Blitz^^ Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 (edited) Сега и ако ми обясниш как точно, защото нещо не зацепвам Mp3 knife = дъ бьест . На ножката избираш начало ( да кажем 21-ва сек ) , край ( 25-та ) и даваш save. Трябва да си с IQ на стайно растение, за да не се справиш . Edited June 2, 2007 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Аз използвам mpTrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Опитвам се да отворя на компютъра си файл .nrt (nokia ringtone), но нямам програмката-конвертор на Nokia. Няма ли по-лесен начин от това да си намеря инсталационния диск за телефона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Кажете ми програма, с която мога да си отрежа част от mp3, за мелодия на GSM Audacity. И е безплатна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Забелязвам , че откакто започнах всяка вечер да пускам райд против комари от този с лентичките ( не този който е с течност ) имам някакво леко постоянно главоболие дали се дължи на изпаренията или просто ми има нещо друго ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Забелязвам , че откакто започнах всяка вечер да пускам райд против комари от този с лентичките ( не този който е с течност ) имам някакво леко постоянно главоболие дали се дължи на изпаренията или просто ми има нещо друго ? ами по принци на опаковката пише, че трябва да се слага до прозореца, който е отворен. така че може и от това да те боли глава. една вечер не го пускай и ще разбереш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Опитвам се да отворя на компютъра си файл .nrt (nokia ringtone), но нямам програмката-конвертор на Nokia. Няма ли по-лесен начин от това да си намеря инсталационния диск за телефона? не ти е нужен инсталационния диск, просто пиши в гугъл Nokia Multimedia Convertor и ще си я дръпнеш. програмката е малка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Къде продават дървени гребени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Спрете глупостите преди да се е наложило аз да ги спирам. Мерси за разбирането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Спрете глупостите преди да се е наложило аз да ги спирам. Мерси за разбирането. Ами незнам на кое викаш глупост.Аз в предишния си пост попитах откъде мога да намеря машина за циклене на паркет и бях напълно сериозен.Не виждам защо си го изтрил...както и да е. Та трябва ми машина за циклене на паркет.Ако някой знае някъде да дават поднаем както др видове машини или пък някой, който да цикли паркет и има такава машина да пише. ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Къде продават дървени гребени? Пробвай в антикварните магазини из стария град мисля си , че там може да намериш такова нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 (edited) Пробвай в антикварните магазини из стария град мисля си , че там може да намериш такова нещо.Трябва ми най-обикновен дървен гребен, не антика или сувенир Edited June 3, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Някой сеща ли се за името на тази игричка и може ли да даде идеят откъде мога да я сваля? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 някой знае ли от къде мога да си купя най-евтино рибарски такъми,мерси за вниманието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 някой знае ли от къде мога да си купя най-евтино рибарски такъми,мерси за вниманиетоКакво означава "най-евтино"? Има хубави качествени неща, на хубави цени има и евтини боклуци. И боклуци и маркови стоки има във всеки рибарски магазин. Какви такъми по-точно ти трябват? Такъми са кукички за стотинки, такъми са и пръчки за четири цифрени суми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 всичко и качествено и евтино,интересуват ме да знам места Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) Някой сеща ли се за името на тази игричка и може ли да даде идеят откъде мога да я сваля? Bridge Builder ... data.bg Edited June 4, 2007 by mauler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Къде из "Тракия" има ветеринарна аптека? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Къде из "Тракия" има ветеринарна аптека? До сладкарница "Паразиана" и зад "Коко видео" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Къде из "Тракия" има ветеринарна аптека? Еми за моите животинки купуваме хапчета от клинка Провет.То повечето хапчета май са като за хора само трябва да ти кажат точната доза.Клиниката се намира в бараките на старата геоложка база май зад училище Черноризец Храбър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Нокиа 3220 може ли да се свърже чрез кабел с компютър и да се копират файлове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Нокиа 3220 може ли да се свърже чрез кабел с компютър и да се копират файлове? тази nokia няма USB, няма Bluetooth, няма инра червен порт, а аз друг наин за свързване не знам, така че, според мен, не може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 .....Клиниката се намира в бараките на старата геоложка база май зад училище Черноризец Храбър. malko sled u4ili6teto,kato prodalji6 po pytq na avtobusi 10 i 4. Sa6to kotkata q vodeh pri edna lekarka (predi 2 godiniq nqkade nz dali q ima o6te ) predstavi si u-6te Dimityr Matevski. Kato se obyrne6 kym zelen4ukoviq pazar Ima 2 visoki beli bloka. Zad po-blizkiq ima veterinanaren kabinet(otzad v bloka).tam sy6to prodavat razni ne6ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 6te davaat li po nqkoq tv bulgariq 4erna gora mladeji za euro 2008 ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) канал 3 - 18:00 Edited June 5, 2007 by groover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts