Tomahawx Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Това http://www.google.com/translate_t ще свърши ли работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 A някой да знае къде могат да се намерят тонколонки за SE K800, като тези: или тези или други подобни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Днес гледах новия продуктов каталог на 2бе и пишеше, че с всеки закупен нов гсм от уолкман серията (най-новите издания) получаваш подарък колони (като на първата снимка). Това ме навежда на мисълта, че имат такива в наличност и сигурно продават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Трябва ми машинен преводач от немски на английски или руски. Нещо по-добро от http://translate-it.hit.bg/ Пробвай с това http://www.freetranslation.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 (edited) Това http://www.google.com/translate_t ще свърши ли работа? Пробвай с това http://www.freetranslation.com/ Благодаря и на двамата, свършиха ми страхотна работа Edited June 20, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Откъде мога да купя качествено силиконово калъфче за Nokia 6234. Видях едно такова мин. седмица на един човек, който беше на съседната маса в едно кафе и не вървеше да го питам:"Извиняйте откъде ви е калъфчето?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 (edited) защо да не върви? срам ли те е? Edited June 21, 2007 by groover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Къде мога да кача файл, с разширение .pps, както се прави със разни снимки из мрежата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Сега ми трябва преводач от полски и чешки на руски и/или английски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Къде мога да кача файл, с разширение .pps, както се прави със разни снимки из мрежата? Тука например....и на още много места... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Фирмата Sprint има ли сега офис някъде в Пловдив ? Преди години имаше на Гладстоун но сега е магазин за сладолед решил съм да си оправям колелото но незнам къде имат сега магазин тази фирма . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 защо да не върви? срам ли те е? Мен хич не ме е срам, но човекът не беше "на кафе", а говореше с хора вероятно по работа. Та сега по същество - никой ли не знае къде се продават качествени калъфи за телефони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 никой ли не знае къде се продават качествени калъфи за телефони? Като тръгнеш по улицата (тази с паважа) , която води от Енергото (центъра) към Четвъртък пазара, ще видиш отдясно един магазин, където се продават всякакви калъфи, батерии и аксесоари за GSM-и. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 някой може ли да ми каже интернет зала в града,в която сканирането не се плаща на страница, а сядаш и си плащаш само времето.защото преди малко бях в една,където ми искаха 60 ст. на страница(трябва да сканирам 100 страници),при положение,че не ми е ясно за какво след като няма никакви консумативи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Като тръгнеш по улицата (тази с паважа) , която води от Енергото (центъра) към Четвъртък пазара, ще видиш отдясно един магазин, където се продават всякакви калъфи, батерии и аксесоари за GSM-и. Midex,във въпроса на Lucky Luciano ключовата дума беше "качествени",затова му предлагам да погледне в магазина под кооперацията,която се намира на кръстовището на бул.мария луиза и ул.петко д.петков Lucky Luciano,би ли ми разтълкувал това ?По-скоро втория въпрос че не схванах идеята нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 (edited) Midex,във въпроса на Lucky Luciano ключовата дума беше "качествени",затова му предлагам да погледне в магазина под кооперацията,която се намира на кръстовището на бул.мария луиза и ул.петко д.петковLucky Luciano,би ли ми разтълкувал това ?По-скоро втория въпрос че не схванах идеята нещо Доколко помня май преди тая среща, на която аз не се показах, се бяхме видели с теб пред Метро и нещо говорихме за срещата, та затова май го бях написал, не помня вече А кога ще има среща, че не разбрах (нещо не съм следил темата, да си призная ) Edited June 21, 2007 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Някой знае ли от къде мога да си купя... дъвка Huba-Buba Шоко-Банан ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Някой знае ли от къде мога да си купя... дъвка Huba-Buba Шоко-Банан ?? От всеки магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 От всеки магазин Ами няма е във всеки, вчера в доста магазини бях и в хипермаркети в Тракия и не намерих...само старите "модели" имаха.Ако някой знае конкретен магазин (желателно в Тракия) да пише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 склероза на кръвоносните съдове - някои ако може да ми каже на лично съобщение какво представлява и какво предизвиква тази болест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Петно от мастило на дреха с какво мога да го изтрия ? Освен със спирт,но петното се размазва и става още по-зле Edited June 22, 2007 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Петно от мастило на дреха с какво мога да го изтрия ? Освен със спирт,но петното се размазва и става още по-зле За да не се разлива още повече петното, направи кашичка от шивашка креда (може и тебешир) и чист спирт от аптеката (90-95%). Не ползвай денатуриран. Нанеси върху петното и изчакай да изсъхне спирта. Изчеткай. Ако се налага повтаряй операцията. Вместо спирт може да се ползва хлороформ, но по-трудно се намира. Добре е предварително да провериш дали разтворителят не променя по някакъв начин тъканта или боята на някое не толкова видно място. Edited June 22, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 някой може ли да ми каже интернет зала в града,в която сканирането не се плаща на страница, а сядаш и си плащаш само времето.защото преди малко бях в една,където ми искаха 60 ст. на страница(трябва да сканирам 100 страници),при положение,че не ми е ясно за какво след като няма никакви консумативи! В залата на Клуб Юнивърс... Там сканирането е безплатно. Плащаш си само времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Някой виждал ли е скоро перуанците, които се подвизаваха на главната? Трябва да взема нещо от тях, спешно Edited June 22, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 спешно ми трябва чейндж бюро което да работи до 10-10.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts