laury Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 дали ще се намери някои любезен съфорумец да ми помогне за направата на една таблица на ексел ?в случай че се намери желаещ за повече подробности skype- ангел гърев заплащане 2кг картофени кюфтета с брокули и сирене and the winer is .......... ME опа,грешка,не аз а alchemy си похапва кюфтенцата.да са му сладки направи ми прекрасна и много полезна табличка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Радвам се, че можах да помогна. Между другото, кюфтенцата са много хубави, ммммммм... Edited July 8, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 абе има ли разлика между notebook и лаптоп или аз нещо пак съм в грешка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Notebooks and Laptops are portable computers but there is a minor difference between laptops and notebooks. Laptop: A portable computer small enough to use on one's lap. Notebook: A light, portable computer that is generally thinner than a laptop. Even according to Webopedia, laptop computers are more frequently called notebook computers, though technically laptops are somewhat smaller in size than notebooks. ИЗТОЧНИК Edited July 8, 2007 by Lord_Gudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Абе с три познати числа не печеля нищо, нали? Ред: 6/49 Edited July 8, 2007 by The`ScorpioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 май не моя въпрос: да кажем че имам нокиа 9300 , 9500 , нещо от тоя сорт - комуникаторите които имат wi-fi мога ли от компютъра по някакъв начин да си направя да ми "излъчва" интернет към телефона без да ползвам кабели и други тъпотии с други думи там с някакво устройство да имам безжичен интернет в целият апартамент и да си джиткам с телефона ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Абе с три познати числа не печеля нищо, нали? Ред: 6/49 Печелиш, стига тройката да е в първо или второ теглене. Само че едва ли ще вземеш повече от 2 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 ай да му еба майката, и аз шибнах само тройка неска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 аз 4ка , дейба още 2 числа само.....мамичката им мръсна 15 и 39 ме издъниха......дейба , тъкмо си бях харесал вече една С-класа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 май не моя въпрос: да кажем че имам нокиа 9300 , 9500 , нещо от тоя сорт - комуникаторите които имат wi-fi мога ли от компютъра по някакъв начин да си направя да ми "излъчва" интернет към телефона без да ползвам кабели и други тъпотии с други думи там с някакво устройство да имам безжичен интернет в целият апартамент и да си джиткам с телефона ? Можеш да. Може да си вземеш wireless карта за компютъра и да го настроиш да ти пуска интернет към телефона. Може и някои wireless router да си вземеш вместо карта. Което е дори по - добрия вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 а колко пари ще ми струва това удоволствие ? да кажем ако взема рутър ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 а колко пари ще ми струва това удоволствие ? да кажем ако взема рутър ? Wireless рутър е около 70-80лв. Зависи от модела аз си взех Netgear за толкова пари и да ти кажа съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Джакпотът падна ли вчера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Джакпотът падна ли вчера? Не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Джакпотът падна ли вчера? Не... @Злобил ... Можеш баце ама и 2та варианта, които ти предложи нетруут струват пара... Като този с руутъра е по - добрия... (Поне според мен.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 щом не е, в четвъртък ще ми падне в ръчичките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 щом не е, в четвъртък ще ми падне в ръчичките Значи и за теб важи същото - изпита по физика и малко да ми стегнеш колата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Трябва да изпратя на един французин една фонокарта, а той да ми даде грандиозната сума от 5 евро. Кажете някоя международна куриерска фирма, която поддържа такива услуги - обратна разписка или както там се нарича???!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 щом не е, в четвъртък ще ми падне в ръчичките как така в 4так , не е ли пак в неделя ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 как така в 4так , не е ли пак в неделя ? Четвъртък и Неделя се тегли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) ааа начи и 4так трябва да пусна edit : няква идея колко съм ударил с 4ка от вчерашното теглене че не ми се ходи до тотото ? edit2 : някаква идея от къде мога да си взема каижка за часовник кожена ~24mm днеска обиколих всичките магазини на центъра но никъде няма Edited July 9, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Като сереш отделя ли се тестостерон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 edit : няква идея колко съм ударил с 4ка от вчерашното теглене че не ми се ходи до тотото ? ами например от тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 пробрах ама нищо не разбрах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 пробрах ама нищо не разбрах Числа Бр. улучили Печалба Всичко 6 числа 0 0.00 лв 0.00 лв 5 числа 38 1, 312.90 лв 49, 890.20 лв 4 числа 2303 21.70 лв 49, 975.10 лв 3 числа 43426 1.60 лв 69, 481.60 лв Числа Бр. улучили Печалба Всичко 6 числа 0 0.00 лв 0.00 лв 5 числа 4 12, 472.50 лв 49, 890.00 лв 4 числа 821 60.80 лв 49, 916.80 лв 3 числа 21823 3.20 лв 69, 833.60 лв ако си познал в 1 теглене = 21.70 лв ако си познал в 2 теглене = 60.80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts