Aquila Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 От къде може да си купя евтина палатка и ориентировъчно на какви цени (става въпрос за двуместна) ?Евтина или качествена искаш. Евтини продават в почти всички супермаркети, но при един нормален дъжда ще се удавиш, независимо какво платнище сложиш. Конструкциите също не изглеждат достатъчно стабилни(разглеждал съм 2-3 от евтините варианти). Не съм богат, но не бих рискувал с подобна евтинийка, по-добре да дам 20-30 лева отгоре, но да спя спокойно. Зависи при какви условия и терени искаш да я използваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) Значи бала ми е записан на 1 камера на Сони мъничка handycam се води. Имам двд четящо устройство обаче дискчето на което е записан бала въобще не ми го разпознава и ми казва че нямам нищо в drive F:\. Някой да знае нещо по въпроса ? PowerDVD също не ми го разпознава. Edited May 31, 2007 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Значи бала ми е записан на 1 камера на Сони мъничка handycam се води. Имам двд четящо устройство обаче дискчето на което е записан бала въобще не ми го разпознава и ми казва че нямам нищо в drive F:\. Някой да знае нещо по въпроса ? PowerDVD също не ми го разпознава. сигурно не е финализиран Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Защо в голфа викат "four" за "ПАЙ СЕ ТОПЧЕ!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 един фр ми пусна мухата, че на безминтите зони около ГКПП-тата имало маркови дрехи на по-ниски цени, освен явните алкохоли, цигари и т.н... някаква на коя митница точно? за екипи и обувки на adidas, puma и nike питам. отговорчето и на ЛС ако може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) ... отговорчето и на ЛС ако може Що такава тайнственост? Щом питаш на обществено място, всички имат право да знаят. Още повече не е някакъв личен проблем, неудобен за обсъждане. Или пък те мързи да си проверяваш за отговори, а? Edited May 31, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriginalGanGs7a Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Има ли зала за бокс кадето да можеш да направиш едно fight4e с някой.Да ти дадат ракавици и предпазители. Да се плашта на време или нещо такова.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Що такава тайнственост? Щом питаш на обществено място, всички имат право да знаят. Още повече не е някакъв личен проблем, неудобен за обсъждане. Или пък те мързи да си проверяваш за отговори, а? да ве, супер тайно е и не трябва нииииииииииикой в тая държава да разбере.. исках го на "и на ЛС" (тоест и в темата и на писъмце), щот интернета ми спира през 2 часа, а като дойде може да забравя да проверя точно тук.. както и да е, мерси за ценната информация, която ти беше така добър да ми предоставиш! а нещо по темата имаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Някой да знае къде в Пловдив има агроаптека?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Някой да знае къде в Пловдив има агроаптека??Аптеки много, в кой квартал те интересува? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Някой да знае къде в Пловдив има агроаптека?? тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 В Тракия да има някаква? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 ако някой знае или продава да ми пише PM, ще ми трябва бая.. на ден 10-15 литра. някой може да изкара пари от точене..хаха..майтапа настрана..който знае да пише.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holly.golightly Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Защо в голфа викат "four" за "ПАЙ СЕ ТОПЧЕ!" Защото А защо хората скърцат със зъби, докато спят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 А защо хората скърцат със зъби, докато спят? Глисти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Глисти а всъщност: 4) Бруксизъм (скърцане със зъби) С терминът “бруксизъм” се означава явлението скърцане със зъби. Обикновено това става по време на сън и по тази причина, човек даже и не подозира за заболяването си. С течение на времето бруксизмът може да причини болки в зъбите, както и абразирането им. Зъбите могат да излязат от зъбната дъга и да причинят нарушения в захапката ви. Стресът и тревожните състояния често се явяват като основна причина за бруксизма. Болестта често се развива при хора, които имат повишена чувствителност на зъбите към топло и студено. Хипогликемията (ниско съдържание на захар в кръвта), което е свързано с понижена функция на надбъбречните жлези, също може да се яви като причина за бруксизма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Защото А защо хората скърцат със зъби, докато спят? Бруксизъм (скърцане със зъби) С терминът “бруксизъм” се означава явлението скърцане със зъби. Обикновено това става по време на сън и по тази причина, човек даже и не подозира за заболяването си. С течение на времето бруксизмът може да причини болки в зъбите, както и абразирането им. Зъбите могат да излязат от зъбната дъга и да причинят нарушения в захапката ви. Стресът и тревожните състояния често се явяват като основна причина за бруксизма. Болестта често се развива при хора, които имат повишена чувствителност на зъбите към топло и студено. Хипогликемията (ниско съдържание на захар в кръвта), което е свързано с понижена функция на надбъбречните жлези, също може да се яви като причина за бруксизма. Ако ви предстои направата на големи керамични конструкции, желателно е да съобщите за вредния навик на стоматолога. В противен случай бруксизмът може да повреди керамичното покритие на конструкциите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holly.golightly Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Бруксизъм (скърцане със зъби) С терминът “бруксизъм” се означава явлението скърцане със зъби. Обикновено това става по време на сън и по тази причина, човек даже и не подозира за заболяването си. С течение на времето бруксизмът може да причини болки в зъбите, както и абразирането им. Зъбите могат да излязат от зъбната дъга и да причинят нарушения в захапката ви. Стресът и тревожните състояния често се явяват като основна причина за бруксизма. Болестта често се развива при хора, които имат повишена чувствителност на зъбите към топло и студено. Хипогликемията (ниско съдържание на захар в кръвта), което е свързано с понижена функция на надбъбречните жлези, също може да се яви като причина за бруксизма. Ако ви предстои направата на големи керамични конструкции, желателно е да съобщите за вредния навик на стоматолога. В противен случай бруксизмът може да повреди керамичното покритие на конструкциите. лошо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Има ли зала за бокс кадето да можеш да направиш едно fight4e с някой.Да ти дадат ракавици и предпазители. Да се плашта на време или нещо такова.... Няма такава зала в Пловдив. Но като гледам на теб не ти трябва зала. Отиваш в градинката до вас и почвате да се маризите. Гуми, ръкавици, протектори се продават в повечето спортни магазини. В залата се ходи да се научи нещо. Ако чак толкова си примрял да се биеш в ринг попитай в залата на Мутата до стадион Пловдив или пък при Бони на Лаута. Със сигурност на стадион Ботев никой няма да приеме идеята ти с ентусиазъм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 лошо. Не е толкова страшно, потърси в Гугъл, има начини да се лекува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Защо на повечето хора им се приспива някъде в периода 1.30-3 следобяд? Аз например може до 12 и 30 да съм спал ама няма да откажа да си поспя и в 1.30 ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Защо на повечето хора им се приспива някъде в периода 1.30-3 следобяд? Аз например може до 12 и 30 да съм спал ама няма да откажа да си поспя и в 1.30 ^^. Сиеста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Кажете ми програма, с която мога да си отрежа част от mp3, за мелодия на GSM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Кажете ми програма, с която мога да си отрежа част от mp3, за мелодия на GSM NEro Аудио => едит Аудио Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 NEro Аудио => едит Аудио Сега и ако ми обясниш как точно, защото нещо не зацепвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts