SpI7_FiRe Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Има ли датакабел за Siemens C72 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Нокиа 3220 може ли да се свърже чрез кабел с компютър и да се копират файлове? Да, със стандартен DKU-5 кабел. Друг въпрос е ква е файдата и струва ли си зора. ЕДИТ: За Сименс Ц72 пак има. Edited June 5, 2007 by NEFARIOUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brotherbear Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Законно ли е да си гледам МЕЧОК в къщи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Законно ли е да си гледам МЕЧОК в къщи? ъъъъъъъъ само плюшен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Законно ли е да си гледам МЕЧОК в къщи? Ако съседите ти не са против, не е незаконно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Нокиа 8800 Сироко има свързва ли се с компютър посредством кабел ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) Някой знае ли какво ще представлява това Summer Place и каква музика ще пускат утре там на откриването ? ЕДИТ : пък и четох , че ще е на открито което ще рече че ако вали ще си вирвода или се бъркам нещо ? EDIT 2 : колко километра са от Пловдив до Асеновград ? Edited June 5, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Нокиа 8800 Сироко има свързва ли се с компютър посредством кабел ?! Естествено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Някой знае ли какво ще представлява това Summer Place и каква музика ще пускат утре там на откриването ?ЕДИТ : пък и четох , че ще е на открито което ще рече че ако вали ще си вирвода или се бъркам нещо ? EDIT 2 : колко километра са от Пловдив до Асеновград ? Summer Place е новата дискотека в пловдив. това всъщност е летният театър на Бунарджик. По неофициални данни утре ще пеят Софка и Устата. по принцип ще си има различна музика според деня. мястото е уникално, страхотно ще се получи. хората, които го правят са правили плазма, озвучаването ще е убийствено, обстановката също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 ...EDIT 2 : колко километра са от Пловдив до Асеновград ? Зависи от къде тръгваш в Пловдив и къде искаш да отидеш в Асеновград. От център до център е около 20 км. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 как се пише нещо пред ddns.еди къв си лан.BG? това което се вижда по торент клиентите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Summer Place е новата дискотека в пловдив. това всъщност е летният театър на Бунарджик. По неофициални данни утре ще пеят Софка и Устата. по принцип ще си има различна музика според деня. мястото е уникално, страхотно ще се получи. хората, които го правят са правили плазма, озвучаването ще е убийствено, обстановката също. даже щях да хода на откриването ама като гледам тоя дъжд..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 da be i az mislq sled ma4a da mina ako ne vali..to ako vsi4ko e na otkrito i vali po-dobre da otlojat otrkivaneto ps e pone 6te im vurvi po voda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 KILLERINCHO, много мразя разни недорасли модераторчета да ми трият постовете... Това теб, сигурно не те интересува, но ако ми изтриеш още един пост ( било то смислен, безСмислен и всякакъв... ) ти обещавам, че ти повече мои постове тук няма да можеш да барнеш. Мерси за разбирането... Относно Съмър Плейс.. имам приятел, който започва там работа от тази вечер. Каза, че ще пускат всякаква музика - от чалга до хаус. Определени дни от седмицата пък щяло да има концерти на живо и бля бля бля. Предполагам, че за лятото ще е идеално ( да де, то за зимата няма как да е... ) А пък от табела до табела - Пловдив - Асеновград е 18 км. фродо, това пред и след дднс ( пък и самия дднс ) се пише с голямо желание и осърден труд в продължение на много години ! Като за начало пробвай с химикал.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 trqbva mi firma koqto izrabotva diplomni raboti, po-skoro oformq...ne te da mi e napi6at no da mi e oformqt i pro4ie...izgotvqt....a za lame ako si nad 15 godini mn jalko ps ni6to li4no aide pomognete s firmata za diplomnite raboti 4e mi e vajno a v neta ne6to ne namiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Знам че е питано 999 пъти, но нямам нерви да търся м/у 303 страници тема За М-Тел на сметка къде се проверява колко минути са останали колко $$$ сам изговорил... *88 ама после ... ? ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Знам че е питано 999 пъти, но нямам нерви да търся м/у 303 страници тема За М-Тел на сметка къде се проверява колко минути са останали колко $$$ сам изговорил... *88 ама после ... ? ? ? Май не дават такава информация за изразходвани минути ( от налични отстъпки - както казва каката дет' са я записали ), честно да ти кажа Все пак, ако дават бих искал и аз да разбера къде, как и защо.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Ориентировъчна цена за хроматична хармоника? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Май не дават такава информация за изразходвани минути ( от налични отстъпки - както казва каката дет' са я записали ), честно да ти кажа Все пак, ако дават бих искал и аз да разбера къде, как и защо.. ако питаш за вивател и глобул - лесно, ама на мтел май наистина не дават подобно инфо.. сорри Пробвай да си ги отчиташ по таймера на телефона за изходящи разговори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 i vse pak firma za diplomni raboti /oformqne/izgotvqne/ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 i vse pak firma za diplomni raboti /oformqne/izgotvqne/ ? Иди да се врътнеш около ПеУ-то. Има пет-шест гаража и къщички където имат достам голям набор от дипломни работи, а тези дето ги нямат ги изготвят, стига да им дадеш достатъчно време за това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Ориентировъчна цена за хармоника? Хармоника е безценен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Хармоника е безценен! кой от сичките хармоници? първи, втори, трети....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 В Мтел ти казват колко минути остават само ако звъннеш на оператор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 пак ще питам "Има ли датакабел за Siemens C72 ?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts