transporterpld Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Благодаря много на всички Харда ми олекна с близо 8 ГБ :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Искам да попитам някой знае ли дали Ъпсурт ще идват на бирфеста в Пловдив и ако да на коя дата? ъпсурт са утре в Ликьор, за бирфеста не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Искам да попитам на теория и на практика ква е разликата м/у кредит и заем.Намирам мн прилики м/у двете, но нито една разлика.И двете са отпуснати суми пари, и двете се връщат след време, и при отпускане на двете искат разни документи, гпупости и изисквания там, ама разбрах че имало няква голяма разлика, даже ми се смяха като стана въпрос....та помогнете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Нещо ми направи впечатление.Като влезна в My Computer и като цъкна десен бутон на един от дяловете на харда ми се появява нова страница Quota която не съм имал до сега.Там има някви опции дето не ги знам за какво са някой има ли си идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Някой знае ли откъде мога да намеря добри custom карти за Brood War - разни сървайвъли, рпг-та и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 .....Като влезна в My Computer и като цъкна десен бутон на един от дяловете на харда ми се появява нова страница Quota която не съм имал до сега.... Това винаги го е имало във WindowsNT системите, но във WindowsXP е прикрито за да се осигури интерфейс подобен на Windows9x в частта за мрежовите връзки. Представлява максималното количество дисково пространство което може да се използва от конкретен потребител (account) в дяла от диска, и политиката която следва при опит да се надвиши лимита. Разрешението важи и за потребители по мрежата. За да видиш всички инструменти за управление на правата трябва от административен профил да отидеш в произволна папка, и от "tools/folder options/wiew" да махнеш маркера "use simpe file sharing", но после пипай внимателно в опциите защото, колкото и да е тъпо, WindowsNT разрешава административния профил да си отнеме административните правата сам, дори и да няма друг такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?ep...;q=1&plid=3 Здравей те! Как да download-на видеото от горния линк? Благодаря ви предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?ep...;q=1&plid=3Здравей те! Как да download-на видеото от горния линк? Благодаря ви предварително! Без регистрация не може да се влезе в линка, който си дал, а без да се влезе не мога да ти помогна. Искам да попитам на теория и на практика ква е разликата м/у кредит и заем.Намирам мн прилики м/у двете, но нито една разлика.И двете са отпуснати суми пари, и двете се връщат след време, и при отпускане на двете искат разни документи, гпупости и изисквания там, ама разбрах че имало няква голяма разлика, даже ми се смяха като стана въпрос....та помогнете А на този затрупан въпрос има ли умник, който да отговори? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 искам да попитам някого в този късен час за съвет,подготвям се за следване по Психология,имам ли шанс за развитие след това,обичам я тази наука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 искам да попитам някого в този късен час за съвет,подготвям се за следване по Психология,имам ли шанс за развитие след това,обичам я тази наука Винаги имаш шанс за развитие с малко късмет и находчивост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой да знае работното време на Reset? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой да знае работното време на Reset? 632671 - можеш лично да ги питаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой да знае работното време на Reset? до 18ч са,онези дето са на центъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 (edited) къде се намира конрад ? едит : и продават ли там такива колички с дистанционно професионалните ? Edited June 13, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Мога да ти кажа за този до нас. Спирката, която е до Санкт Петербург - е точно от другата страна. Трябва да си сляп, за да го пропуснеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Конрад е на Самара 20, точно на ъгъла на уличката с булеварда, с лице към него има си голяма табела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет? Зависи дали пътуваш пред океана или не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani_ani Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет? И мен ме вълнува тоэи въпрос .И поэволено ли е и РС-то да си вэема? Зависи дали пътуваш пред океана или не Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 А на този затрупан въпрос има ли ......., който да отговори? На теория има разлика в правната уредба на договора за банков кредит и договор за заем, най-вече относно субектите им, а на практика няма разлика между двете понятия, тъй като са придобили гражданственост като синоними. Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет? Доколкото знам, не се измерва на килограми, а на обем, но точни изисквания за пропорциите на чантата не мога да кажа, ако изобщо съществуват такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
armani_ani Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Зависи дали пътуваш пред океана или не Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 20 kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Някой знае ли къде мога да намеря книга за adobe premiere 2.МОже да е и втора упортреба,но по възможност нова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Дръпнал съм някакви счупени субтитри, и като пусна който и да е медия плейър, ми изкарва грешка: "Syntax error at line 847" и филма не може да тръгне. Кажете някой малък лесен текстов редактор, който показва отляво номера на всеки ред?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts