Zaio Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Такам.....имам само два въпроса : На кой стадион последно ще бъде концертът и откъде ще се купуват билети? Т.е. явно ще се купуват от бутките на стадиона, но важното е на кой стадион? Четох в sport.info, че Христолов не искал да бъде на ст.Хр.Ботев, а феновете на Локото заплашвали да развалят концертър ако бъде на Лаута. Надявам се да си е на нашия Хр. Ботев.....но.....ако вие знаете? Едно от нещата, които знам е, че билетите ще са по 6 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 плочите са балкантонски, пазени са, но са и много слушани, така че... а за грамофона съм те излъгал - не е Респром, респромски е усилвателя... грамофона самия е някакъв западен, но доста стар... в смисъл от преди бая години е... щом не го помня, начи не е известна марка... това което се набива на очи е някаква сложна система, нещо като "антишок", в основата на рамото му - нещо прилично на жироскоп едва ли не с малка тежест, обръчи и тънки корди... сори - в Бургас е и не мога да го погледна къв е сега... Ликуид, нема какво да се чудиш - щом профан като мен, инвалид с поялника и човек дето хал-хабер си няма от аудио техника се оправи... ти що да не се оправиш сам?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Значи щом имаш антискейтинг система значи ще имаш и тънко кабелче да избегнеш брума А ликуид и то незнай какво търси и що го търси, но вяврам ще се оправи, сега приказвахме с него и един кабел XLR s 9 pin'а към 3x3.5mm ще заспи, може и да има може и да няма ако няма да са си вземе преходниците по три броя и пак ще заспи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Трябва ми надеждна информация за рейсовете Пловдив-Слънчев бряг-откъде тръгват,цена,разписание...Мерси предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 аз доколкото знам няма директен до сл.бряг . трябва първо до бургас и от там на всеки 30мин има за сл.бряг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Трябва ми надеждна информация за рейсовете Пловдив-Слънчев бряг-откъде тръгват,цена,разписание...Мерси предварително! виж на автогара юг.от там са за морето.до приморско е 20лв билета-нощни, дневни-има рейсове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 От къде в Пловдив мога да си купя билет за полет на България Ер ? На страницата им няма информация за офис в нашия "малък" град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 От къде в града мога да си купя ACER TravelMate 5720G ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Трябва ми надеждна информация за рейсовете Пловдив-Слънчев бряг-откъде тръгват,цена,разписание...Мерси предварително! Има такъв рейс. Тръгва от автогара юг по някое време около 6 или 7 сутринта. Фирмата мисля, че се казваше Виктори 13. Рейсът е за Варна, като минава през Бургас, Несебър, Слънчев и така... Най-добре иди на автогара юг и разпитай. Другия вариант мисля, че е от автогара север - до ФЕГ и Мегамарина. Там рейсовете са на EtapGroup /от София за Варна пак, мисля, че бяха/ и не ти ги препоръчвам, че шофьорите имам чувството, че са ударили едно кантарче преди да се качат зад волана. Миналата година имаха 3 катастрофи за 1 месец... Препоръчвам ти Виктори 13, преди съм пътувал с тях няколко пъти и нямам никакви оплаквания @RaZor - обади се в офиса им в София и питай за такъв в Пловдив Edited August 9, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 някой да знае от къде могат да се купят билети за Концерта на Слави , че един познат да взима на друг, далга и широка, само да се знае къде се продават ? Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didkoo Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 (edited) Някой може ли да ми препоръча стъклар който ще може е навит да ми изреже около 50-60 огледалца с размер 1x1 см от най-тънкото огледало и да не ми вземе повече от 10 лв Edited August 9, 2007 by didkoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 някой да знае от къде могат да се купят билети за Концерта на Слави , че един познат да взима на друг, далга и широка, само да се знае къде се продават ? Благодаря И аз точно това щях да питам ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 От къде в Пловдив мога да си купя билет за полет на България Ер ? На страницата им няма информация за офис в нашия "малък" град. Solvex. Namira se pod sgradata na ygyla na krastovishteto na cyrkvata Sveta Petka. Te moje da ti dadat i po-dobra oferta daje. Osven ako ne dyrjish na Bulgaria Air. някой да знае от къде могат да се купят билети за Концерта на Слави , че един познат да взима на друг, далга и широка, само да се знае къде се продават ? Благодаря ПЛОВДИВ *БТК бул.България 17 пл.Централен 1 ул.Иван Вазов 47 ул.Димитър Талев 49 ж.к. Тракия, бул.Освобождение 47 /Кауфланд/ Метро, бул."Санкт Петербург" 135 Международен панаир, бул.Цап Борис III 37, Щанд БТК Usitcolours ул. Константин Стоилов 12, 032/ 622 530 Вестникарска Група България бул. “Христо Ботев” №92 В, 032/ 50 04 26 Мюзик център ул. Отец Паисий 5, 032/626361 Rock Shop ул. Петко Каравелов 9, 032/65 34 56 za informaciq samo, vzeh gi ot www.slavishow.com. easy, hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 някой има ли телефон на фирма която доставя по домовете автомати за вода и съответно вода за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 някой има ли телефон на фирма която доставя по домовете автомати за вода и съответно вода за тях 0899822157 - Стоян Божков. Носи ми на мен вода от 3 години - доволен съм. Обади му се и разговаряй с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 а автомати доставят ли и каква е водата ? девин , горна баня.... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Доставят и то добри. Водата е от Хисарските извори. Имат поне 4-5 вида вода. Обади се на Стоян и го разпитай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 някой купувал ли си е телефонче от щатите и да проработи тука?става въпрос за кодиран телефон към техен оператор и по точно за qteck6100.тука върви над 1100лв, а там го зимаш за 150-200долари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Амм... САЩ не бяха ли на система различна от GSM? Не би трябвало да работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Амм... САЩ не бяха ли на система различна от GSM? Не би трябвало да работи. ами те са на различни мгх-ци на телефона.ама ако телефона си поддържа и другите видове мгх-ци защо да не работи като му се подмени софта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ми един познат дето бачкаше там , си взе един самсунг и сега си е с него , нямаше грижи , но е Самсунг , а не нещо със симбиан или Win Mobile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Просто трябва да е четирибандов телефона - 850/900/1800/1900. Друг въпрос е, че не се знае до колко ще могат да ти го разкодират тук. Особено КюЧека Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Едно въпросче - от къде мога да си купя флакон със сгъстен въздух. Че днес за пореден път си чистих компито и вече наистина ми умръзна да духам за да излезе тоя прах Edited August 10, 2007 by Eleutherios of Pelorygion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 От всеки магазин за компютърни загъзии... стурва към 10 лева. Много е яко - докато го използваш флакона става ледено студен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Само се чудя дали тия хора които извършват измамите… щом толкова добре се справят със social engineering… се хващат на "жертвите" които доста активно успяват да ги бъзикат и да ги овътрят с телефоните. Все пак говорим за мобилни разговори… Отделен е въпроса… какъв е смисъла един човек с дарбата да прави s.eng да се занимава с такова мошеничество на дребно. По-скоро… да си намери работа като търговски представител а у… но не.. мангала търси мекото на баницата… По-скоро ..... се чудя ти проблем ли имаш с търговските представители или просто така ти доиде на устата т.е на пръстите ? Защото "мангала" със същите дарби може да бъде и ...... шофьор на такси примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts