zlobil Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) незнам на мене не ми хареса пих син майче или сив , май имаше вкус на боровинка , незнам на другия ден как ще съм ако се напия с такова ама не смятам и да пробвам някой като опита да ми пише да знам и някой има ли идея всъщност колко пари е , мадамата май ми каза че е 3лв шота или поне така помна Edited May 16, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 незнам на мене не ми хареса пих син майче или сив , май имаше вкус на боровинка , незнам на другия ден как ще съм ако се напия с такова ама не смятам и да пробвам някой като опита да ми пише да знам и някой има ли идея всъщност колко пари е , мадамата май ми каза че е 3лв шота или поне така помна Аз помня, че преди 2 години направих един запой с такива...изпих 12 и не мога да кажа, че бях по-пиян отколкото, ако беше същото количество друг алкохол. На сутринта не беше много зле ПП Тогава шота струваше 2лв...сега може и 3 да е, а и зависи от заведението ест. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) Да речем , че съм си харесал кола на която искам да видя на картинка ( тип карикатура ) как е направено купети и окачването какво трябва да напиша ? Конкретно ме интересува Ariel Atom клипче от представянето на колата в Топ геар ( фифт геар ) тук . Снимките от официалния сайт съм ги гледал ама не са ми достатъчни трябват ми и отстрани снимки . Другия ми випрос е за схема за направа на активна каса за кола пак схеми ако някой може да ми изнамери . Назор съм за първото защото освен за тази кола искам да погледан конструкциите и на други видове коли и ми трябва някаква дума за търсене ( пример при търсене на текст на песен в нета се пише lyrics ) . Благодаря ! Edited May 16, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 jojo намери си . купи си , и го пии така както съм написал по горе ще останеш очарован(а) много е яко само не прекалявай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 jojo намери си . купи си , и го пии така както съм написал по горе ще останеш очарован(а) много е яко само не прекалявай offtopic Добре а защо е така ? Кво му е различното с пръста ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) от къде да си купя най евтино рибарски такъми в Пловдив Edited May 16, 2007 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 4.* Which type of chassis do you own for your primary gaming PC? Full Tower – Full Sized Standing Chassis that can sit on the floor Mid Tower – Standard Sized Standing Chassis Desktop – Standard Sized Chassis that sits horizontally on your Desktop Small Form Factor - Chassis that is smaller than the normal Desktop size (e.g. Shuttle, etc.) Other (Please specify) nqkoi moje li da mi prevede vaprosa ? i po to4no kakvo imat vpredvid pod chassis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 За кутията май става въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) nqkoi moje li da mi prevede vaprosa ?i po to4no kakvo imat vpredvid pod chassis Chassis буквално означава шаси. В случая се пита дали кутията е нормална (вертикална) или десктоп (хоризонтална). Дали е стандартно голяма или компактна и т.н. Full Tower например е обикновено на колела и е колкото два мини-та едно връз друго, затова стои на пода. Edited May 17, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) Не, определено ще го потърся, защото това ще ми докара чиста икономия , 20 гр и си весел, какво ми е това пиене- 100, 200, 300 ... гр., излишни масрафи! Утре ще разгледам из магазините, стига с тия традиции. Извинявам се, ама 300 шота по вашите думи по 20 гр излизат към 6 килца, ако ми е вярна сметката де, ама ако е така, zlobil , ще ме извинява, но не му вярвам В един шот няма само чист алкохол. Аз като работех на един му взех 40лв. за 175мл. ром, 250мл. натурален сок и 1 литър лед. Шота не е за напиване. Но ако все пак някой реши да се напива с шотове - Абсент + Червен Афтършок в шотове 2-3 не повече! Атова с изсмукването на пръстите се казва "палави пръсти" и по принцип се прави с Джак Даниелс и кола или боровинка.offtopic Добре а защо е така ? Кво му е различното с пръста ? По този начин парите ти отиват в дробовете, а иначе в стомаха. На принципа на наргиле с алкохол в бутилката. Между другото някой знае ли каде правят "Космополитън" ама по оригинална рецепта? И втори въпрос - В кой месец може да се види на видеозон пола на бебето? Edited May 17, 2007 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Не, определено ще го потърся, защото това ще ми докара чиста икономия , 20 гр и си весел, какво ми е това пиене- 100, 200, 300 ... гр., излишни масрафи! Утре ще разгледам из магазините, стига с тия традиции. Извинявам се, ама 300 шота по вашите думи по 20 гр излизат към 6 килца, ако ми е вярна сметката де, ама ако е така, zlobil , ще ме извинява, но не му вярвам все пак ги пигме 2ма човека а и шотовете явно не бяха с много алкохол просто карахме наред в менюто алкохолните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 На някой да му се намира ценова листа от някоя комп. фирма от месец март или април? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 На някой да му се намира ценова листа от някоя комп. фирма от месец март или април? Това http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl върши ли работа гледам последното и обновяване е било неска . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Това http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl върши ли работа гледам последното и обновяване е било неска . Сега е месец Май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 (edited) Това http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl върши ли работа гледам последното и обновяване е било неска . Не ми трябва актуална ценова листа, а по-стара - от месеците, които посочих. Edited May 17, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Някой има ли идея дали е разрешено в колети (до Кипър) да се изпраща чай? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 има ли в пловдив специализиран магазина за плакати , не говоря за някакви метълски или на чалга певици а примерно като тези които висят по заведенията и билярдните клубове , на абсолют водка , на разни уискита и различни такива или някаква идея от къде мога да си намеря или евентуално как да си направя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 има ли в пловдив специализиран магазина за плакати , не говоря за някакви метълски или на чалга певици а примерно като тези които висят по заведенията и билярдните клубове , на абсолют водка , на разни уискита и различни такива или някаква идея от къде мога да си намеря или евентуално как да си направя сваляш си картинката и отиваш да ти я разпечатат.аз имам направен по този начин плакат и си стои от началото на миналата година-не е мръднал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 сваляш си картинката и отиваш да ти я разпечатат.аз имам направен по този начин плакат и си стои от началото на миналата година-не е мръднал samo deto kartinki na nad 100 dpi ne se namirat hi4 lesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ъъъ кой беше онзи сайт за запознанства дето допреди 2-3 седмици стоеше като реклама в wrzru.com-ма ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ъъъ кой беше онзи сайт за запознанства дето допреди 2-3 седмици стоеше като реклама в wrzru.com-ма ? www.strastni.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Вярно ли е, че подсладителя Аспартам (Е951) е вреден? И, че е бил разработен от военните като отрова. Някакви такива неща дочух. Някой да знае нещо по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Вярно ли е, че подсладителя Аспартам (Е951) е вреден? И, че е бил разработен от военните като отрова. Някакви такива неща дочух. Някой да знае нещо по въпроса? да, вреден е, и поради тази причина спряхме да пием разни степчета, фрутита и всякакви такива, които го съдържат. а дали е бил разработван от военните не мога да кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Какво прави киселото мляко на нашето тяло ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 действа отрезвително, супер вкусно е, правя страшен айран от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts