща се намират на други места, не само в ДВ... Примерно обявления за държавни поръчки, регистрации, призовки... Имам Апис - мога да проверя за това което ти трябва... Трябва ми това ,търсих навсякъде обаче го няма .Казаха ми че е голямо и може би затова Министерство на транспортаИзменения и допълнения на Приложения “А” и “B” на Европейска спогодба за международен превоз на опасни товари по шосе (ADR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 http://www.2shared.com/file/2207819/2bc6fe1/apis.html Тук можеш да го дръпнеш... Апис има някакъв проблем с форматирането на таблици, особено ако са големи, така че не отговарям ако са разместени някъде, не съм преглеждал, пък и да прегледам няма да разбера - материята не ми е позната. Ако имаш познат с инсталиран Апис обаче можеш да го принтираш на хартия - тогава форматирането ще е ОК. Към 170-180 страници са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 http://www.2shared.com/file/2207819/2bc6fe1/apis.html Тук можеш да го дръпнеш... Апис има някакъв проблем с форматирането на таблици, особено ако са големи, така че не отговарям ако са разместени някъде, не съм преглеждал, пък и да прегледам няма да разбера - материята не ми е позната. Ако имаш познат с инсталиран Апис обаче можеш да го принтираш на хартия - тогава форматирането ще е ОК. Към 170-180 страници са. Отлично ,тва ми трябваше точно ! Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 някои би ли ми превел какво означава "zuneigung" ? благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Симпатия, благосклонност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Въпрос към опитните Колко приблизително трябва да е съдържанието на мастика и мента в т.нар Облак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Къв е смисъла от мишка с 1600dpi :-) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Въпрос към опитните Колко приблизително трябва да е съдържанието на мастика и мента в т.нар Облак? 50/50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Къв е смисъла от мишка с 1600dpi :-) ? отчита по-прецизно движението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Къв е смисъла от мишка с 1600dpi :-) ? Nameri si kartinka na edin kryg ot nqkyde i se opitai da go ochertaesh s tvoqta mishka. S 1600dpi mishka shte uspeesh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Аз си взех с 1600 сега ма не ми харесва нещо. Като пусна 1600 става супер бърза, това ли му е по-прецизното ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Аз си взех с 1600 сега ма не ми харесва нещо.Като пусна 1600 става супер бърза, това ли му е по-прецизното ? Start-->Settings-->Control Panel-->Mouse-->Pointer Options От тук може да намалиш скоростта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Тоест като е спряно 1600то е презицна, а като е пуснато е по-бърза. Мерси за уточнението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Откъде в Пловдив човек може да си купи ЗАПЕЧАТАН с оригинална лепенка телефон Нокия? Или никога неотварян телефон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Тоест като е спряно 1600то е презицна, а като е пуснато е по-бърза. Мерси за уточнението. ми не ... като е пуснато 1600 е прецизна , а бурзината трябва да си коригираш от настройките за мишката в C. Panel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Откъде в Пловдив човек може да си купи ЗАПЕЧАТАН с оригинална лепенка телефон Нокия? Или никога неотварян телефон? В jeff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts