Lame Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Вече 1 седмица се опитвам да хвана 1 мишка в сънищата ми. Минах през съновника, но пише 10 различни неща! Някой знае ли нещо по въпроса? Съня е алогичен процес, няма никакъв смисъл да го мислиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 някой да знае сайт за опери?по специално ми трябват набуко и кармен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Какво по дяволите означава думата "мистифицирам" ? Edited May 25, 2007 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Какво по дяволите означава думата "мистифицирам" ? заблуждавам, озадачавам, обърквам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Къде в кършиака мога да си платя сметката към глобул? И въобще днес работи ли някой техен офис? В всеки магазин от веригите: "Германос","Да Да","Office 1 Superstore".Влизаш,казваш си номера и плащаш.Видиш ли магазин влизай и питай дали можеш да си я платиш там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ne e mnogo nestandarten vaprosa ama nz kade da go prasna 6toto v Movies nqma to4no takava tema.... Zna4i brat4ed mi mn se e zaribil po Pokemon i uspqh da namerq samo 1 sezon i nemoga da namerq drugite molq vi pomognete mi ot kade da gi drapna 4e 6te mi izqde du6ata tva malkoto.... Stava vapros za Pokemon deto go davaha predi dosta godinki po Nova televiziq mai...Kazva6e se Pokemon Indigo League....trqbvat mi ot 2 sezon natatak...Mnoo 6te sam vi blagodaren! Izvinqvam se za 6liokovicata ama ne6to se skapa kirilicata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) някой знае ли, дали метро работи днес edit: благодаря! Edited May 25, 2007 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) някой може ли да ми обясни къде до тримонциум има музикален магазин или някакъв магазин, от който мога да си купя перо за китара EDIT:мерси Edited May 25, 2007 by VeSo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 някой знае ли, дали метро работи днес Да, работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 някой може ли да ми обясни къде до тримонциум има музикален магазин или някакъв магазин, от който мога да си купя перо за китара Точно в ляво от него, зад фонтаните срещу пощата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) Някой може ли ако знае да ми прати на пм разписанието на рейсовете Пловдив-Слънчев Бряг.Благодаря предварително Edited May 25, 2007 by OutSider Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Някой пробвал ли е Smellkiller? Има ли някакъв ефект, понеже самия процес на обезмирисяване, който описват на сайта ми се струва доста невъзможен, предвид малкия размер на стоманеното кръгче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holly.golightly Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 (edited) Какво означава изразът "Товарете портокалите в бурета". Edited May 26, 2007 by holly.golightly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Ако някой знае, къде мога да се изповядам(само не в църквата, отказах се от религията след като помислих върху някой работи) да ми каже, че ми се повръща направо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 ??? Аз ли съм в заблуда, или изповядването реално представлява опрощаване на греховете пред Господ? Ако си се отказал от религията, защо те е грижа за греховете ти? Не ми се връзва нещо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 (edited) Каквото и да разбираш под изповядване ти трябва да си вярващ и да можеш да признаеш греховете пред себе си и Бог, за да може да се опростят или поправят. Това какво е изповядването вече зависи от това дали си католик, православен и т.н. христянин. Изповядването става или в църква пред свещеник или пред човек, на чийто му е разрешено (от свещеник) да изслушва изповядващи се. При всички случаи опираш до една или друга форма на църквата. Ако това е недопустимо за теб, приеми пред себе си нещата, които смяташ за грехове, вземи си поука и не ги повтаряй. Или пък намери някой, който ти е достатъчно близък и мъдър, който да те изслуша поне. Или пък защо не поискаш прошка от хората, които греховете ти са засегнали? Май не си се отказал съвсем щом имаш нужда някой да ти каже, че греховете ти са опростени . Ето малко да почетеш ако се интересуваш http://en.wikipedia.org/wiki/Confession Edited May 27, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 http://izpoved.com/ ама не вярвам да ти свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ако някой знае, къде мога да се изповядам(само не в църквата, отказах се от религията след като помислих върху някой работи) да ми каже, че ми се повръща направо.shrink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Някой има ли си представа колко може да струва Sony DSC S600 втора ръка все още в гаранция.Благодаря повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Не, по-точно изповядването означава успокоение, чрез него мислиш, че ти е простено и си по-спокоен. Ето това исках аз спокойствие и като си бръкнах в гърлото и се изповръщах в кенефа ми олекна, иначе мерси за предложението mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Мисля, че бъркаш изповядването със споделяне. Има разлика, при това голяма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 На една касета имам сниман част от бала а тя е в видеокамерата знаете ли каде мога да ми запишат на диск само тази част от касетката на която ми е бала и съответно какви пари ще излезне ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Някой има ли представа откъде мога да наема мултимедиен проектор за около 2 часа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 На една касета имам сниман част от бала а тя е в видеокамерата знаете ли каде мога да ми запишат на диск само тази част от касетката на която ми е бала и съответно какви пари ще излезне ? В фото пинк на главната май правеха такива екстри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Някой да е засичал някъде останали бройки от списание Top Gear ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts