z-man Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 puskam si Internet Explorer-a i ve4e ne moga da pi6a na kirilica,v word si izlizat bukvite no v IE mi izlizat cifri.Neznam kakvo e stanalo v4era si rabote6e si4ko.Nqkoi ako moje da pomaga .Mersi predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Някой знае ли къде се продават по-евтино гсм-и? Нови, не втора употреба. Искам да си взема SE К800 и търся някое магазинче, дето са под 650 лв. ама почти без резултат. Може и със SIM карта да върви, към който и да е оператор, стига да не е някаква набутвация месечната такса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 puskam si Internet Explorer-a i ve4e ne moga da pi6a na kirilica,v word si izlizat bukvite no v IE mi izlizat cifri.Neznam kakvo e stanalo v4era si rabote6e si4ko.Nqkoi ako moje da pomaga .Mersi predvaritelno има си тема "Problem s klaviaturata" там си е описано как се оправя. Най вероятно си с BitComet .........там си пише..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 оправих го,мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Кога Лепера ще се престраши да играе срещу мен на Ф1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Кога Лепера ще се престраши да играе срещу мен на Ф1 Като му минат кандидат-студентските изпити веднага те почва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 оле оле сега в капана някви построики горяха ама такъв пожар не си бях и представял мале мале ужасно беше та въпроса ми е ... като го потушаваха пожарникарите го правеха от горе на долу ... мм къв е смисъла от това и по принцип ли така си се прави щото те си гасяха мънички пламъчета пък долу ставаше като в ада от пламъци Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 оле оле сега в капана някви построики горяха ама такъв пожар не си бях и представял мале мале ужасно беше та въпроса ми е ... като го потушаваха пожарникарите го правеха от горе на долу ... мм къв е смисъла от това и по принцип ли така си се прави щото те си гасяха мънички пламъчета пък долу ставаше като в ада от пламъци Ами тия мънички пламъчета, докато стигнат до тях, ще са станали големи пламъци Макар че има логика да почнат отдолу нагоре, за да не се срути сградата, но пък какво им се бъркаме на хората. Те си знаят процедурата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 pravq si az edno elementarno sait4e na frontpage i si go cukam v hit.bg....s mozila sum poprincip vsi4ko si ba4ka s neq perfektno ob6to vzeto vsi4ko e 6.....idva momenta da go otvori 4ovek s i-net explorer i hyperlinkovete ne rabotqt...nekva ideq ot kvo moje da e i kak da go napravq ednakvo suvmestim i s 2te ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 pravq si az edno elementarno sait4e na frontpage i si go cukam v hit.bg....s mozila sum poprincip vsi4ko si ba4ka s neq perfektno ob6to vzeto vsi4ko e 6.....idva momenta da go otvori 4ovek s i-net explorer i hyperlinkovete ne rabotqt...nekva ideq ot kvo moje da e i kak da go napravq ednakvo suvmestim i s 2te ? Дай линк към него...по-лесно ще е така да се каже к'во му е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 оправих го,мерси много. kak go opravi,zastoto pro4etoh tema i nisto ne pishe v neq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Някой може ли да ми даде сайт на Ролман Германия или нейде из Европа, защото чичо Гугъл ми дава само сайт за България, а като тръгна да се ровя из другите линкове, които е открил не намирам нищо свързано с Ролман Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 хммм... при положение, че е българска марка, какви магазини из чужбина? Само Денил имат магазин в чужбина - в Москва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Къде се източват водите от канализацията в Пловдив? Защо слюнката се сгъстява при продължителна физическа дейност, бягане например? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Къде се източват водите от канализацията в Пловдив? Защо слюнката се сгъстява при продължителна физическа дейност, бягане например? В пречиствателната станция. От там в Марица и от там обратно по тръбите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 (edited) Какви слънчеви очила са на мода в момента?С големи стъкла или обратно? Edited March 15, 2007 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Някой знае ли къде се продават по-евтино гсм-и? Нови, не втора употреба. Искам да си взема SE К800 и търся някое магазинче, дето са под 650 лв. ама почти без резултат. Може и със SIM карта да върви, към който и да е оператор, стига да не е някаква набутвация месечната такса. Виж тези линкове - има поне 15 бр. фирми, които го продават под 650 лв. с гаранция 12/24 месеца....реално средната цена е ~600 лв., а 7-8 фирми го продават дори и с 30-40 лв. по-надолу....~560 лв. Защо слюнката се сгъстява при продължителна физическа дейност, бягане например? Вероятно се променя химическия й състав.....аз например съм забелязал, че ако с жена ми дъвчим 2 еднакви дъвки, нейната остава с часове мека, а моята се втвърдява още след 10-тата минута - явно имаме различен химически състав на слюнката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Какви слънчеви очила са на мода в момента?С големи стъкла или обратно? Aviator стил са модерни все още - големи стъкла, тип маска и големи стъкла тип полицай от 1960-1970 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Някой знае ли в колко отваря Вали компютърс , че в сайта им не пише ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 (edited) Как стои въпросът с разделното сметосъбиране в Пловдив? Ще го бъде или не... Edited March 16, 2007 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Някой знае ли в колко отваря Вали компютърс , че в сайта им не пише ... Ами сега като ти пиша със сигурност вече са отворили... ....но веднъж бях там в 9 и вече работеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Защо слюнката се сгъстява при продължителна физическа дейност, бягане например? Защото, като се изпотяваме, намялява водата, а оттам и количеството вода в жлезите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Къде около Пловдив има конна база, гдето може човек да даде пара и да поязди някой кон? Знам, че във Войводиново има, ама не съм сигурен, че дават да се яздят от некадърници... (и да... идята с циганите и каруците им отпадна при първата дискусия още) Ако някой знае нещо драснете ми два реда на ЛС, молям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Къде около Пловдив има конна база, гдето може човек да даде пара и да поязди някой кон?Знам, че във Войводиново има, ама не съм сигурен, че дават да се яздят от некадърници... (и да... идята с циганите и каруците им отпадна при първата дискусия още) Ако някой знае нещо драснете ми два реда на ЛС, молям Всеки може да язди на конната база във Войводиново, стига да си плати разбира се. И зависи какво разбираш под езда - "некадърниците" яздят в кръг, изструкторът държи коня на повод. Разбира се никой няма да те пусне сам със скъп кон да се развяваш из базата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Къде се намира "Канапе" в момента? Преместиха го, но не помня къде. Става въпрос за онзи магазин дето правят щампи на дрехи... Мможе и някой да ти е отговорил, може и да си разбрал, ама все пак..срещу ТЕТ-а е, до него има оръжеен магазин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts