Fibaman Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Да не би вече да искат и завършен 8-ми клас или ти нещо си се объркал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Za da si podam dokumentite v KAT za 6ofiorska knijka kakvo udostoverene trqbva da nosq ? za zavyr6en 8 klas ?na men ni6to ne sa mi dali ot u4ili6te(omg) a sym 11za12 Това къде го пише ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 (edited) Да не би вече да искат и завършен 8-ми клас или ти нещо си се объркал? mi nz,az drugiq 4etvyrtak priklu4vam vsi4ko i 6te hodq i mi kazaha da nosq 1. za zavyr6en prakti4eski i teoreti4en izpit 2. medicinsko 3. za БЧК 4. snimka 5. li4na karta 6. kopie ot tova za zavyr6en osmi klas i originala samo za sravnenie ama 6tom ne iskat qko , az i bez tva nqmam mersi mnogo EDIT: drugiq 4etvartak sam na b4k,samo to ostana,taka 4e nqma da se vidq s instruktora ,karai kato ida v KAT sha vida kvo 6a stava ГОЛЯМ ЕДИТ: 2. За първоначално издаване на свидетелство за управление на МПС: * документ за самоличност по ЗБДС; * документ за платена такса; * карта за медицински преглед на водач на МПС или протокол от ТОЛЕК* или ТЦЛЕК*; * удостоверение за завършен курс по обучение за водач на МПС; * удостоверение за завършен курс за долекарска помощ от БЧК; * удостоверение за психологическа годност /за категории С, Д, Ттм и Ттб/; * свидетелство за завършено основно образование. източник: http://www.kat.mvr.bg/ukazanieSUMPS.htm Edited August 25, 2007 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 ama 6tom ne iskat qko , az i bez tva nqmam mersi mnogo Така и така свършваш другия четв. и предполагам ще се видиш с инструктора си. Можеш да го попиташ за да си сигурен! Представи си, че вече и такова нещо искат. (А на теб кой ти каза да носиш такова нещо? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 колко пари ще ми излезе горе-долу аквариум с размери ДхШхВ 120х50х60 см ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 колко пари ще ми излезе горе-долу аквариум с размери ДхШхВ 120х50х60 см ? Ami tova nqma da e dostatychno. Za morski ribi ili za sladkovodni? Za ribi li shte e izobshto? samo styklata ili celiq akvarium s vsichkite mu tam raboti. Akvarium i ti mojesh da si napravish. Otivash, kupuvash stykla, slepvash gi sys silikon i tadaa -> akvarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Има ли опашки в КАТ за регистриране на автомобили? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 колко пари ще ми излезе горе-долу аквариум с размери ДхШхВ 120х50х60 см ? 200+ лева с най-прост плъзгащ капак. Ami tova nqma da e dostatychno. Za morski ribi ili za sladkovodni? Za ribi li shte e izobshto? samo styklata ili celiq akvarium s vsichkite mu tam raboti. Akvarium i ti mojesh da si napravish. Otivash, kupuvash stykla, slepvash gi sys silikon i tadaa -> akvarium.Няма да е достатъчно за какво? И лепенето не е толкова лесна работа, особено голям аквариум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Няма да е достатъчно за какво? Za poluchavaneto na adekvaten i izcherpatelen otgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Има ли опашки в КАТ за регистриране на автомобили? Преди седмица - в 6:30 сутринта на 42 позиция в списъка на чакащите. Всичко приключи около 14:00. Всичко става ужасно бавно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 (edited) Аз преди месец бях там в 5.00 с готови документи и минах от последните към 17.30. Всичко е според зависи този ден колко хора са решили да регистрират. Препоръчвам ти да си оправиш документите предния ден и да идеш на следващия по-рано. Иначе има и друг вариант - циганите пазят места най-отпред срещу 20 лв. (или за колкото се пазариш) Edited August 26, 2007 by mandirimuniak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 За какво ще го ползваш ??? Ако е за риби го направи 130/50/60 за да нямаш проблеми после за осветлението.То и зависи какви риби ще гледаш.Моя 120 литра се изля в къщи и стана аква парк представям си ако се излеят тези 360 литра.... Поръчай го на накой опитен стъклар или магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 решил съм да си вземам игуана , ама тая цифра 200+ лева нещо ме стресна ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 решил съм да си вземам игуана , ама тая цифра 200+ лева нещо ме стресна ......За игуана не ти трябва аквариум, а терариум. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Щом не ти трябва за риби може и по ефтино да стане.Не ти трябва 10мм стъкло.Но наистина за игуана си има терариуми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Ей случайно да знаете някъде в пловдив където да правят щампи на тениски по поръчка и горе - долу колко пари струва? Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 какво гласи надписа на анджелина джоли на татуировката : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1/201_653.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 (edited) Каква е разликата между обикновените и Platinum версиите на игрите? Последните съдържат някакви бонуси, допълнителни екстри ли, или са разширена версия... ? Edit: ОК 10х Edited August 26, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Каква е разликата между обикновените и Platinum версиите на игрите? Последните съдържат някакви бонуси, допълнителни екстри ли, или са разширена версия... ? Просто казано "бонуси и екстри" , някое клипче, трак от играта, програмка, глезотийка и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 решил съм да си вземам игуана , ама тая цифра 200+ лева нещо ме стресна ...... I az misleh da si vzimam iguana, dokato ne se zagovorih s Aquila i toi ne mi kaza che stavat 1.50 dylgi. Togava nqkaksi mi mina meraka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Има ли камери които снимат видео с HD формат и горе долу каква им е цената. Или всичко е все още софтуерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Има ли камери които снимат видео с HD формат и горе долу каква им е цената.Или всичко е все още софтуерно. Ima takiva kameri. V USA cenata im e kym 700-800$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Някой може ли от някъде да ми намери някаква информация за карти за игра... Кога за измислени... защо са от 2 до туз.... защо за подредени 10 вале дама поп туз .. и все такива интересни неща :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 Има ли камери които снимат видео с HD формат и горе долу каква им е цената.Или всичко е все още софтуерно. Има. И в познатите ни магазини - Технополис - Техномаркет и т.н. минават 2000 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Има ли опашки в КАТ за регистриране на автомобили? Аз бих ти препоръчал да отидеш в Карлово . Носи си документите и ще стане по-бързо стига да нямаш притенциии за номера . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts