kopche Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 (edited) Търся "Пентименто" на Лилиан Хелман, може в електронен вариант, може и на хартия. O, и да не забравя - има ли го някъде филмът по книгата - Julia (1977)? :smile: И още нещо: някой знае ли защо Дашиъл Хамет е погребан в Арлингтън? P.S. kopche умее да прави препратки... Edited June 9, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 25 лева искат тия педали някой да се сеща за друго място, където може да намеря такива работи? В Конрад - 7лв. Има и защита от токов удар за интернет кабел и за кабелна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Може ли да се провери онлайн колко е данък сгради и ако може къде и какво трябва да направя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 И още нещо: някой знае ли защо Дашиъл Хамет е погребан в Арлингтън? щото е ветеран от двете световни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Имаха ли Red Hot Chilli Peppers дата за България и мина ли или предстои? Не знам защо ми влезе в главата този концерт, а не мога да си спомня... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Ще идват в България през септември ако не се лъжа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 nqma bileti pone na men taka mi kazaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 На времето зад "четвъртък пазара" имаше една железария с много голям асортимент мрежи. Някой знае ли друг магазин с такъв избор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Какви мрежи точно? За какво? Знам много добре зареден железария срещу билярд клуб Джос на ъгъла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Мога ли да купя e-card от някой реп или зала в Смирненски ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Искам да уча японски. Някой да знае дали има курсове или нещо подобно. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Какви мрежи точно? За какво? Знам много добре зареден железария срещу билярд клуб Джос на ъгъла.Адрес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 На събота пазара има такъв магазин за мрежи. Точно на ъгъла на улицата, срещу Иван Вазов училището (до денонощната аптека). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 (edited) Имаха ли Red Hot Chilli Peppers дата за България и мина ли или предстои? Не знам защо ми влезе в главата този концерт, а не мога да си спомня... 26 Юли Сега дадоха реклама (на Туборг) @Aquila, не знам точно адреса. Заставаш пред входа на стоматологичния факултет и тръгваш към бул. Руски. След като го пресечеш уличката продължава право напред и след 100-ина метра се разклонява. Точно там, на разклона между тези 2 улички се намира една железария. До нея за ориентир има зеленчуков магазин. ПС Така и не разбрах какво точно търсиш, но аз ходя все там ако ми трябва железария. Има много работи. Edited June 10, 2007 by NEFARIOUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Концертът на RHCP няма ли да е в Сърбия,а не в България??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Абе седим тук с моята приятелка и спорим за приказката "Грозното патенце". Тя твърди, че грозното пате се превръща в черен лебед накрая, а аз се опитвам от 2 дни да я убедя, че се превръща в бял лебед! Според мен и няма логика да е черен, но вие кажете, че тя явно няма да отстъпи, преди да е видяла солидно доказателство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Абе седим тук с моята приятелка и спорим за приказката "Грозното патенце". Тя твърди, че грозното пате се превръща в черен лебед накрая, а аз се опитвам от 2 дни да я убедя, че се превръща в бял лебед! Според мен и няма логика да е черен, но вие кажете, че тя явно няма да отстъпи, преди да е видяла солидно доказателство Бял? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ... И патенцето полетя, спусна се във водата и заплува срещу великолепните лебеди. Те го забелязаха, размахаха криле и тръгнаха право към него. – Убийте ме! – прошепна патенцето и като наведе глава към водата, зачака смъртта. Ала какво видя то в прозрачната вода? Своето собствено отражение, но не някаква тъмносива птица, безобразна и неподвижна, а бял, строен лебед. Не е нещастие да се родиш сред патици, стига само да се излюпиш от лебедово яйце. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Какви ще са последствията , ако изтрия тези файлове Заемат много място , а не знам дали изобщо са нужни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Какви ще са последствията , ако изтрия тези файлове Заемат много място , а не знам дали изобщо са нужни Предполагам никакви, но нямаш ли идея коя програма ги е създала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Хахаххаахахах! Това са темпорари файлове... Скоро да си пускал клийн ъп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) 3gb temp, гот! [Edit] Просто трий на ръка, нищо няма да стане. [/Edit] Edited June 11, 2007 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Не ми се смейте много-много , но не ги разбирам тия Сега пуснах клийнъп и пише, че compress-ва стари файлове. Така ли трябва да е , и ще изчезнат ли големите от по 700 МБ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4ch3 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Искам да попитам някой знае ли дали Ъпсурт ще идват на бирфеста в Пловдив и ако да на коя дата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Изтрий цялата папка C:\windows\Temp, както и C:\windows\Prefetch, както и C:\windows\system32\dllcache. И си инсталирай и веднъж седмично пускай програма от рода на WinTools.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts