sasho_1989 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Кой е телефонът на Фламинго Синема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Фламинго Адрес: ул. 6-ти септември 128 Телефон:032/644 004 - 032/644 114 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 някой може ли да ми каже къде да си сменя софтуера на Сименс Ц72 и колко ще струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 някой може ли да ми каже къде да си сменя софтуера на Сименс Ц72 и колко ще струва? 10-15лв беше преди време смяната на софтуер. във всеки сервис, става за 1 ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Някой да знае форум където може да се продава оръжие? Един познат иска да продава някакво оръжие и ме помоли да разуча за такъв форум. Някой ако има наблюдения и знае за такъв форум нека пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Някой да знае форум където може да се продава оръжие? Един познат иска да продава някакво оръжие и ме помоли да разуча за такъв форум. Някой ако има наблюдения и знае за такъв форум нека пише. Провери тук. http://forum.oragie.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Провери тук.http://forum.oragie.com/ Мерси, този го видях и чакам отговор от там. Някой да знае друг подобен форум или сайт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Каде мога да намеря слънчогледи? Няма значение дали са декоративни във съксия или знаете каде има такива поля в Пловдив... Помня, че съм виждал някаде в Коматево, ама не съм сигурен... Та помагайте, драги! Ако имате желание да щракнете няколко пъти повече с мильока, драснете ми едно ЛС, молям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Какви пари вървят обикновенните лещи. Без гиоптер или друго...Просто цвят и от къде най-добре да се купят те? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 (edited) Говориш по-скоро за необикновени лещи, защото според мен в нормалното си състояние в природата лещите са диоптърни (или гиоптърни, както те кефи повече). Иначе вървят скъпо. По едно време се бях амбицирал за бели лещи (не открих) и разпитвах наляво-надясно из оптиките. Най-шокиращата цена, която чух, е 200 лв бройката (400 комплекта). Но ще намериш и по-евтини, просто трябва да пообиколиш. Edited July 4, 2007 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Някъде в Пловдив продава ли се каяк? Цени, модели? Всякаква информация по въпроса ме интересува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Какви пари вървят обикновенните лещи.Без гиоптер или друго...Просто цвят и от къде най-добре да се купят те? 300 кинта комплект. има и много по-евтини, но те се водят за еднократна упореба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 (edited) Интересува ме къде най-евтино прехвърлят видео касети на divx, vcd или друг дигитален формат? Знам че е обсъждано във форума, но не можах да намеря къде, така че ако някой може да ме насочи към темата няма да откажа. Edited July 5, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 разпродаваха една зала до нас и си купих един компютър но имам съмнения че се прецаках та ако може да си кажете мнението p4 , 2,2ghz , 80гб хард , 512ram + 17ka монитор ЛГ плосък ? това всичко + мишка и клавиатура - 300лв ? много ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 разпродаваха една зала до нас и си купих един компютър но имам съмнения че се прецаках та ако може да си кажете мнението p4 , 2,2ghz , 80гб хард , 512ram + 17ka монитор ЛГ плосък ? това всичко + мишка и клавиатура - 300лв ? много ли е ? Ммм... не, даже си е далавера, хубаво е, че си взел П4, вече не ги произвеждат . сложи още една 512-ка и е бомба . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Говориш по-скоро за необикновени лещи, защото според мен в нормалното си състояние в природата лещите са диоптърни (или гиоптърни, както те кефи повече). Иначе вървят скъпо. По едно време се бях амбицирал за бели лещи (не открих) и разпитвах наляво-надясно из оптиките. Най-шокиращата цена, която чух, е 200 лв бройката (400 комплекта). Но ще намериш и по-евтини, просто трябва да пообиколиш. 38лв. е лежа с гиоптер? Тая без нищо ми казваш, че са по-скъпи??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Експлойт на 2 места казваш - Гиоптер.. Явно не е случайна грешка? Или ние не те разбираме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 38лв. е лежа с гиоптер?Тая без нищо ми казваш, че са по-скъпи??? Ама ти си настояваш на г-то Здраве да е. Да, по мои наблюдения са по-скъпи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 те не са без нищо. те са си с нещо - цвят. и е логично да са по-скъпи. как произнасяш гиоптер, на мен ми е трудно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 (edited) някой има ли неква идея дали някъде мога да немеря някой от тези 5 телефона ( нови, ако не стари ) : Motorola V3690 Motorola V66 Motorola V66i Motorola V50 Motorola V60 ??? 10кс предварително Edited July 5, 2007 by don_anton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Интересува ме външна звукова карта, къде има и колко струва, но да е с качествен звук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 В магазина за скъпи неща :o Професионално ли се занимаваш с музика и звук? Защо чак външна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 кажете хотел в Плд не скъп, но и не с лоши условия, не далеч от центъра .., ше ми трябва за познат да се ползва за 1-2 седмици.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 кажете хотел в Плд не скъп, но и не с лоши условия, не далеч от центъра .., ше ми трябва за познат да се ползва за 1-2 седмици.. Някъде се коментираше това из форума. Имаше даже и цени на някои хотели. Ако не виж тук. Имаше инфо пак някъде за хотелите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 кажете хотел в Плд не скъп, но и не с лоши условия, не далеч от центъра .., ше ми трябва за познат да се ползва за 1-2 седмици.. Наскоро бях на едноседмичен курс в Пловдив и трябваше да избирам между Новотела и х-л "България". Избрах "България" точно защото е на много централно място- в уличката срещу бинго "Балкан" и "Макдоналдс". Нормални условия- телевизор, баня без вана и най-важното за мен- климатик! Идеални условия при положение, че се прибирах в 00ч и излизах в 7. Лошото е, че не мога да ти кажа цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts