nakatak_zick Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Къде мога да намеря преходник(адаптер) за нокия 6630:от поп-ъп порт(на нокия буксата) към 3.5мм аудио жак... търсих на руски,но там ме гледат като изтърван Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Аз искам да попитам някой може ли да ми посочи някоя благотворителна организация, подпомагаща стари хора, сираци или нещо от сорта (по възможност международна, без ЧК), която да оперира тук в Пловдив. Интересувам се за върастен човек, който желае да поработи безвъзмездно в такава. Много моля ако някой може да ми помогне, въпросът е сериозен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Много моля ако някой може да ми помогне, въпросът е сериозен http://www.nava-bg.org/indexBG.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 трябва ми сръбско-български онлайн речник, някакви идеи дали изобщо има? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Някой може ли да ми даде инфо за така наречените "дишащи" маратонки? Марка, цена, откъде и най-вече струва ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 geox се казват магазина им е на центъра като идваш от джумаята към германос от дясната страна (срещу пиянските сандвичи) цените са дебели а това дали са ефективни може да се поспори баща ми има такива и каза че не намирал никаква разлика с другите пак се спарвал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Благодаря! Няма да се набутвам, щом няма ефект. Случайно някой да има сериала House MD на дискове/двд? Видях една серия по Нтв и се зарибих. Намерих всички епизоди дотук на торенти, ама сийдъри валяло. Тъкмо съм в отпуска, ще ми се да си набавя нещо за зяпане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Някой може ли да ми даде инфо за така наречените "дишащи" маратонки? Марка, цена, откъде и най-вече струва ли си? айде и аз да ти отговоря на тоя въпрос като пряк потърпевш от успешната им реклама. в крайна сметка - обукви кат обувки. за лятото пак не стават. пролет-есен биват, но не е нищо по-различно от обикновена кожена обувка. подметката е тънка, а стелките са доста твърди за маратонки и малко ми подбиват петите при повече ходене с мойта леко маршируваща походка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Някой може ли да ми обясни как мога да се науча да свиря силно? Как става тая работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 A колко пари струват билетите за Chambao в Пловдив? :smile: Цени не намерих, но все пак питай: Билети: Драматичен Театър Пловдив – 032/63 23 48 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Някой може ли да ми обясни как мога да се науча да свиря силно? Как става тая работа? Избери си начин-с пръсти без пръсти и така нататък и почвай да се упражняваш.Духаш силно и пробваш различни положения(бахмааму тфа как прозвуча ) и рано или късно шсе научиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Eми не става така, да му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited) Eми не става така, да му... Как си с английския?Ето един линк. Ако не ти стигне, ето още резултати от Google. Ще добавя, че звукът от свиренето с уста се поражда по същия начин, както да речем от реферска свирка, ама без топчето. Трептенето се получава при взаимодействието между два въздушни потока с различна скорост (респ. налягане) - условно праволинеен и завихрен. П.П. Хех, тук го има със снимки и обяснение за свирката . Edited May 24, 2007 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 трябва ми сръбско-български онлайн речник, някакви идеи дали изобщо има? Ако ми кажеш кой думи ти трябват ще ти ги преведа. Може и цели изречения направо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 хора я помогнете малко и дайте някое линкче с туториал за връзване на вратовръзка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Ако ми кажеш кой думи ти трябват ще ти ги преведа. Може и цели изречения направо. аз са оправих, бащата поназнайвал сръбски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 хора я помогнете малко и дайте някое линкче с туториал за връзване на вратовръзка Дано ти свърши работа - www.tie-a-tie.net Успехи и остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 хора я помогнете малко и дайте някое линкче с туториал за връзване на вратовръзка Айде и от мен едно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 благодаря и на 2мата и аз намерих некви работи но вашите предложения са по-разбирателни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Как си с английския?Ето един линк. Ако не ти стигне, ето още резултати от Google. Ще добавя, че звукът от свиренето с уста се поражда по същия начин, както да речем от реферска свирка, ама без топчето. Трептенето се получава при взаимодействието между два въздушни потока с различна скорост (респ. налягане) - условно праволинеен и завихрен. П.П. Хех, тук го има със снимки и обяснение за свирката . Хах, мерси. Първия линк доста ми помогна. Вече поне се чува нещо подобно на свирене. Не е много силно за сега, но има потенциал за развитие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Къде мога да намеря преходник(адаптер) за нокия 6630:от поп-ъп порт(на нокия буксата) към 3.5мм аудио жак...търсих на руски,но там ме гледат като изтърван Я виж тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Вече 1 седмица се опитвам да хвана 1 мишка в сънищата ми. Минах през съновника, но пише 10 различни неща! Някой знае ли нещо по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Къде в кършиака мога да си платя сметката към глобул? И въобще днес работи ли някой техен офис? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts