Fibaman Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 (edited) Бирата може и да е Ариана , нямам претенции ... Edited January 10, 2006 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Къде в Пловдив може да бъде изработен пъзел по поръчка? Около 1000-1500 части? Ориентировъчна цена? (PS - търся и пъзели с жираф(и) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TMMK Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 как мога по IP да разбера държавата, в която е съответното PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 как мога по IP да разбера държавата, в която е съответното PC? мисля,че тва би ти свършило работа.тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Този въпрос със сигурност е странен: Подариха ми за НГ метателна кама. Ножчето е доволно, упражнявам се сега в мятане по дърветата в софийските паркове, но да си призная... ляв съм. От определено разстояние след определено време му хващам цаката на хвърлянето, обаче една крачка назад и... Та сигурно има някакви техники за хвърляне, едва ли е само до усет? Някой може ли да ми помогне с материали или съвети? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 То самата дума кама ще рече нещо с две остриета, което по подразбиране трябва все да се забива с острието. Тук идва въпроса дали думата кама е използвана правилно, не би трябвало да има каквато и да е била дръжка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 По принцип като питам в оръжеен за кама все такова дават. Без дръжка, 2 остриета. Аз обаче нямам де, предпочитам обикновените ножове и си имам към 15 такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Мисля че най важното условие когато хвърляш нож е острието да е по тежко от дръжката също така да хвърляш ножа в права линя тоест като го поставиш пред очите си да е в изправено положение а вече с каква сила мисля че се постига с практика за да знаеш горе долу от какво разтояние с колко сила да го хвърлиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 По-скоро цаката е като го хвърлиш, ножа да направи най-много един оборот. Това където го гледате по филмите, където се завърта по 100 пъти ножа преди да се забие е меко казано пресилено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 (edited) на каква възраст (горе-долу) са членовете на БГ групата Noise...? Edit:ludoto_mimi, мерси... Edited January 14, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 на каква възраст (горе-долу) са членовете на БГ групата Noise...? 19-20 средно. Вокалистът им завърши миналата година, басиста им ще завърши тази. Другите двама май и те сега завършват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Барабаниста беше миналата година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 въпросче...към по-дъртите студенти... доколкото знам имам право на една служебна заверка... та въпроса ми е как се взима тази заверка и трябва ли да си мисля някакви оправдания, или я дават без въпроси..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 въпросче...към по-дъртите студенти... доколкото знам имам право на една служебна заверка... та въпроса ми е как се взима тази заверка и трябва ли да си мисля някакви оправдания, или я дават без въпроси..? Ами не ти трябват оправдания, но след това неможеш да се явиш на изпит по предмета заради, който взимаш служебна заверка и през следващия семестър трябва да ходиш и в часове по този предмет при същия преподавател, защото при него тие изпита и........не ти препоръчвам да е ползваш. Аз е използвах по физическо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ами не ти трябват оправдания, но след това неможеш да се явиш на изпит по предмета заради, който взимаш служебна заверка и през следващия семестър трябва да ходиш и в часове по този предмет при същия преподавател, защото при него тие изпита и........не ти препоръчвам да е ползваш.Аз е използвах по физическо ти ме разплака... сега трябва се мъча... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Kато захапахте студентството - момчетата запазват ли си студентските права, ако прекъснат една година? Тоест, могат ли да ме сгащят сега военните? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 (edited) Yorikkk Не ти трябват никакви оправдания,иначе за изпита - зависи от даскала PSYCHOSIS Ако се водиш прекъснал в Уни-то,студентските ти права се пазят ако не се лъжа две години, и от учебен отдел ще ти издадат уверение за пред военните, така че няма страшно . Edited January 15, 2006 by pyroman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Аве мое ли да се намери отнякъде зареждащо у/во за AAA батерии??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Аве мое ли да се намери отнякъде зареждащо у/во за AAA батерии??? в Метро има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Kато захапахте студентството - момчетата запазват ли си студентските права, ако прекъснат една година? Тоест, могат ли да ме сгащят сега военните? по закона трябва да идеш при военните и да им кажеш, че вече не учиш. също така и университета трябва да ги уведоми, но не го правят. ако си натискаш парцалите може и да не те усетят, но ако стане много яка глоба можеш да отнесеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Ама той се учи. Не е изгубил студентски права. Ако ги изгуби и го отпишат от университета, тогава би трябвало да извърши тази процедура. На какво основание е прекъсването? Ако имаш да взимаш изпити от миналата година, то ти можеш да се явяваш на тях и съответно учиш, но не ползваш студентски права(т.е. не можеш да се ползваш от "привилегиите" на студентите-най-вече евтини билетчета). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 (edited) *грешка, моля да бъде изтрито* Edited January 15, 2006 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Имам си заверен 3ти курс, просто не се явих за началото на 4-ти, защото бях на бригада. Сега пропускам една година. Получих призовка от военните за медицински преглед на 30ти януари - тогава ще разбера дали имам, или нямам студентски права Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts