second.life.syndrome Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Интересува ме дали някой е минавал през процедурата за регистрация на кладенец? Четох за необходимите документи, но никъде не се споменава за такси. Има ли такива и какви са? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Интересува ме дали някой е минавал през процедурата за регистрация на кладенец? Четох за необходимите документи, но никъде не се споменава за такси. Има ли такива и какви са? Наще правеха регистрация за село , че имаме сонда обаче чак утре мога да ги питам че сега спят да де неска ще ги питам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 kak da si registritam imeto , taka 4e da ne moje drugi da mi go polzvat kato naprimer coca-cola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Наще правеха регистрация за село , че имаме сонда обаче чак утре мога да ги питам че сега спят да де неска ще ги питам Никакви такси не се плащат само документите трябва да се внесат и да го регистрират . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 kak da si registritam imeto , taka 4e da ne moje drugi da mi go polzvatkato naprimer coca-cola ако е фирма се извършва в окръжния съд,но е дълга процедура Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 (edited) Трябва ми пач, кирилизиращ Space Rangers 2. Успях да я направя на руски, но на български- ядец. В оригиналните дискове има, но като копирам файла, сработва защитата и нищо не става... Та някакви идеи? Edited May 14, 2007 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 kak da si registritam imeto , taka 4e da ne moje drugi da mi go polzvatkato naprimer coca-cola за тва има патентно ведомство -> http://www.bpo.bg/bg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Крайно време е да го задам този въпрос - вече издивявам. Вкъщи сме с две машини в мрежа. Понякога се случва така, че на "главната", която е директно свързана с модема, нета спира, но на "втората", която е свързана с лан картата на "главната", нет си има и всичко е точно. Пробвам да рипеърна връзката, да ресетна модема, но нищо, освен рестарт не помага. Възможно ли е Биткомет да има пръст в това? И двете машини са с Виста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 И двете машини са с Виста. Отговора се крие в самия въпрос според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Кога минават първите коли на градски транспорт? Да речем 29 о.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Кога минават първите коли на градски транспорт? Да речем 29 о.0 Залагам за преди 6. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 29 тръгват доста късно и спират рано, което я прави най-омразната линия за мен. иначе някъде към 6, 6 и нещо тръгват, тъй като като ходех на училище съм хващал 29 в 7 без 15. можеш да видиш и разписанията на рейсовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 какво точно представлява "after shock" питието в събота една ме накара да пия е няма такъв концентрат прогори ме направо , търсих в нета но никъде не пише подробности какво е (на бг) а и колко пари е това чудо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Градския траспорт тръгва някъде към 5 сутринта. След като отново си загубих картата (да са таковам в малоумника) се курдисах в 5.30 на спирката да дебна автобуса в който я изпуснах, на отиване една кола ме задмина, значи към 5 тръгват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) aftershock е ликьор с вкус на канела (червения) или с вкус на боровинка (черния). на български е aftershock. пие се на шотовое и трепе наред. страхотно питие за довършване. Edited May 16, 2007 by groover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 аз си топя пръстите в него пия си шотчето на ек и след това засмуквам яко ефекта е потресаващ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 А къде може да се намери този aftershock? Звучи интригуващо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 По алкохолните магазини. Общо взето рядко се намираше преди, когато много го пиехме компанията, пък и бутилката струваше към 40-50лв. В халите в София имаше червен, черен и син. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 aftershock е ликьор с вкус на канела (червения) или с вкус на боровинка (черния). на български е aftershock. пие се на шотовое и трепе наред. страхотно питие за довършване. ебаси ликиора , принципно пия само чисто уиски и дори най-тежките уискита не ми парат като ги пия ама тва чудо като го пийнах и 2мин не мога да се осазная какво става , ебати а тая мадама където ме черпи изпи 10-15 шота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Мога ли да се запозная с тая мадама? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 аз си топя пръстите в него пия си шотчето на ек и след това засмуквам яко ефекта е потресаващ То принципно така се пие афтършок Пък за мадата дет' е изпила десетина, петнадесет шот-а... ти сигурен ли си, че вскичките са били афтършок ? Щот' почти мога да се обзаложа с тебе, че ако изпиеш десетина, петнадесет афтършока, шъ си отрежеш ухото в края на вечерта ( ако разбира се си в състояние да режеш ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 А бе, в какъв грамаж се сервира това чудо, защото ме заинтригувахте? Ако е като текилата по 25 грама, 10х25гр = 250 гр! Егати, 250 грама, 60 градуса да е, пак няма да си режеш нищо. Пък и нещо за ликьор говорихте, да се направиш цвят лилав от ликьор ми се види грешка, но най- много на другия ден да ти се пръска главата. Бе толкова водка произвеждат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 То принципно така се пие афтършок Пък за мадата дет' е изпила десетина, петнадесет шот-а... ти сигурен ли си, че вскичките са били афтършок ? Щот' почти мога да се обзаложа с тебе, че ако изпиеш десетина, петнадесет афтършока, шъ си отрежеш ухото в края на вечерта ( ако разбира се си в състояние да режеш ). абе не съм 100% сигурен че всичките са били автършок обаче за 5-6 съм 1000% сигурен понеже би пиеха с един и той изпи колкото нея другите може да са били други но ми се стори че бая изпиха , аз реших да не експериментирам и си заложих на старото johnie walker със содичка и много лед А бе, в какъв грамаж се сервира това чудо, защото ме заинтригувахте? Ако е като текилата по 25 грама, 10х25гр = 250 гр! Егати, 250 грама, 60 градуса да е, пак няма да си режеш нищо. Пък и нещо за ликьор говорихте, да се направиш цвят лилав от ликьор ми се види грешка, но най- много на другия ден да ти се пръска главата. Бе толкова водка произвеждат... ами незнам тяхните по колко ги пълнеше моя шот не беше пълен докрая , беше не повече от 15-20гр. определено ми се стори много по-силно от текилата , приятелят ми държи доста на алкохол двамата с него сме изпивали 300 шота и доста текили а след като изпи тия шотове и 2 водки незнаеше къде се намира а мадамата беше само приятно почерпена еба ли го може да не я фаща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 афтършок се сипва максимум по 20 грама. и с едно можеш да си махнеш главата. мн е тежко, направо си ебало майката. но пък това му е чарът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) афтършок се сипва максимум по 20 грама. и с едно можеш да си махнеш главата. мн е тежко, направо си ебало майката. но пък това му е чарът. Не, определено ще го потърся, защото това ще ми докара чиста икономия , 20 гр и си весел, какво ми е това пиене- 100, 200, 300 ... гр., излишни масрафи! Утре ще разгледам из магазините, стига с тия традиции. Извинявам се, ама 300 шота по вашите думи по 20 гр излизат към 6 килца, ако ми е вярна сметката де, ама ако е така, zlobil , ще ме извинява, но не му вярвам Edited May 16, 2007 by jojo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts