don_anton Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 весо има ли за 50 кинта изобщо капа, пума, лакост? аз днес бях в метро но не си харесах...можеби само едни на спалдинг и некви други с А бяха но не ми вдъхнаха доверие...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Май имаше, аз мойте (каппа) си ги зех за 80 кинта, май имаше и по евтини, иди виж, рънърса е до него, тамън ще видиш и в двата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 значи всички тея магазини са на пешеходния мост така ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 бях днес до тези магазини и едни пуми доста ми харесаха можеби ще ги взема ако не харесам нещо др. тия дни....сега 2ри подобен въпрос...хм вчера си скъсах обуквите...и днес пообиколих центъра и нищо....некви предложения сега за обувки ???винаги до сега си копувах от фадо на центъра но сега единственият модел, който ми хареса е като мойте, които скъсах и са от 1 година .... ? или да чакам чехли и да карам на маратонки а ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Забелязвам, че тук има хора с реални проблеми. Предложение за обувки мога да ти дам. Няма да ги скъсаш лесно. Магазин Salamander. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 В Саламандър цените не са ли леко "солени" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Не бих казал. Но внимавайте какво купувате - в магазините на Саламандър се продава стока и на Фрийман и на Ессо... Цените са доста по-поносими от тези на GEOX например... За мъжки обувки говоря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 (edited) Очаквам в скоро време някой да попита в тази тема къде в Пловдив и околностите му се продават ментови бонбонки и дъвки Edited April 25, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Не бих казал. Но внимавайте какво купувате - в магазините на Саламандър се продава стока и на Фрийман и на Ессо... Цените са доста по-поносими от тези на GEOX например... За мъжки обувки говоря... Цените наистина са солени. Под 160 лева не падат. Продават се и Airstep, които също са много добри. Очаквам в скоро време някой да попита в тази тема къде в Пловдив и околностите му се продават ментови бонбонки и дъвки Провери назад страниците. Може някой да е питал вече и да си го пропуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Как да направя, така че VobSub-a да ми излиза и с BSPlayer, или ако можете да ми кажете как да направя субтитрите от БС-то да излизат на телевизора, щот катализатора (АТИ) не ми ги показва.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Забелязвам, че тук има хора с реални проблеми. Предложение за обувки мога да ти дам. Няма да ги скъсаш лесно. Магазин Salamander. Само че в пловдивския е малко мизерно откъм избор. Аз си купих едни велурени (почти като кларковете за които питах преди време във форума) Саламандъри и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Как да направя, така че VobSub-a да ми излиза и с BSPlayer, или ако можете да ми кажете как да направя субтитрите от БС-то да излизат на телевизора, щот катализатора (АТИ) не ми ги показва.. Виж в настройките на BSPlayer-a , Preferences/Subtitles дали ти е отметнато Draw Subtitles to overlay surface. Ако не е сложи му тикче и би трябвало да се оправи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 греховнииЙ град къв беше твоя проблем/нестандартен въпрос...не го видях в поста ти...и отговор не видях..къде да търся?...ай сиктир от некви , които само си търся с кво да се заяждат като няма кво да правят...иам въпрос-питам....ако искам ще питам къде се продава хляб в софия, защото не живея там и не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Абе хора по дяволите на Eminem песента Stan в кой филм беше саундтрак???От няколко дена се чудя и съм сигурен,че съм я чувал в някой филм?!?!Я кажете или се бъркам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Виж в настройките на BSPlayer-a , Preferences/Subtitles дали ти е отметнато Draw Subtitles to overlay surface. Ако не е сложи му тикче и би трябвало да се оправи. Евалата, бачо Киро!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 абе казаха ми че някъде до новотела имало магазина на лакост , достоверна ли е информацията да знам поне да не се разкарвам , щото и за екселсиора ми казаха че има ама като отидох и попотах ме гледаха така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Магазина не е точно до новотела, от другата страна на моста е, чети малко, споменал съм го на миналата страница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Защо съчетанието алкохол + малко сън = червени очи ? На какво се дължи зачервяването на очите а също паренето и затварянето им винаги съм се чудил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Магазина не е точно до новотела, от другата страна на моста е, чети малко, споменал съм го на миналата страница реебока го знам но ми казаха че до новотела имало магазина които имал доста повече модели на лакост ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Има ли допълнителен слот за памет Нокиа 8800 Сироко? Защото в сайта на нокиабг пише че има до 2гб. А в някъв друг сайт бях прочел че няма ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Има ли допълнителен слот за памет Нокиа 8800 Сироко? Защото в сайта на нокиабг пише че има до 2гб. А в някъв друг сайт бях прочел че няма ? няма, съжалявам.. концепцията на нокия за серията 8ххх явно не е топтехнологична, а се опира на дизайн както си забелязал. иначе паметта е 128 ако не се лъжа, но слот за карта няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 (edited) няма, съжалявам.. концепцията на нокия за серията 8ххх явно не е топтехнологична, а се опира на дизайн както си забелязал. иначе паметта е 128 ако не се лъжа, но слот за карта няма. Хмм http://www.nokia.bg/phone/model/nokia-8800-se/features Функции на паметта * Вградена флаш памет NAND с обем 128 МВ * Възможност за разширяване на паметта до 2 GB с карта microSD А в http://europe.nokia.com/A4176225 128 MB internal NAND Flash memory Edited April 28, 2007 by I`GoT`Da`PoWeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Здравейте! Имам шофьорска книжка за "В" и "С" категории и мисля да я използвам във Великобритания.Трябва ли да си извадя международна такава или превод на настоящата?В UK ще пребивавам до 6 месеца.Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Искам да питам дали някой не знае от къде могат да се свалят предаванията на BBC - MOTD. Преди някой ги качваше в замунда, ама от как разкаляха терена там вече я няма тая екстра. Ако някой знае чуждо тракерче където ги има нека пусне едно ЛС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Имам един по-скоро глупав, отколкото нестандартен въпрос. Ама така или иначе вече всеки пита "откъде да си взема това, онова...", ще питам и аз - има ли специализиран магазин за шапки, в който да има и по-големи размери? Навсякъде, където съм гледал, шапките са един и същ размер, а се оказва, че главата ми е прекалено голяма, пък и косата ми в момента е в екстремни количества. Става дума за най-обикновена шапка с козирка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts