Lil`Nigga Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 (edited) защо би сирена преди малко? edit: след кракто проучване разбрах http://bg.wikipedia.org/wiki/1393 обаче не си спомням досега да е била ? Edited July 17, 2007 by Lil`Nigga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Аз не съм чул нищо хем работя близо до центъра и вратата на офиса е отворена .... пък и толкова рано в такъв никъв час се съмнявам да е за това ! Може в 12:00 да я бият но толкова рано би било безмислено поне според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 (edited) Да не би днес да се празнуваше 50 годишнината на Алюша затова да е била сирена ? а не На 5 ноември 2007 г. се навършват 50 години от създаването на паметника Альоша в гр. Пловдив. Edited July 17, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Добре де, аз събрах 10 етикета за играта на кока-кола! Ама ся уж на всеки кръгъл час ще печели по 1 човек, а имената на печелившите в сайта не е променен от 24часа. Някой има ли идеи как точно ще се процедира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Да не би днес да се празнуваше 50 годишнината на Алюша затова да е била сирена ? а не На 5 ноември 2007 г. се навършват 50 години от създаването на паметника Альоша в гр. Пловдив. Има и едни 170 години от раждането на Васил Левски днес-утре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Добре де, аз събрах 10 етикета за играта на кока-кола! Ама ся уж на всеки кръгъл час ще печели по 1 човек, а имената на печелившите в сайта не е променен от 24часа. Някой има ли идеи как точно ще се процедира? И мен това ме интересува, щот имам 20 бр под ръка... проверявам редовно от вчера, ама нищичко.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Има и едни 170 години от раждането на Васил Левски днес-утре. утре е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 може ли да се променя визуално foobar за уиндоус? ако да, как? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borum Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Здравейте !Случайно някой да се е върнал скоро от Приморско?Интересува ме как вървят цените на квартирите там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Има ли някакъв начин да управлявам компютъра чрез gamepad все още чакам отговор Защо Израел участват в европейското първенство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 щото са евреи те са с мн специален статут. някви странни критерии има. и казахстан играя на европейски първенства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 европейско по какво? някои европейски първенства не са само за европейци, просто се провеждат в европа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 европейско по какво? някои европейски първенства не са само за европейци, просто се провеждат в европа европейското по футбол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Защо Израел участват в европейското първенство? щото в азия не ги искат затова. и щото в европа се въртят много повече пари отколкото в азия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 щото в азия не ги искат затова. и щото в европа се въртят много повече пари отколкото в азия е то по тая логика всички по-добри отбори щяха да идват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Има ли някакъв начин да управлявам компютъра чрез gamepad Със сигурност може, но готов начин не мога да ти кажа. Технологично не е проблем да се направи и сигурно някой е понаписал някой друг софтуер за целта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 значи ще се разровя по мащабно, аз бях намерил за амарока на линукса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Някой знае ли дали има саит в който публикуват снимките от последните броеве на Maxim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Някой знае ли дали има саит в който публикуват снимките от последните броеве на Maxim И аз търся такъв. В дата няма :с Присъединявам се към рекуеста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Къде се намира ХТМУ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Къде се намира ХТМУ? ХТМУ ( или както е популярно - ХТИ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 (edited) Препоръчайте ми фирма за визитки. Имам я изготвена, просто да ми я напечатат Едит: Никой ли не знае Edited July 19, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Някой има ли представа, ако си пробия веждата, но си нося обеца, колко ще ми струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Някой има ли представа, ако си пробия веждата, но си нося обеца, колко ще ми струва?до десет лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Къде най-еФтинко ще ми разпечатат на хартия едно pdf-че от около 650 странички? Черно бяло с гарфики тук там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts