d3Mag Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Искам да запитам ароматизаторите за климатици, които ползвате колко време изкарват и каква им е марката.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 според мен е по - правилно да се говори за навършените години. както го казва жена ти, се губи 1 година. значи новороденото е на годинка, защото я кара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 И според мен е така , имам 1 месец до 15 ма все още казвам , че съм на 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 nqma mqsto za spor spored men kazva6 navur6enite godini i tfa e, v primera 4oveka si e na 28 6toto defakto e na 28 i 1 den a ne na 29 i na 28 i 11 meseca da e pak ne e na 29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Някой знае ли,как се казва песента от рекламата на "Дни на Грохот" (която върви по БТВ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Възможно ли е да ме задържат полицайте, защото не си приличам със снимката от личната карта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) Възможно ли е да ме задържат полицайте, защото не си приличам със снимката от личната карта? Само за това не могат да те задържат, освен ако нямат основателни съмнения, че личната карта е фалшифицирана или е предмет на престъпление. Edited July 12, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Някой знае ли,как се казва песента от рекламата на "Дни на Грохот" (която върви по БТВ) David Coverdale - "The Last Note of Freedom" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Спорим с жената: аз казвам, че при въпрос на колко години е човек се казват навършените години. Например, ако човек е роден на днешния ден, но през 1978г. (12.07.1978), би трябвало да казва, че е на 28г и кара (започва) 29г. А тя твърди, че трябва да казва, че е на 29г. Вие как мислите? И една по- скоро молба : моля някой да ми обясни къде в Пловдив има зоомагазини. По- точно такива, в които има рибки и други аквариумни аксесоари. Много е важно при евентуалното обяснение да се има в предвид, че съм от Пазарджик и не познавам Пловдив в детайли. Ако има магазини в централната част, предпочитам да ми обяснявате за тях, отколкото за някои такива из кварталите. Най- накрая след 20 г. летаргия и потискане старият акварист в мен се пробуди със страшна сила Благодаря предварително за търпението! А и едно последно... тук има теми за всичко, но не и за аквариуми. Не е ли време да се вземат мерки? на гладстон точно до синдикалният дом има 2-3-4 магазинчета само за аквариуми и риби намирам се идваш от иконома посока палмите , минаваш светофарите на кръстовището на руски и гладстон и веднага в ляво , има каквото се сетиш за пръв път виждам толкова голямо разнообразие ако не можеш да се сетиш къде е точно пиши ми 1 пм ще ти обясня подробно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Трябва ми някакъв вид постелка, която да не се деформира от движещ се върху нея стол. Тоест не някаква обикновена черга - тя ще се набере на момента. Нещо твърдо, но тънко, някакси прилепващо към пода. Мога да си представя какво искам, ама нямам идея дали има такива неща. Предложения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Трябва ми някакъв вид постелка, която да не се деформира от движещ се върху нея стол. Тоест не някаква обикновена черга - тя ще се набере на момента. Нещо твърдо, но тънко, някакси прилепващо към пода. Мога да си представя какво искам, ама нямам идея дали има такива неща. Предложения? Нещо от сорта на балатум... ? Или ако ти се занимава отиваш до някой магазин и им обясняваш какво точно ти трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 някои желаещ за кино в петък вечер ? например фламинго от 22:15 "Умирай трудно "4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Трябва ми някакъв вид постелка, която да не се деформира от движещ се върху нея стол. Тоест не някаква обикновена черга - тя ще се набере на момента. Нещо твърдо, но тънко, някакси прилепващо към пода. Мога да си представя какво искам, ама нямам идея дали има такива неща. Предложения? 1. Съедини няколко елемента ламиниран паркет. 2. Намери си гетинакс на листове и си изрежи както ти харесва. Ако не искаш да се движи, закрепи ги към пода (стига да е гладък) с помощта на двойно лепящо тиксо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Идеята на цялата процедура е да закрия няколко дупки в балатума, направени от стола (под действието на теглото ми ). Мина ми през акъла идеята за ламиниран паркет, ама ми се стори много занимавка, а и май е скъпичко. Ако става дума за занимавка, за момент мислех целия балатум да сменям, ама много бързо ми се изпари този мерак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Че то балатума е по-скъп от ламината Смени си стола, без да го менкаш насам натам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 има ли хапчита против въртене на свят ? да мога да кажем 30 сек да се въртя и нищо да ми няма после ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 От колко часа ще свирят Щурците днеска? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 има ли хапчита против въртене на свят ?да мога да кажем 30 сек да се въртя и нищо да ми няма после ? Има ампули против повръщане- Natrium Citricum. Пият се преди пътуване например, ако му става лошо на човек. Имаше един много малък и безплатен DVD player, мисля руски беше, как се казваше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Един ден, като имате деца, ще разберете какво представляват нестандартните въпрос!Цитирам само няколко от бисерите на моето потомство : -Какъв цвят е токът? -Като щракна копчето на лампата, за да я загася, къде отива токът? -Има ли източен полюс и западен полюс? -Ръце - ръкавици ... Защо това, което се слага на краката, не се казва кракавици, а чорапи ? И прочее ... ето това са въпросите , айде отговаряйте ако можете , наемете детектив за тока и нека да създадем още два плюса , че както е тръгнало май ще загиваме, и нека да кажем " драсни-пални клечица" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 От колко часа ще свирят Щурците днеска? 20.00 Площад Централен вход свободен (то не че може на площада да е с платен входа ама ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Лаури, гледа ли все пак УТ4 вчера? Ако не - навит за тази вечер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Лаури, гледа ли все пак УТ4 вчера? Ако не - навит за тази вечер? навитак съм преди 15мин щях да те згазя на шахбазян но ти простих ........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Колко % от стойността на колата е пълното каско ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Аз знам за около 8-9 % , но е различно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Колко % от стойността на колата е пълното каско ? В Армеец е 5%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts