Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Искам да попитам някой знае ли дали Ъпсурт ще идват на бирфеста в Пловдив и ако да на коя дата?

ъпсурт са утре в Ликьор, за бирфеста не знам.

Искам да попитам на теория и на практика ква е разликата м/у кредит и заем.Намирам мн прилики м/у двете, но нито една разлика.И двете са отпуснати суми пари, и двете се връщат след време, и при отпускане на двете искат разни документи, гпупости и изисквания там, ама разбрах че имало няква голяма разлика, даже ми се смяха като стана въпрос....та помогнете :bgrin: :lol: :wir

Нещо ми направи впечатление.Като влезна в My Computer и като цъкна десен бутон на един от дяловете на харда ми се появява нова страница Quota която не съм имал до сега.Там има някви опции дето не ги знам за какво са някой има ли си идея?

.....Като влезна в My Computer и като цъкна десен бутон на един от дяловете на харда ми се появява нова страница Quota която не съм имал до сега....

Това винаги го е имало във WindowsNT системите, но във WindowsXP е прикрито за да се осигури интерфейс подобен на Windows9x в частта за мрежовите връзки. Представлява максималното количество дисково пространство което може да се използва от конкретен потребител (account) в дяла от диска, и политиката която следва при опит да се надвиши лимита. Разрешението важи и за потребители по мрежата. За да видиш всички инструменти за управление на правата трябва от административен профил да отидеш в произволна папка, и от "tools/folder options/wiew" да махнеш маркера "use simpe file sharing", но после пипай внимателно в опциите защото, колкото и да е тъпо, WindowsNT разрешава административния профил да си отнеме административните правата сам, дори и да няма друг такъв.

http://www.neterra.tv/bg/playstream.php?ep...;q=1&plid=3

Здравей те! Как да download-на видеото от горния линк? Благодаря ви предварително!

Без регистрация не може да се влезе в линка, който си дал, а без да се влезе не мога да ти помогна.

Искам да попитам на теория и на практика ква е разликата м/у кредит и заем.Намирам мн прилики м/у двете, но нито една разлика.И двете са отпуснати суми пари, и двете се връщат след време, и при отпускане на двете искат разни документи, гпупости и изисквания там, ама разбрах че имало няква голяма разлика, даже ми се смяха като стана въпрос....та помогнете :bgrin: :lol: :wir

А на този затрупан въпрос има ли умник, който да отговори? :bgrin:

искам да попитам някого в този късен час за съвет,подготвям се за следване по Психология,имам ли шанс за развитие след това,обичам я тази наука

искам да попитам някого в този късен час за съвет,подготвям се за следване по Психология,имам ли шанс за развитие след това,обичам я тази наука

Винаги имаш шанс за развитие с малко късмет и находчивост.

Някой да знае работното време на Reset?

632671 - можеш лично да ги питаш :P

къде се намира конрад ?

едит : и продават ли там такива колички с дистанционно професионалните ?

Edited by zlobil

Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет?

И мен ме вълнува тоэи въпрос .И поэволено ли е и РС-то да си вэема? :confused

Зависи дали пътуваш пред океана или не

Barcelona

А на този затрупан въпрос има ли ......., който да отговори? :bgrin:

На теория има разлика в правната уредба на договора за банков кредит и договор за заем, най-вече относно субектите им, а на практика няма разлика между двете понятия, тъй като са придобили гражданственост като синоними.

Някой може ли да ми каже колко килограма ръчен багаж мога да взимам в самолет?

Доколкото знам, не се измерва на килограми, а на обем, но точни изисквания за пропорциите на чантата не мога да кажа, ако изобщо съществуват такива.

Дръпнал съм някакви счупени субтитри, и като пусна който и да е медия плейър, ми изкарва грешка: "Syntax error at line 847" и филма не може да тръгне. Кажете някой малък лесен текстов редактор, който показва отляво номера на всеки ред??