hosta Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Абе има ли летен грип?Щото сега съм с температура и ми е лошо.Пих вече едно парацетамолче и витамин Це.Та се чудя настинка ли ша е или грип? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Абе има ли летен грип?Щото сега съм с температура и ми е лошо.Пих вече едно парацетамолче и витамин Це.Та се чудя настинка ли ша е или грип? Има някакъв вирус. Доста хора има натръшкани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 бая вятър подухва и сигурно пушилката е от пожарите. казаха, че близо до лисичово гори, та от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 как се казва когато с хеликоптер летиш ниско под наклон и с перката режеш хора(или др) ? мисля че е ЗОБ но нз нито от какво е съкращение нито дали е това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Някой има ли информация относно концерта на Епизод (то вече днес се води че ще е) знам че е от 19:30 и ще се проведе до паметника на Хан Крум в ЖК Тракия някой да знае нещо повече ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 А някой знае ли на колко време горе долу са рейсовете в Бургас за Несебър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 А някой знае ли на колко време горе долу са рейсовете в Бургас за Несебър?През 30 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Някой да знае колко е квадрата на външната изолация с включена замазка, труд и боядисване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Купих си термометър за стая. Как мога да разбера дали е точен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Купи си още един и ги сравни :п Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 направо си вземи климатик и като си го нагласиш на колко да ти духа горе доло може да е верен поне ще ти е хладно иначе проверката е с три термометъра , вземи от комшиите и гледаш трите и осредняваш и който е най-близо той е верният , поне аз така си мисля Димната завеса около града в сряда . ето защо е била жал ми е за дърветата които изгоряха тези години , заради пари пак , да покрият че яко секат и изнасят за Гърция , тези хора не само нямат сърца , но и бял дроб ,щом могат да дишат още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Ето това е абсолютно нестадартно за мен. Помогнетеее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Нещо не толкова нестандартно - има ли във форума човек, който се е явявал на устен изпит по журналистика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Пробвах се да публикувам обява в i.mobile.bg за продажбата на 1 кола! Обаче след това в обявата не ми излезе нито телефона ,нито снимките на колата Моля някой който е публикувал да ми помогне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Пробвах се да публикувам обява в i.mobile.bg за продажбата на 1 кола! Обаче след това в обявата не ми излезе нито телефона ,нито снимките на колата Моля някой който е публикувал да ми помогне! Ще излезнат след няколко дена (не помня колко точно бяха). До тогава обявата ще е със статус "оферта" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 В Пловдив останаха ли магазини на "булдозер" и къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAcE® Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Мисля че има в дясно от халите и .... там преди нео-то в подлеза... mandirimuniak мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 В Пловдив останаха ли магазини на "булдозер" и къде? В подлеза на Тримонциум и до Лиляната ако не се лъжа също има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 В Пловдив останаха ли магазини на "булдозер" и къде? В търговския център Сани в Тракия има точно 2 магазина на булдозер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 (edited) Някой да знае как се свързва електромер Елиа? Ето и снимки тук и тук И по принцип кой модел е по-добър - този или другия, който е по-малък от този? Мога да взема един от двата и се чудя кой Edited July 28, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Купих си термометър за стая. Как мога да разбера дали е точен? вземаш лед и го изкарваш на топло. В момента в който започне да се топи, "сместа" от разтопен лед и вода трябва да е точно 0*С с малка разлика. Трябва водата да е чиста и да няма някакви примеси - спирт и т.н. Чешмяна вода би трябвало да свърши работа. Ако е за над 100*С - завираш вода - когато започне да ври трябва да е достигнала 100*С. Това е относително лесен начин за пробване и не би трябвало да има голяма разлика с действителните стойности. Това,което казаха за различните термометри - има няколко начина за изчисляване на грешките от няколко измерени стойности,така че при едно измерване и 3 изчисления може да излезнат 3 различни "верни" термометри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 В търговския център Сани в Тракия има точно 2 магазина на булдозер Мерси. Никъде в центъра не намерих повече от 7-8 грозни модела. Взех си чепици, сега си търся кецове/платненки, но не за 5-6 лева, а някакви... по-така. На главната не ми харесаха. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 (edited) На Васил Априлов мисля , че имаше след 2 РПУ на пресечката със Пещерско шосе или преди самата пресечка или след нея съм виждал . ЕДИТ: тук някъде Edited July 28, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Мерси. Никъде в центъра не намерих повече от 7-8 грозни модела. Взех си чепици, сега си търся кецове/платненки, но не за 5-6 лева, а някакви... по-така. На главната не ми харесаха. Идеи? Виж в Diamond-a-имат хубави модели,а и цената им е горе-долу колкото на Buldozer-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Някакви идеи откъде мога да намеря субтитри за този филм? Може и английски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts