zlobil Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 (edited) някой знае ли дали в гермонос или във вегата на центъра вече има нокиа 8600 луна че искам да я разгледам на живо преди да си я поръчам ? Edited August 5, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Кво става с дънната платка ако се прекъсне процесът на флашване на биоса?? Заминава ли си или все пак може да се оправи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кой е най - евтиния телефон с Wi-Fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кво става с дънната платка ако се прекъсне процесът на флашване на биоса?? Заминава ли си или все пак може да се оправи? Не заминава но трябва да намериш някой който да ти го пренапише чрез програматор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Не заминава но трябва да намериш някой който да ти го пренапише чрез програматор. Познаваш ли някой, който може да го направи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кой е най - евтиния телефон с Wi-Fi. Най-евтиния, който аз съм срещал е този Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Познаваш ли някой, който може да го направи? За съжаление не знам къде в Пловдив може да стане това. Като имаме зор в офиса с гаранционни дъна ги пращаме в София и от там насетне те си знаят къде ходят да ги правят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кой е най - евтиния телефон с Wi-Fi. втора ръка - нокиа 9ххх серията , поне според мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 кажете ми добър сервиз за гсм, тъй като преди малко изпуснах на майка телефона и малко се потроши панела. става въпрос за нокиа 6101 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Трябва ми някаква метална тръба, ама разните строителни магазини не ми вършат работа, 'щото едва ли ще имат каквато дължина ми трябва с точност до милиметри, може ли някъде да се намери, да ми я отрежат на място колкото ми трябва? Edited August 6, 2007 by Rattlebrain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Трябва ми някаква метална тръба, ама разните строителни магазини не ми вършат работа, 'щото едва ли ще имат каквато дължина ми трябва с точност до милиметри, може ли някъде да се намери, да ми я отрежат на място колкото ми трябва? Не знам точно каква тръба визираме, и и в Хъс и в Ангел Стоилов и в Хелиос ще ти отрежат каквото си поискаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Понеже улицата ни се наводни при вас как е?Има ли много наводнени улици и блокове и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Дам и при нас има едно кръстовище което редовно става море до колене но сега има и закасал рейс . Дано да не вали повече щом пред входа има вода работата е що гпде добра . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кво става с дънната платка ако се прекъсне процесът на флашване на биоса?? Заминава ли си или все пак може да се оправи? ..... ..........Познаваш ли някой, който може да го направи? За съжаление не знам къде в Пловдив може да стане това. Като имаме зор в офиса с гаранционни дъна ги пращаме в София и от там насетне те си знаят къде ходят да ги правят. А няма ли да е по-лесно да намериш някой със същото дъно, взимаш биоса (временно разбира се), слагаш го на твоето дъно, стартираш нормално, след това пускаш отново процедурата за флашване и като те попита за последно дали си сигурен, че искаш да го флашнеш ("Yes or No?"), преди да натиснеш "Y", махаш в движение читавия биос и го сменяш с твоя. Лично на мен не ми се е налагало да го правя (за щастие ), но доколкото знам номерът сработва безпроблемно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Ъ?! Как ще измъкнеш "в движение" BIOS чипа?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Колко горе-долу струва една SD карта 1GB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Ъъъъ... От къде мога да взема майлите на фирми из града? Да напраа 1 рекламна кампания ако ме разбирате.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Колко горе-долу струва една SD карта 1GB? http://www.photo.store.bg/c/p-l/c-358/memo...tick-karti.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 А няма ли да е по-лесно да намериш някой със същото дъно, взимаш биоса (временно разбира се), слагаш го на твоето дъно, стартираш нормално, след това пускаш отново процедурата за флашване и като те попита за последно дали си сигурен, че искаш да го флашнеш ("Yes or No?"), преди да натиснеш "Y", махаш в движение читавия биос и го сменяш с твоя. Лично на мен не ми се е налагало да го правя (за щастие ), но доколкото знам номерът сработва безпроблемно. Оказа се че един познат от ЖАР има програматор и ще ми го оправи без проблеми, та на някой ако му излезне такъв проблем да ми пише да го свържа с него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Има ли някой, който работи(или негов познат) в бюро по труда? Трябва ми информация относно инвалиди. ПП Колко е таксата за пощенски превод на 150-200 лева? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Че то пощенски преводи май няма вече?! или телеграми нямаше... едно от двете го няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Че то пощенски преводи май няма вече?! или телеграми нямаше... едно от двете го няма...Ахаха има пощенски и телеграфни, но отдавна не съм пращал толкова голяма сума и ме интересува дали няма да ми излезе същите пари да ида до София да си свърша работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 значи телеграми няма... едното от двете пощите спряха да предлагат, защото не им излизала сметката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 пощенски записи има скоро пращах , може телеграми да няма вече макар че не съм чувал подобно нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 ох записи има http://www.bgpost.bg/index.php?page=postservs#1 но не са дали таблицата с цените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts