mandirimuniak Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Има ли 50 кубикови мотори които не са скутери а са направени като пистови (поне ато външен вид). Не става въпрос за едни такива мини моторчета а за нормален размер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Да. 1 приятелче имаше такава Aprilia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 (edited) Трябва ми спешно(за събота) товарно такси. Не камион, а бус. Идеи, телефони, адреси? Благодаря предварително. ако знаеш къде е механото - там има. Става дума за булеварда/улицата,на която се намират бившият ЕАЗ и входа за паркинга на нептуна. Продължението към механото ( т.е. като застанеш до нептуна се пада към центъра ) е авто депо или нещо такова.ТАм има много хора с бусове/камиони,които предлагат товарни услуги. http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=618d9221...ix=32&iy=18 пада се до "Р"-то на думата "Север" Поне преди време там имаше много народ,сега не знам дали е така. Edited August 1, 2007 by dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Тъкмо гледах през прозореца и видях бус Мерцедес с надпис "Транспортни услуги". Телефонът е 032/62 37 37 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Моля за помощ - с ICQ 6 съм и отчаяно желая да си сменя емотиконите с по-естетични. Как и къде се прави това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Трябва ми спешно(за събота) товарно такси. Не камион, а бус. Идеи, телефони, адреси? Благодаря предварително. 0899512977 - Никола - много готин и симпатичен човек, ползвам го винаги когато се наложи. Най-важното не е скъпар като ония изроди от пиацата. Обади му се да се разберете по въпроса. Кара бял бус Мерцедес, открит е и побира всякакви товари. Аз искам да попитам следното - трябва ми днес да закупя пилешки бутчета замразени - едно 10-на килограма. Прпоръчайте ми място където са качествени и сравнително приемливи като цена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 0899512977 - Никола - много готин и симпатичен човек, ползвам го винаги когато се наложи. Най-важното не е скъпар като ония изроди от пиацата. Обади му се да се разберете по въпроса. Кара бял бус Мерцедес, открит е и побира всякакви товари. Аз искам да попитам следното - трябва ми днес да закупя пилешки бутчета замразени - едно 10-на килограма. Прпоръчайте ми място където са качествени и сравнително приемливи като цена Кълчоци купувам от Мега Марина и съм доволен. Разфасофките са на "ГРАДУС". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Моля за помощ - с ICQ 6 съм и отчаяно желая да си сменя емотиконите с по-естетични. Как и къде се прави това? Сложи си QIP - http://qip.ru/ 1. Работи по-бързо и не яде толкова ресурси колкото icq 6 2. Няма досадни реклами абсолютно никъде 3. Има един куп полезни функции 4. Емотиконките са супер яки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 И сега идва въпроса, на посредствения потребител, който си няма хал хабер от тия неща... А с едни и същи акаунти ли са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 След като се водят ICQ клиенти.. следователно работят с един и същи акаунт. Разликата е че някои icq клиенти нямат функция за регистрация на нов. Специално qip има. Примери за други icq клиенти - miranda, trillian, gaim, centericq, kopete, adium... etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Къде продават винетки? (направо ме е срам да питам) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Къде продават винетки? (направо ме е срам да питам) benzinostanciite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Къде продават винетки? (направо ме е срам да питам) Пощенските станции също трябва да имат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Някой знае ли къде се намира бул.Руски 55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Някой знае ли къде се намира бул.Руски 55 Ей тука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 От коя банка е най-изгодно да си направя дебитна Виза Електрон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 моята е от сосиете женерал и мисля, че е една от най-хубавите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 PIB PIB PIB PIB PIB PIB PIB!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 трендафила е дива роза , нали ? шипката и тя е дива роза ............ трендафил и роза едно и също ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ............ трендафил и роза едно и също ли е ?Да. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) ооо мн съм зле ... исках да напиша трендафил и шипка дали е едно и също едит: ... 1000 грешки в 10 думи Edited August 3, 2007 by noxious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Не... Щипката е едно, с което се закачат дрехите да съхнат след пране.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Niamam kirlica, sorry! Niakoi seshta li se za magazin v koito se prodavat evtini markovi maratonki - nike and so on? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 ооо мн съм зле ... исках да напиша трендафил и шипка дали е едно и също едит: ... 1000 грешки в 10 думи не е едно и също... трендафил е вид роза с дребни, много ароматни цветове. А шипката е шипка - изобщо не е роза. Приличат си обаче, щото и двете са храсти с бодли... но и къпината е храст с бодли, а не е нито трендафил, нито шипка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 (edited) А шипката е шипка - изобщо не е роза.Да и в северна америка не е имало коне Шипка (Rosa canina) Edited August 3, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts