Thief Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Имам проблем със заспиването. Утре имам изпит. Виках тая вечер преди лягане да цъкна 1-2 чаши вино, но какво? Бяло или червено? В смисъл искам да не ме боли глава сутринта...кое е по подходящо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 според мен 1 чаша червено върши работа, но специално за тоя проблем на мен ми препоръчаха мед... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Учебен ден ли е 2-ри юни и ще се отучва ли изобщо 25 май? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Как да си сложа иконка "Show Desktop" долу отляво до старт менюто, понеже без да искам си я изтрих ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Някой може ли да ми каже кви пари са различната големина снимки във фототата благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Как да си сложа иконка "Show Desktop" долу отляво до старт менюто, понеже без да искам си я изтрих ? http://support.microsoft.com/kb/190355 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 (edited) Как да си сложа иконка "Show Desktop" долу отляво до старт менюто, понеже без да искам си я изтрих ? http://support.microsoft.com/kb/190355 пп liquid Edited May 28, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 @JDFU, great minds... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 http://support.microsoft.com/kb/190355 Благодаря и на двама ви Получи се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 как стоят нещата със служебните заверки в ПУ, тъй като едната от преподавателките, които ни води, се заяде и не иска да даде заверка, а по всичко друго си имам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 как стоят нещата със служебните заверки в ПУ, тъй като едната от преподавателките, които ни води, се заяде и не иска да даде заверка, а по всичко друго си имам? За ПУ точно незнанам но за ВСИ и ТУ се подава молба до декана или направо директно отиваш в применото му време и той ти дава служебна заверка ако е основателно искането и ако е на кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 За ПУ точно незнанам но за ВСИ и ТУ се подава молба до декана или направо директно отиваш в применото му време и той ти дава служебна заверка ако е основателно искането и ако е на кеф. значи най-добре да се откажа, който знае кой ни е декан ще разбере и още един въпрос: след като няма задължителна казарма може ли да се учи задочно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Къде в Пловдив мога да намеря, надуваемо шалте и да не тежи повече от палатка ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Oт няколко дни зяпам постера на Hostel II и се чудя какво точно би трябвало да представляват карантиите на него Ако някой има идеи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 (edited) значи най-добре да се откажа, който знае кой ни е декан ще разбере и още един въпрос: след като няма задължителна казарма може ли да се учи задочно? Мисля, че би трябвало да може ако самата специалност може да се изучава задочно(английска филология примерно не може до колкото знам). Но това си е спекулация само, така че ако можеш питай и някой друг. Aquila, провери в Кауфланд и МЕТРО. Казват ми, че там имало. Edited May 30, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 От къде може да си купя евтина палатка и ориентировъчно на какви цени (става въпрос за двумесна) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 От къде може да си купя евтина палатка и ориентировъчно на какви цени (става въпрос за двумесна) ? Като се има предвид че цените варират от 20 до 40лв (е сигурно има и някви супер хай енд за повече), мисля че е все тая от къде ще си купиш. Метро ми се вижда не лош вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Oт няколко дни зяпам постера на Hostel II и се чудя какво точно би трябвало да представляват карантиите на него Ако някой има идеи... ТОВА е оригиналната снимка. Тази, която виждаш има наложено върху нея месо с мастна тъкан и ципа. Откъде точно - само авторът може да каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 От къде може да си купя евтина палатка и ориентировъчно на какви цени (става въпрос за двумесна) ? Зависи колко голяма в Практикер ги има мисля към 25 лв за двама човека , които спокойно могат да спят в нея погледни и там към щанда за цветята . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Какво значи girise agapimu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 в кое фото ще ми излезе най-евтино да отида и да изкарам към 300 снимки от SD CARD и колко е една снимка горе долу ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 (edited) в кое фото ще ми излезе най-евтино да отида и да изкарам към 300 снимки от SD CARD и колко е една снимка горе долу ? Онзи ден бях да дам обикновенна лента на едно фото коника на мария луиза след авеню и такава обикновенна матова беше по 26 ст някъде за снимки от такава памет бяха пак толкова + 2-3ст. много солено ще ти излезне ама ти си знаеш . EDIT: дори и да е по евтино пак си излиза солено по-добре отсей снимките на дали всички са важни пък и за какво са ти на хартийка качвай на компютъра и пращай ако пък отсрещната страна няма компютър Edited May 30, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 ебаси майката , някъв по евтин вариант ? във фото пинк пак ли е толкова ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Какво значи girise agapimu ? Върни се, обичам те Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 ебаси майката , някъв по евтин вариант ?във фото пинк пак ли е толкова ? По-евтино от ~22ст. няма да намериш. Колко пари горе-долу струва USB Hub със скорост 2.0. Някой ползва ли такова нещо, че ме интересува много ли се намаля скоростта и т.н.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts