VeSo Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Срещу 101 балона има 2 магазина за шапки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Въпрос: Всички знаем песента "боят настана, сърца тупкат ни...", но се оказва, че аз (идиота) не й знам заглавието. Можете ли да ми го кажете, и ако може - източник с български патриотични песни. (и само имена ще ми бъдат полезни). Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Въпрос:Всички знаем песента "боят настана, сърца тупкат ни...", но се оказва, че аз (идиота) не й знам заглавието. Можете ли да ми го кажете, и ако може - източник с български патриотични песни. (и само имена ще ми бъдат полезни). Благодаря предварително. Песента се казва БОЯТ НАСТАНА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Аве вчера се пребирам през нощта през главната и се зачудих кой е пича на статуята дето си държи ухото там много пъти съм минавал и съм го виждал ама незнам вчера ми стана интересно някой неква информация да има къв е бил кво е направил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Въпрос:Всички знаем песента "боят настана, сърца тупкат ни...", но се оказва, че аз (идиота) не й знам заглавието. Можете ли да ми го кажете, и ако може - източник с български патриотични песни. (и само имена ще ми бъдат полезни). Благодаря предварително. Песента се казва "Песен на панагюрските въстаници"....а иначе други подобни песни, за които се сещам в момента са "Топчето пукна", "Хубава си моя горо", "Обесването на Васил левски", "Вятър ечи, Балкан стене", "Тих, бял Дунав", "Стани, стани юнак балкански", "Хаджи Димитър", "Зададе се облак тъмен"...други засега не се сещам, но със сигурност има поне още толкова. @theeyeless, не съм толкова възрастен, но доколкото знам преди време е имало някакъв пловдивски зевзек Мильо, който е бил всеизвестен с вицовете и майтапите си и затова позата на статуята е такава - наслушва (се) какво става около него, за да се изкодоши после с него (това последното беше моя интерпретация ). Edited April 29, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Епизод имат доста патриотични песни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Балканджи също - http://myspace.com/balkandji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Аве вчера се пребирам през нощта през главната и се зачудих кой е пича на статуята дето си държи ухото там много пъти съм минавал и съм го виждал ама незнам вчера ми стана интересно някой неква информация да има къв е бил кво е направил? Аз доколкото съм слушал, е бил някакъв дето всеки го е знаел преди. Постоянно е седял на това място на главната и задявал девойките. Нещо като дядо Стефчо, но от Пловдив. Други пък разправят, че му бил много голям и жените все му бягали като го видели. Легенди колкото искаш. Edited April 29, 2007 by breakneck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 И двете неща са истина относно Мильо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 ...кой е пича на статуята дето си държи ухото там много пъти съм минавал и съм го виждал ама незнам вчера ми стана интересно някой неква информация да има къв е бил кво е направил? Тук има малко инфо. Хубавото в материала е, че е погледнато човешки, не като атракция. А пластиката имаше и звуково устройство, което подвикваше "Моме, моме ...". Ама отдавна не работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 (edited) Хмм http://www.nokia.bg/phone/model/nokia-8800-se/features QUOTE Функции на паметта * Вградена флаш памет NAND с обем 128 МВ * Възможност за разширяване на паметта до 2 GB с карта microSD А в http://europe.nokia.com/A4176225 QUOTE 128 MB internal NAND Flash memory е хайде никой ли незнае ? Edited April 30, 2007 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 е хайде никой ли незнае ? Нали ти казаха вече бе няма, съжалявам.. концепцията на нокия за серията 8ххх явно не е топтехнологична, а се опира на дизайн както си забелязал. иначе паметта е 128 ако не се лъжа, но слот за карта няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 няма слот имам от няколко дена такава нокиа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Какъв слот на тази Нокия,собственика на този телефон едва ли ще го тъпче с mp3-ки или ще се щрака с апаратчето...това е style телефон,даже тези функции са му много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 наистина е така , преди тази ползвах обикновенната 8800 и си мислех че тези 70мб са ми прекалено малко но не съм запълнил дори и половината , 128мб са повече от достатъчни дори и за снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (edited) Нали ти казаха вече бе /off Давай го по-спокойно. Не си ми никъф че да ми говориш на БЕ ?! Edited May 1, 2007 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 наистина е така , преди тази ползвах обикновенната 8800 и си мислех че тези 70мб са ми прекалено малко но не съм запълнил дори и половината , 128мб са повече от достатъчни дори и за снимки И колко пари е тая шукария? Че и на мен нещо много ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Какво ми трябва за да си изкарам карта за бдж да пътувам с намаление ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Какво ми трябва за да си изкарам карта за бдж да пътувам с намаление ? Удостоверение, че си ученик (взима се от гимназията, ако учиш в такава) / студентска книжка, малко време и 1 лев Отиваш на гарата, на втория етаж на единственото гише и там вече ще се запознаеш с процедурата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Удостоверение, че си ученик (взима се от гимназията, ако учиш в такава) / студентска книжка, малко време и 1 лев Отиваш на гарата, на втория етаж на единственото гише и там вече ще се запознаеш с процедурата. И снимка . Между другото, човек си избива 1лв. още с първото пътуване . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 има ли някакъв начин да си проверявам безплатните минути - на мтел съм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (edited) има ли някакъв начин да си проверявам безплатните минути - на мтел съм? Освен да се обадиш на *88, друг начин не знам. Edited May 1, 2007 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 И колко пари е тая шукария? Че и на мен нещо много ми хареса тук е 1300лв , на мене ми го донесоха от чужбина за 900.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Освен Уестър Юниън има ли друг начин да пратя пари на даден човек в Испания? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 (edited) Някой може ли да ми каже каква е цената на среброто на грам.. И къде е изгодно да се отиде... Edited May 1, 2007 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts