asd Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 (edited) Айде някой да ми каже сайт освен-bgshare.com и data.bg където да си кача две файлчета по 300-400 kb frodo-много благодаря Edited July 15, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Айде някой да ми каже сайт освен-bgshare.com и data.bg където да си кача две файлчета по 300-400 kb http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8157 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8157 ей много Благодаря ,полезна работа ще свършат тези сайтчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Колко по принцип е минималната глоба при акт за висока музика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Колко по принцип е минималната глоба при акт за висока музика? 30 лв е минимума, 200 или 300 е максимума.Но по принцип в повечето случаи се минава без акт, дори и да дойдат куки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Късно е вече. Акта е налице. Е, пак 30 лв. бива. На мен ми разправяха за 400-500 лв. начален старт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Късно е вече. Акта е налице. Е, пак 30 лв. бива. На мен ми разправяха за 400-500 лв. начален старт. Обжалвай разбира се ! На един приятел му написаха за 100 лева. Обжалва в съда и не го плати. А бяха идвали куки 290478290 пъти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Някой виждал/играл ли е Gothic 3 на max детайли? Дявол да го вземе, каква машина иска тази игра??? 2,6 процесор, 2гб рам, 8600gt - на medium настройка ми накъсва доволно. Мамка му и птеродактил! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Някой виждал/играл ли е Gothic 3 на max детайли? Дявол да го вземе, каква машина иска тази игра??? 2,6 процесор, 2гб рам, 8600gt - на medium настройка ми накъсва доволно. Мамка му и птеродактил! И аз незнам каква машина иска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Някой виждал/играл ли е Gothic 3 на max детайли? Дявол да го вземе, каква машина иска тази игра??? 2,6 процесор, 2гб рам, 8600gt - на medium настройка ми накъсва доволно. Мамка му и птеродактил! еми щом с тези характеристики накасва бая неща май иска сигурно и видео карта от 600 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Откъде мога да сваля вчерашния епизод на BTV Репортерите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Късно е вече. Акта е налице. Е, пак 30 лв. бива. На мен ми разправяха за 400-500 лв. начален старт. на братовчед ми му дойде глобата за висока музика миналия месец - беше 100 лв Edited July 16, 2007 by poznai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Откъде мога да сваля вчерашния епизод на BTV Репортерите? http://www.neterra.tv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 http://www.neterra.tv/Там го има, но ми трябва файл. Ако някой има идея как може да се записва от стрийм, много ще съм благодарен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) от срийм можеш да свалиш с програмата orbit downloader , аз ползвам нея сваля ти ги във формат .flv но после можеш да си ги конвертираш с различни програмки или направо да го гледаш така edit: незнам при мене си работи и то при всички сайтове от които може да се гледа онлайн Edited July 16, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 от срийм можеш да свалиш с програмата orbit downloader , аз ползвам нея сваля ти ги във формат .flv но после можеш да си ги конвертираш с различни програмки или направо да го гледаш такаНе става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Погледни ТУК и ТУК не съм позлвал програмите и не мога да ти кажа как се работи с тях но все пак не пречи да пробваш иначе такива предавания качваха в Арената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadMaster Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Къде в Пловдив мога да си купя Корона? За бирата става въпрос. Някой магазин или склад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Търся ентомологични игли. Или поне магазин(не сергия) за шивашки принадлежности. Проверих в няколко галантерии и магазини за гоблени, но не намерих. Там го има, но ми трябва файл. Ако някой има идея как може да се записва от стрийм, много ще съм благодарен.Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 От къде мога да си закупя евтин калъв за фотоапарат от класа на Canon A400 в смисъл такъв размер и има ли таквиа които да са водонепроницаеми защото на някой от местата къто ще ходя може да има вероятност да се изтърве във вода целия пакет а не искам да се занимавам с найлонени глупости ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Aquila отваряш клипа, даваш десен бутон и копираш линка. Пастваш го във флаш гета и става, ако случайно не стане нещо използвай програмата fraps за запис на стрийминг. Прави големи файлове, но иначе е добра Edited July 16, 2007 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Абе какъв е тоя Google.com, който винаги седи на първо място в списъка с хората, които са онлайн във форума...че и не може да се кликва върху него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Абе какъв е тоя Google.com, който винаги седи на първо място в списъка с хората, които са онлайн във форума...че и не може да се кликва върху него... индексиращ бот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Абе какъв е тоя Google.com, който винаги седи на първо място в списъка с хората, които са онлайн във форума...че и не може да се кликва върху него... бот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Има ли някакъв начин да управлявам компютъра чрез gamepad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts