THE-AGENT Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Някой знае ли телефона на Папараци за резервации ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Някой знае ли телефона на Папараци за резервации ? 088 / 871 56 57 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) 088 / 871 56 57 мерси магазин на Mason`s в Пловдив има ли ? Edited March 22, 2007 by THE-AGENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Понеже не съм на ти с wi-fi технологията, да питам някой по-запознат: мога ли да си купя адаптер за домашния компютър и чрез него да си ползвам безплатния интернет от съседната сграда. И може ли този нет да ми е заместващ на кабелния или само допълващ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Понеже не съм на ти с wi-fi технологията, да питам някой по-запознат: мога ли да си купя адаптер за домашния компютър и чрез него да си ползвам безплатния интернет от съседната сграда. И може ли този нет да ми е заместващ на кабелния или само допълващ Можеш да си купиш pci карта например за около 20-25 долара. За заместването/допълването отговора също е 'да', но всичко зависи от това какво искаш и какви са възможностите и знанията ти (или на този, който ще ти го настройва) в тази област. Edited March 22, 2007 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Сега трите палати на панаира до колко часа вечерта ще работят някой знае ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 (edited) Що така изтрещя форума и де са ни аватарите? ЕДИТ: оп - явиха се Явно премествнето е виновно Edited March 23, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Трябва ми човек в UK, който веднъж два пъти в месеца да препраща до България колет. Моля да ми отговарят само хора, на които може да се разчита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 коя банка издава виза електрон в евро най на далавера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 az i dosta moi poznati imame na sg expressbank nqmam nikvi oplakvaniq moje da si proverqva6 smetkata online no tva sig vsqka banka go ima de nz abe nikvi oplakvaniq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Имаше 1 тема в която пишеше какво може да се изреие от виндоус за да се намали обема темп папката и др. някой ако може да ми даде линк ще е чудесно че нещо не я намирам с търсачката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Някой може ли да ми каже къде най-евтино могат да ми прехвърлят едно филмче от видео касета на ЦД или ДВД? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Незнам дали ми е нестандартен въпроса, но понеже не ми се пуска нова тема реших да питам тук. Някой знае ли колко пари взимат да ти вкарат кола от Германия и къде предлагат такива услуги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Имаше 1 тема в която пишеше какво може да се изреие от виндоус за да се намали обема темп папката и др. някой ако може да ми даде линк ще е чудесно че нещо не я намирам с търсачката http://forum.wrzru.com/index.php?showtopic...lcache&st=0 И следващия път повече старание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Незнам дали ми е нестандартен въпроса, но понеже не ми се пуска нова тема реших да питам тук. Някой знае ли колко пари взимат да ти вкарат кола от Германия и къде предлагат такива услуги? Минимум 500 лева. Един човек от форум предлагаше такава услуга за 800 лв. Аз искам да попитам вярно ли е това, което четох преди няколко дни в пловдив24, че полицията е пратила писма до всички пловдивски и-нет доставчици да спират всички локални сървъри до 15, и всички освен визио се били съгласили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Минимум 500 лева. Един човек от форум предлагаше такава услуга за 800 лв. Аз искам да попитам вярно ли е това, което четох преди няколко дни в пловдив24, че полицията е пратила писма до всички пловдивски и-нет доставчици да спират всички локални сървъри до 15, и всички освен визио се били съгласили има нещо такова...познати на лангейм ми казаха,че от 15 им спират локалите.дигнали са им скоростите обаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Минимум 500 лева. Един човек от форум предлагаше такава услуга за 800 лв. Аз искам да попитам вярно ли е това, което четох преди няколко дни в пловдив24, че полицията е пратила писма до всички пловдивски и-нет доставчици да спират всички локални сървъри до 15, и всички освен визио се били съгласили мои приятели на визио ми казаха че тяхните локални не са спирали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Кажете от къде могат да се купят по евтини празни обикновени ДВД дискове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 v bg ezik ima dve dumi- bazar i pazar na pazar kazvame "pazaruvame" a na bazar da ne bi da kazvame "bazaruvame" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 v bg ezik ima dve dumi- bazar i pazar na pazar kazvame "pazaruvame" a na bazar da ne bi da kazvame "bazaruvame" Лично аз свързвам "пазар" освен с мястото и със самото действие. Докато "базар" за мен е мястото, където са локализирани търговски обекти. Предполагам, че "базар" има същия персийски произход като "безистен": "базис" - търговец, "дан" - дом. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Понеже не искам да правя нова тема реших да попитам тук. Купих си спортен въздушен филтър за колата, но трябва и да си купя тръба, с помощта на която да го сложа. Та някой знае ли къде продават такива тръби, ама по възможност повечко разновидности, защото все пак трябва да уцеля и размерите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Някой да знае как се казва ТОВА чудо и от къде мога да го намеря в Пловдив? Пообиколих разни магазини за сувенири, но ми беше трудно да обясня точно какво търся . Не търся абсолютно същото на външен вид, даже ще е добре ако е метално, но общо взето съм съгласен и на такова Мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Някой да знае как се казва ТОВА чудо и от къде мога да го намеря в Пловдив? Пообиколих разни магазини за сувенири, но ми беше трудно да обясня точно какво търся . Не търся абсолютно същото на външен вид, даже ще е добре ако е метално, но общо взето съм съгласен и на такова Мерси предварително http://www.bezpanika.com/index.php?option=...&Itemid=100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakazul Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Кога пак ще има бирен фест?Май не е имало от много време??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Някой да знае как се казва ТОВА чудо и от къде мога да го намеря в Пловдив? Пообиколих разни магазини за сувенири, но ми беше трудно да обясня точно какво търся . Не търся абсолютно същото на външен вид, даже ще е добре ако е метално, но общо взето съм съгласен и на такова Мерси предварително Всеки магазин за подаръци има поне по един вид от тези Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts